- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

вівторок, 17 грудня 2019 р.

Інформаційна бомба або початок кінця: законодавства, яке регулює утворення органів влади і місцевого самоврядування, не існує – відповідь ВРУ

   Звернулись до Верховної Ради України із запитом щодо законодавства яким регламентується питання утворення і реєстрації органів державної влади і місцевого самоврядування, а також стосовно законодавства яким встановлено опис, порядок виготовлення, обліку, видачі, заміни та знищення бланків суворої звітності, якими є Розпорядчі акти про утворення юридичних осіб публічного права.

   Відповідь прогнозована: зазначених нормативно-правових актів, не існує…

Читайте також: Інформаційна бомба або початок кінця: Увага!!! Всі міські, сільські, районні і обласні ради зареєстровані як суб’єкти підприємницької діяльності – унікальні документи на сайті "Багнет Нації"


Верховна Рада України
вул. Михайла Грушевського, 5,
м. Київ, Київська область, 01008

Громадянин України, Українець:
Сергій Веніамінович Філіпенко,
                                                       e-mail: svf2011@ukr.net


Запит (вих. 752/19)
про надання публічної інформації за Законом України
«Про доступ до публічної інформації»
                        
   Частиною другою статті 2 Цивільного кодексу України (далі – ЦК України) встановлено, що учасниками цивільних відносин є: держава Україна, Автономна Республіка Крим, територіальні громади, іноземні держави та інші суб'єкти публічного права.
   Абзацом третім частини другої статті 81 ЦК України визначено, що юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування.
   Відповідно до другого абзацу частини третьої статті 81 ЦК України порядок утворення та правовий статус юридичних осіб публічного права встановлюються Конституцією України та законом.
   Керуючись положеннями статті 34. і 40. Конституції України та нормами Законів України «Про доступ до публічної інформації» та Закону України «Про інформацію», у визначений законом строк (пять днів),

Прошу:
1.                Надати завірені належним чином фотокопії з оригіналу першої і останніх сторінок (за підписами Президента України і голови Верховної Ради України) нормативно-правового акту (закону) яким встановлено і визначено порядок утворення, ліквідації, реорганізації, реєстрації та набуття правового статусу юридичних осіб публічного права - органів державної влади, органів влади Автономної Республіки Крим та органів місцевого самоврядування;
2.                Надати завірену належним чином фотокопію з оригіналу першої і останніх сторінок (за підписами Президента України і голови Верховної Ради України) нормативно-правового акту (закону) яким встановлено опис, порядок виготовлення, обліку, видачі, заміни та знищення бланків суворої звітності, якими є Розпорядчі акти про утворення юридичних осіб публічного права;
3.                Надати завірену належним чином фотокопію з оригіналу першої і останніх сторінок (за підписами Президента України і голови Верховної Ради України) нормативно-правового акту (закону) яким введено в дію Цивільний кодекс України;
4.                Надати завірену належним чином достовірну інформацію стосовно факту обов’язкової реєстрації Міністерством юстиції України в Єдиному державному реєстрі нормативно-правових актів, зазначених в пунктах 1-3 (даного запиту) законів;
5.                Відповідь надати у повному обсязі, у хронологічній послідовності відповідно до вищевикладених пунктів прохальної частини запиту, та  надіслати у письмовому (паперовому) вигляді на мою домашню адресу: 49055, місто Дніпро, Сергію Веніаміновичу Філіпенку,  і в електронному вигляді на мою вищезазначену електронну адресу (e-mail: svf2011@ukr.net).
   У випадку, якщо з якихось причин не можливо надати відповідь – письмово вказати причину, або перенаправити (переадресувати) запит за належністю, відповідно до вимог Закону «Про доступ до публічної інформації», до розпорядника відповідної інформації.     
   Зміст відповіді на запит, публікуватиметься на сайті «БАГНЕТ НАЦІЇ»: http://bagnetnacii.blogspot.com

   06 грудня 2019 року

З повагою, Громадянин України_________________ С. В. Філіпенко 


    


Наша концепція: Сьогодні кожен українець має стати адвокатом для себе, і слідчим, прокурором та суддею для системи! - ГО «Багнет Нації»

Наше гасло: «І один у полі воїн, коли поле правове!»


Фінансову підтримку діяльності ГО «Багнет Нації» можна здійснити на картку ПриватБанку 5168 7427 1422 2175 на ім’я Сергій Філіпенко. Дякуємо!

13 коментарів:

  1. Бо Бог приведе́ кожну справу на суд, і все потаємне, — чи добре воно, чи лихе!

    ВідповістиВидалити
  2. Подвох власти чувствовался, не договаривала, а про что и где- понять было трудно. Теперь понятно. Сто процентов лжи - ложь, наказуемо. А там, где не договорено, всегда есть лазейка.

    ВідповістиВидалити
  3. А якщо з нами чинять підло і не вправовому полі,то чому відповідати потрібно по закону?це християнсто привчило нас бути таками,терплячими,навіть якщо у нас забрали життя.
    В такий самий спосіб,потрібно забрати у них вдесятеро більше.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Только так и надо поступать. Эти шаромыжники понимают только силу. А закон им не писан. Не дождёмся по-закону. А кто рассудит. Частные суды?

      Видалити
  4. Так перемогти можна,тільки уважно читаючи документи.Отримавши Україну в руки,вони захопились грабунком і забули про порядок дій.Грабувати стає все менше на поверхні,треба прикладати зусилля,щоб продовжити доїти бабло,а це вже оті їхні інвестиції,про які вони читають мантру з каденції в каденцію,але свої неправедні вливати в економіку не бажають,тут виника МВФ,а разом з цією установою зовнішнє керування.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Як з вами можна зв’язатися для приватної розмови! Моя ел.пошта mila.0975388043@gmail.com

      Видалити

  5. Чи можна було б розраховувати на вашу допомогу та підтримку на організацію такої ж громади в Києві! Також про що ми мріємо (але, як то кажуть, дурень думкою багатіє), і хотілося б діяти!!! Також ви пройшли шлях отримання паспортів для дітей, а не ІD карт. Мій син отримав цей непотріб і нічого вдіяти ми не змогли!!! Хочу відстояти його права та права іншої молоді і взагалі всього народу!!! Але я не юрист хоча маємо знайомого юриста який міг би нам допомагати. Давайте об`єднуватись та діяти разом!!!
    Як з вами можна зв’язатися для приватної розмови! Моя ел.пошта mila.0975388043@gmail.com

    ВідповістиВидалити
  6. Что значит не смог ничего сделать? Кому ты такой ушлый нужен и кто с таким будет объединяться? Наверное сын в этом 2020 году поступал в учебное заведение, так всех МОН принудило брать ID-карту, иначе без стипендии, студенческого билета и диплома!

    ВідповістиВидалити
  7. Для того, хто дозволив дитині отримати ІД-картку фізособі і нічого не вдіяв. Теж щляхом залякування і омани була нав'язана ІД. В обміні відмовляли усно і погрожували. Нарешті ІД просто зламали і з претензією, що ІД не лише звужує права людини у порівнянні з паспортом, а і має хрєнову якість - зламалася в кармані,- направили листом в Сумський УДМС з вимогою знищення і видачі паспорта зразка 1992. наша судова справа по заміні рабського пластика на паспорт. https://reyestr.court.gov.ua/Review/93628676?fbclid=IwAR2_wv5LJmlew-_PnScNcK2DH05QHPpzdK7HknMo2DsLxyHW-pY6kuAgwLQ

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Здравствуйте, у меня тоже такая ситуация,при замена фамилии после брака выдали пластик ,посоветуйте к кому вы обращались имею ввиду адвоката,если не сложно.

      Видалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -