- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

четвер, 5 жовтня 2017 р.

«Каюсь! Я - скупщик краденого газа!» - явка з повинною у Дніпрі (відео + документи)

   Сьогодні, 05 жовтня 2017 року у Дніпрі стався безпрецедентний, унікальний випадок. Адже до слідчого відділення Головного управління національної поліції у Дніпропетровській області, із заявою про скоєний ним злочин, звернувся громадянин, який стверджує, що він є скупником вкраденого газу, який відповідно до статті 13 Основного закону (Конституції), є спільною власністю всіх громадян України.

   У своїй заяві пан Олександр зазначає, що раніше він скуповував газ, оплачуючи щомісячні рахунки до ПАТ «Дніпрогаз», з яким у нього були відсутні будь-які договірні відносини. А після того, як він дізнався про кіпрсько-офшорну природу створення нового газового монополіста Дніпропетровщини ВАТ «Дніпропетровськгаз збут», яке сьогодні виставляє всім дніпропетровчанам рахунки за спожитий газ, - одразу припинив оплату (приблизно рік тому), але натомість й досі, продовжує споживати природний газ, розуміючи, що спожитий і використаний ним у побуті газ є вкраденим офшорною компанією природним ресурсом (власністю) у конституційних співвласників держави Україна – його громадян.


Про подальший перебіг подій по цій справі, ми обов’язково інформуватимемо громадськість на сторінках ресурсу «Багнет Нації».

Більше деталей у відео та фото:


6 коментарів:

  1. Как расшифровать штрихкод там только 13 знаков?

    ВідповістиВидалити
  2. 13. Верхом цинізму і дискримінації є вимагання із позивача сплати коштів на закордонні рахунки у разі користування ним своєю 1/n частки майна згідно до ст. 13 Конституції України.
    14. Позивач цією заявою заявляє державі Україна, що він, як громадянин України і як представник українського народу є власником 1/n* частки Землі, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об'єктами, ст. 13 Конституції України і з моменту проголошення цієї заяви буде користуватися своєю власністю на свій розсуд, але не на шкоду Українському народу.
    15. n* – кількість громадян України.
    16. Український народ, відповідно до преамбули Конституції України, становлять громадяни України всіх національностей, є самостійним суб’єктом права власності, який володіє, користується і розпоряджається землею та іншими природними ресурсами в межах території України, а також природними ресурсами континентального шельфу та виключної (морської) економічної зони.
    17. Власність зобов'язує. Власність не повинна використовуватися на шкоду людині і суспільству.

    ВідповістиВидалити
  3. 18. Держава забезпечує захист прав усіх суб'єктів права власності і господарювання, соціальну спрямованість економіки. Усі суб'єкти права власності рівні перед законом.
    19. Конституція України передбачає можливість кожному громадянину користуватися природними об’єктами права власності народу і водночас гарантує громадянам, юридичним особам і державі можливості щодо набуття і реалізації права власності на них, а також закріплює захист прав усіх суб’єктів у відносинах здійснення права власності на природні ресурси Українського народу.
    20. Ст. 1 Протоколу №1 до Конвенції – Захист власності: “Кожна фізична або юридична особа має право мирно володіти своїм майном. Ніхто не може бути позбавлений своєї власності інакше як в інтересах суспільства і на умовах, передбачених законом і загальними принципами міжнародного права.
    21. Поняття «майно» у першій частині статті 1 Протоколу № 1 є автономним поняттям, яке охоплює як «існуюче майно», так і активи, в тому числі позови, щодо яких заявник може стверджувати, що він або вона має принаймні, «законне очікування». Термін охоплює нерухоме і рухоме майно та інші майнові інтереси.
    22. Стаття 1 Протоколу № 1 застосовується лише до «майна», яке вже перебуває у володінні особи (Marckx v. Belgium, § 50; Anheuser-Busch Inc. v. Portugal [ВП], § 64).
    23. Для того, щоб «очікування» було «законним», воно повинне бути більш конкретним, ніж звичайна надія і бути заснованим на нормі права або правовому акті, такому як судове рішення, пов’язаному з майновим інтересом (Kopecky v. Slovakia [ВП], §§ 49-50; Centro Europa 7 S.R.L. and di Stefano v. Italy [ВП], § 173; Saghinadze and Others v. Georgia, § 103; Ceni v. Italy, § 39; Belane Nagy v. Hungary [ВП], § 75).
    24. На підставі вище написаного позивач стверджує:
    1) позивач ніколи і нікому не делегував здійснювати права власника органам державної влади та органам місцевого самоврядування, які в супереч ст. 42 Конституції України займаються підприємницькою діяльністю згідно до КВЕД і є юридичними особами приватного права.
    2) Згідно до ст. 13 Конституції України власністю - Земля, її надра, атмосферного повітря, водних та інші природних ресурсів, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об'єктами, якими може користуватися кожен громадянин України на свій розсуд, крім як не на шкоду суспільству.
    3) Отже, позивач, як і усі громадяни України володіє і має право вільно розпоряджатися 1/n часткою майна, яка є його власністю, згідно до ст. 13 Конституції України.
    25. «Законне очікування» у контексті ст. 13 Конституції Україна і статті 1 Протоколу № 1 – це 30 літнє очікування позивача від держави Україна:
    1) Визнання позивача (кожного громадянина України) власником 1/n частки майна згідно до ст. 13 Конституції Україна, і його право безкоштовно користуватися нею на свій розсуд;
    2) У разі не користування позивача (кожного громадянина України) 1/n частки майна, згідно до ст. 13 Конституції Україна, держава Україна зобов’язана компенсації позивачу (кожному громадянину України) збитки заподіяні протиправними діями державою Україна;

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. "Підприємницька діяльність депутатів, посадових і службових осіб органів державної влади та органів місцевого самоврядування обмежується законом."
      Цитата из 42-й ст. конституции, а каким именно законом?

      Видалити
  4. 26. Держава Україна 30 років своєї незалежності свідомо вчиняє і порушує:
    • ст. 13 Конституції України,
    • ст. 1 Протоколу №1 до Конвенції «Захист власності».
    • ст. 14 Конвенції - «Заборона дискримінації».
    27. Моральна і матеріальна шкоди будуть уточнятися на підставі наданої відповідачами інформації, яка зараз є не доступною позивачу.
    28. Держава Україна у особах відповідачів які є гарантами Конституції України і Конвенції з прав людини не захистили права позивача користуватися своєю 1/n часткою власності на свій розсуд, або ж отримувати за неї компенсацію і тим не захистили позивача від дискримінації державою Україна, ст. 14 Конвенції.

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -