- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

пʼятницю, 6 жовтня 2017 р.

Гаранти політичної проституції, або не знайдені присяги кучми і ющенка

   Після перенаправлення Адміністрацією Президента України (АПУ) нашого запиту на інформацію до відповідного розпорядника інформації, яким є Центральний державний архів вищих органів влади та управління України (ЦДАВО України), для надання копій складених присяг народу України новообраними президентами (кучмою від 1994 року і ющенком від 2005 року), своєю відповіддю, в ЦДАВО, порадили шукати запитувану інформацію в Апараті Верховної Ради України (ВРУ).

   Ми скористались порадою і звернулись до ймовірного розпорядника, але в Апараті ВРУ, також не знайшли запитуваних «історично-епохальних» документів.
   В свою чергу, в Апараті Верховної ради, порадили звернутись іще до одного ймовірного респондента, Конституційного Суду України (КСУ).

Читайте також:

Слово – горобець, або не підписана присяга Порошенка - відповідь на запит


   Можливо, такий «футбол» відбувається через те, що вони (присяги, разом із копіями))) десь загубилися, а можливо й тому, що ці двоє були гарантами відвертої політичної проституції: один, в порушення Конституції, собі збільшив термін перебування на посту, а інший, з порушенням законодавства – вскочив в високе крісло з третьої спроби, забувши скласти присягу?
Публікуємо наявну у нас переписку (на фото):


                                     Верховна Рада України                             
                                              вул. Михайла Грушевського, 5,
                    м. Київ, Київська область, 01008

                                           Громадянин України, Українець:
                                           Філіпенко Сергій Веніамінович,
                                           м. Дніпро, Дніпропетровська обл., 49055
     e-mail: svf2011@ukr.net

Запит (вих. № 601/17) 
                 про надання публічної інформації за Законом України
                                   "Про доступ до публічної інформації"
                        
   Відповідно до положень статті 104. Конституції новообраний Президент України вступає на пост з моменту складання присяги народові на урочистому засіданні Верховної Ради України.
   Приведення Президента України до присяги здійснює Голова Конституційного Суду України.
   За даними ЦДАВО в Апараті Верховної Ради України зберігаються особові справи Кучми Л. Д. та Ющенка В. А.
   Враховуючи вищезазначене, керуючись положеннями Конституції України, Законів України «Про доступ до публічної інформації» та Закону України «Про інформацію», у визначений законом строк,

                                                     Прошу:

1.           Надати завірену належним чином копію присяги новообраного Президента України Кучми Леоніда Даниловича у 1994 та 1999 роках (двох каденцій);
2.           Надати завірену належним чином копію присяги новообраного Президента України Ющенка Віктора Андрійовича;
3.           Відповідь надати у повному обсязі, у хронологічній послідовності відповідно до вищевикладених пунктів прохальної частини запиту, та  надіслати у письмовому (паперовому) і електронному вигляді на вищезазначену поштову та електронну адреси.
   У випадку, якщо з якихось причин не можливо надати відповідь – письмово вказати причину, або перенаправити (переадресувати) запит за належністю, відповідно до вимог Закону «Про доступ до публічної інформації», до розпорядника відповідної інформації.     
   Зміст відповіді на запит, публікуватиметься на сайті «БАГНЕТ НАЦІЇ»: http://bagnetnacii.blogspot.com

Додаток:

-              Копія відповіді ЦДАВО № 720 від 08.09.2017 – на 1 (одному) арк.
 

23 вересня 2017 року                                                       Філіпенко С. В.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -