- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

неділя, 24 листопада 2019 р.

Як скласти запит для встановлення правосуб’єктності суду і суддів – шаблончик)

Не хотіли по закону, буде по чинних міжнародних договорах і по закону!!!
Запит
про надання публічної інформації за Законом України
«Про доступ до публічної інформації»

   У зв'язку з наміром захищати свої права, гарантовані мені Конвенцією про захист прав людини і основоположних свобод 1950р., керуючись Конституцією України, Конституційним Договором між Верховною Радою України та Президентом України про основні засади організації та функціонування державної влади і місцевого самоврядування в Україні на період до прийняття нової Конституції України.

   Згідно з положеннями Конституції в Україні визнається і діє принцип верховенства права. Конституція України має найвищу юридичну силу. Закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і повинні відповідати їй. Норми Конституції України є нормами прямої дії. Звернення до суду для захисту конституційних прав і свобод людини і громадянина безпосередньо на підставі Конституції України гарантується (ст.. 8. КУ).
   Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України (ст.. 19. КУ).
   Відповідно до частини третьої статті 5. Конституції України ніхто не може узурпувати державну владу.
   Згідно до статті 127. (КУ) правосуддя здійснюють судді.
   Відповідно до положень статті 128. Конституції призначення на посаду судді здійснюється Президентом України за поданням Вищої ради правосуддя в порядку, встановленому законом.
   Згідно статті 52 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», суддею є громадянин України, який відповідно до Конституції України та даного Закону призначений суддею, займає штатну суддівську посаду в одному з судів України і здійснює правосуддя на професійній основі.
  
Суд, здійснюючи правосуддя на засадах верховенства права, забезпечує кожному право на справедливий суд та повагу до інших прав і свобод, гарантованих Конституцією і законами України, а також міжнародними договорами, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України.
   Враховуючи зазначене вище, керуючись положеннями статті 34 і 40 Конституції України, Законів України «Про судоустрій і статус суддів», «Про доступ до публічної інформації» та Закону України «Про інформацію», у визначений законом строк:

ВИМАГАЮ:

1.Чи видавало Міністерство Юстиції України подання про призначення на посаду судді Шостого апеляційного адміністративного суду м. Києва Карпушової Олени Віталіївни та чи погоджувало подання відповідно з Вищою Радою Правосуддя та чи здійснювався конкурс?
2.У разі якщо таке подання видавалось надати архівну копію з підписами підписантів подання Міністерства Юстиції України про призначення на посаду судді Шостого апеляційного адміністративного суду м. Києва Карпушової Олени Віталіївни, з відміткою про погодження подання відповідно з Вищою Радою Правосуддя?
3.Начало завірену належним чином фотокопію посвідчення судді, яким підтверджуються повноваження судді Шостого апеляційного адміністративного суду м. Києва Карпушової Олени Віталіївни.
4.Надати завірену належним чином фотокопію Присяги судді, складеної суддєю Шостого апеляційного адміністративного суду м. Києва Карпушовою Оленою Віталіївною.
5.Надати належним чином завірену архівну копію мотиваційного листа Карпушової Олени Віталіївни, у якому викладаються мотиви бути суддєю Шостого апеляційного адміністративного суду м. Києва.
6.Надати завірені належним чином завірені відомості стосовно наявності або відсутності ІНН у судді Шостого апеляційного адміністративного суду м. Києва Карпушової Олени Віталіївни.
7.Надати завірену належним чином фотокопію Подання Вищої ради правосуддя до Президента України про призначення вперше на посаду судді Шостого апеляційного адміністративного суду м. Києва Карпушової Олени Віталіївни.
8.Надати завірену належним чином фотокопію Указу Президента України про призначення вперше на посаду судді Шостого апеляційного адміністративного суду м. Києва Карпушової Олени Віталіївни.
9.Надати завірену належним чином фотокопію Постанови Верховної Ради України про обрання судді Шостого апеляційного адміністративного суду м. Києва Карпушової Олени Віталіївни.
10. Надати завірену належним чином фотокопію Указу Президента України про призначення/переведення судді Шостого апеляційного адміністративного суду м. Києва Карпушової Олени Віталіївни.
11. Надати завірені належним чином відомості, про наявність повноважень щодо здійснення правосуддя (на момент запитування відповідної інформації) у судді Шостого апеляційного адміністративного суду м. Києва Карпушової Олени Віталіївни.
12. Надати завірені належним чином відомості відносно судді Шостого апеляційного адміністративного суду м. Києва Карпушової Олени Віталіївни із останніми результатами проходження відповідної підготовки у Національній школі суддів України, а також відомості Вищої кваліфікаційної комісії суддів України щодо результатів проходження останньою кваліфікаційного іспиту та рекомендація Вищої кваліфікаційної комісії суддів України винесеної за результатами конкурсу на заміщення вакантної посади судді Шостого апеляційного адміністративного суду м. Києва.
13. Надати завірені належним чином відомості заповненої Декларації про доходи (за попередній рік) суддєю Шостого апеляційного адміністративного суду м. Києва Карпушовою Оленою Віталіївною.
14. Надати завірені належним чином відомості про всі дисциплінарні стягнення (погашені/непогашені) щодо судді Шостого апеляційного адміністративного суду м. Києва Карпушової Олени Віталіївни.
15.Надати належним чином завірену архівну копію з підписами підписантів трудового договору/контракту підписаного суддєю Шостого апеляційного адміністративного суду м. Києва Карпушової Олени Віталіївни.
16.Надати належним чином завірений витяг з трудової книжки або відділу кадрів з постійного місця праці судді Шостого апеляційного адміністративного суду м. Києва Карпушової Олени Віталіївни.
17. Надати належним чином завірений витяг з відомостей отримання заробітної плати за останні шість місяців 2019 року Шостого апеляційного адміністративного суду м. Києва Карпушової Олени Віталіївни.
18.Надати належним чином завірену архівну копію з підписами підписантів доручення від юридичної особи ЄДРПОУ 42250890 на здійснення представництва від імені юридичної особи ЄДРПОУ 42250890 виданого судді Шостого апеляційного адміністративного суду м. Києва Карпушової Олени Віталіївни.
19.Чи здійснювались будь які види заохочення, виплата грошових премій, нагорода державними нагородами, спеціальними званнями відносно судді Шостого апеляційного адміністративного суду м. Києва Карпушової Олени Віталіївни.
20. Надати належним чином завірені дані відносно відпусток та лікарняних в яких перебувала суддя Шостого апеляційного адміністративного суду м. Києва Карпушова Олена Віталіївна в період часу з 01.01.2019 року по 19.11.2019 року.
21. Коли, ким, та на підставі яких юридичних документів була створена печатка Шостого апеляційного адміністративного суду м. Києва ЄДРПОУ 42250890, вул. Московська 8, корпус 30, м. Київ, 01010.
22. Коли, ким на підставі яких юридичних документів було створено юридичну особу з назвою Шостий апеляційний адміністративний суд м. Києва ЄДРПОУ 42250890, вул. Московська 8, корпус 30, м. Київ, 01010.
   Відповідь на запит надати в хронологічній послідовності, в порядку до поставлених питань. В разі неможливості надати відповідь перенаправити до уповноваженої особи чи органу (розпоряднику інформації). Повідомити про отримання та реєстрацію запиту, реєстраційний номер за яким було зареєстровано даний запит та повідомити про переадресацію запиту в разі неможливості надати обґрунтовану відповідь.
   Зміст відповіді на запит буде публікуватись на сайті “БАГНЕТ НАЦІЇ“ :http://bagnetnacii.blogspot.com та в журналі “Корупціонер України”
Фейсбук, Андрій Карпович


Наша концепція: Сьогодні кожен українець має стати адвокатом для себе, і слідчим, прокурором та суддею для системи! - ГО «Багнет Нації»

Наше гасло: «І один у полі воїн, якщо поле правове!»

3 коментарі:

  1. Доброго дня, цікаво це можна такі запити робити в будь які суди, навіть районні? якщо так , то що потім робити з відповідю, куди далі рухатись, благо-дарю за увагу.

    ВідповістиВидалити
  2. Власне,чи буде коректним правовий зв'язок у даних запитах,якщо їх здійснювати для прикладу щодо ШРСм.Льв.?
    "В грудні 1939 року було утворено Шевченківський район м. Львова. З того часу замість Тимчасового управління м. Львова почала діяти Львівська міська рада та районні виконкоми м. Львова – Залізничного, Центрального, Червоноармійського та Шевченківського районів, склад яких був затверджений Львівським обласним виконавчим комітетом. 15 грудня 1940 року відбулись вибори до Рад депутатів трудящих новостворених районів м.Львова."
    https://sh.lv.court.gov.ua/sud1328/pro_sud/info_sud/

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -