- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

неділя, 29 серпня 2021 р.

Коли клятва Гіппократа і Конституція – порожній звук (заява про злочин від Лілії Дудко)

 

ЗАЯВА ПРО ЗЛОЧИН

 

 

(у порядку першого речення ст.215 та ч.2 ст.217 КПК України)

ч.1ст.55 (потерпілий) та ст. 60 (заявник), про дії які, можуть бути вчиненні (або вчинені)

групою фізичних осіб: Трохименко Людмилою Костянтинівною, Атрошенко Владиславом Анатолійовичем, Баковинською Оленою Олександрівною, Нижник Валентиною Григорівною, що мають ознаки складу злочину передбаченого ст. 109 (Повалення конституційного ладу), ст.184 (Порушення права на безоплатну медичну допомогу), ст. 189 (Вимагання), ст 356 (Самоправство), ст.382 (Невиконання судового рішення) Кримінального Кодексу України.

 

28 липня 2021 року близько 16 години за направленням стоматолога-терапевта для рентген обстеження я звернулася в рентген кабінет № 210 Комунального некомерційного підприємства «Чернігівський стоматологічний центр» Чернігівської міської ради код ЄДРПОУ 05519468. Лікар здійснила рентген обстеження, а потім заявила, що віддасть знімок тільки після оплати. На мою відмову, що це є безкоштовна процедура порадила звернутися до завідуючої відділенням Баковинської Олени Олександрівни та Нижник Валентини Григорівни, а також головного економіста, які підтвердили обов’язковість оплати.

Їм було байдуже, що мене опромінили без попередження про платність послуги; і змусили сплатити в касу, оскільки відмовилися віддавати знімок.

Своїми діями ввели мене в оману, примусово стягли кошти за медичну допомогу, яку згідно зі ст. 49 Конституції України в державних і комунальних закладах охорони здоров’я надається безоплатно!

На мої заяви про повернення коштів від 29.07.2021 та за вих. № З-2/2021 від 06.08.2021 голова комісії з реорганізації медичний директор Трохименко Людмила Костянтинівна (РНОКПП 2525002822, 17.02.1969 року народження, паспорт НК302444, виданий Деснянським ВМ УМВС України в Чернігівській області 21.03.1997 року) у листі №01-45/217 від 09.08.2021 цинічно відмовила. Відмова обґрунтована рішенням Чернігівської міської ради за № 292 від 23.07.2020 «Про затвердження Положення та встановлення тарифів на платні послуги, які надаються закладами охорони здоров’я – комунальними некомерційними підприємствами Чернігівської міської ради», що підписано міським головою Чернігівської міської ради Атрошенко Владиславом Анатолійовичем.

        Відповідно ст 49 Конституції України 1996 року:

        Кожен має право на охорону здоров'я, медичну допомогу та медичне страхування.

       

        Охорона здоров'я забезпечується державним фінансуванням відповідних соціально-економічних, медико-санітарних і оздоровчо-профілактичних програм.

       

        Держава створює умови для ефективного і доступного для всіх громадян медичного обслуговування. У державних і комунальних закладах охорони здоров'я медична допомога надається безоплатно; існуюча мережа таких закладів не може бути скорочена.

       

        Тобто рішення Чернігівської міської ради за № 292 від 23.07.2020 «Про затвердження Положення та встановлення тарифів на платні послуги, які надаються закладами охорони здоров’я – комунальними некомерційними підприємствами Чернігівської міської ради» та № 9/VIII-12 від 24.06.2021 «Про реорганізацію комунального некомерційного підприємства «Чернігівський стоматологічний центр» Чернігівської міської ради» є антиконституційними та кримінальними у розумінні ст.  109 (Повалення конституційного ладу), ст.184 (Порушення права на безоплатну медичну допомогу), ст. 189 (Вимагання), ст 356 (Самоправство), ст.382 (Невиконання судового рішення) Кримінального Кодексу України.

 

Діями групи вказаних осіб було порушено моє конституційне право, гарантоване ст. 49 Конституції України 1996 року, на безоплатну  медичну допомогу, не виконано рішення Конституційного суду України за № 10-рп/2002 від 29.05.2002 р., що є карним злочином у розумінні ст.109 «Повалення конституційного ладу», ст. 184 (Порушення права на безоплатну медичну допомогу), ст. 189 (Вимагання), ст. 356 (Самоправство), ст.382 Кримінального кодексу України «Невиконання судового рішення» Кримінального кодексу України.

 

 

Своїми злочинними діями організоване злочинне угрупування з вказаних фізичних осіб в розумінні ст.ст. 26-35 Кримінального кодексу України нанесли мені моральну та матеріальну шкоду, яка сукупно складає 2000000 (два мільйони) грн.

За вимогами ст. 25 КПК України прокурор, слідчий зобов’язані в межах своєї компетенції розпочати досудове розслідування в кожному випадку безпосереднього виявлення ознак кримінального правопорушення (за виключенням випадків, коли кримінальне провадження може бути розпочате лише на підставі заяви потерпілого або надходження заяви (повідомлення) про вчинення кримінального правопорушення.

За вимогами ст.214 ч.1 КПК України слідчий, прокурор невідкладно, але не пізніше 24 години після подання заяви, повідомлення про вчинення кримінального правопорушення зобов’язаний внести відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочати розслідування.

Таким чином, головною підставою для внесення відомостей про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань є подача (отримання) заяви чи повідомлення про кримінальне правопорушення.

 

 

Нагадую, що у разі невиконання вказаних вимог закону про внесення відомостей до Реєстру протягом 24 год. та початок досудового розслідування, заявник отримує право на оскарження до суду бездіяльності службових осіб в порядку ч.1 ст. 303 КПК України.

 

 

Ця заява буде опублікована в соціальних мережах та на сайті ГО ОПГ Багнет нації https://bagnetnacii.blogspot.com/.

 

Враховуючи вищенаведене, керуючись ст. ст. 17, 55, 56, ч.1, 4, 5 ст. 214, першим реченням ст. 215 КПК України,

ПРОШУ:

1.         Прийняти та невідкладно зареєструвати цю заяву про вчинені злочини та внести відомості про вказані всі кримінальні злочини до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

2.         Видати мені документ, що підтверджує прийняття і реєстрацію даної заяви про злочини, талон-повідомлення та витяг про внесення відомостей про вказані кримінальні правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань, пам’ятку потерпілого.

3.         Розпочати за цією заявою про злочини досудове розслідування у формі досудового слідства відносно Трохименко Людмили Костянтинівни, Атрошенко Владислава Анатолійовича, Баковинської Олени Олександрівни, Нижник Валентини Григорівни за вчинення дій, які мають ознаки складу злочинів, передбачених ст. 109 (Повалення конституційного ладу), ст.184 (Порушення права на безоплатну медичну допомогу), ст. 189 (Вимагання), ст 356 (Самоправство), ст.382 (Невиконання судового рішення) Кримінального Кодексу України. ст. 109 (Повалення конституційного ладу), ст.184 (Порушення права на безоплатну медичну допомогу), ст. 189 (Вимагання), ст 356 (Самоправство), ст.382 (Невиконання судового рішення) Кримінального Кодексу України.

4.         Повідомити мене письмово у встановленому законом порядку та строк про початок кримінального провадження, слідчо-пошукові дії та їх результати, та закінчення досудового розслідування вказаних злочинів та передбачених за ст. 109 (Повалення конституційного ладу), ст.184 (Порушення права на безоплатну медичну допомогу), ст. 189 (Вимагання), ст 356 (Самоправство), ст.382 (Невиконання судового рішення) Кримінального Кодексу України, що вчинені.

5.         Здійснити особистий прокурорський нагляд за ходом розслідування та притягнути винних до кримінальної відповідальності.

6.         Надати цілодобову охорону, оскільки я як викривач заявлених злочинів переживаю за своє життя та здоров’я через оголошені злочини щодо мене.

7.         Якщо я буду знайдена мертвою чи буду скалічена чи постраждають члени моєї родини , прошу в цьому звинуватити Трохименко Людмилу Костянтинівну, Атрошенко Владислава Анатолійовича, Баковинську Олену Олександрівну, Нижник Валентину Григорівну.

 

 

28.08.2021                                                                   Дудко Лілія Олексіївна

 

У випадку не виконання або неналежного виконання моїх вимог Людини – Громадянки самостійної української держави - УКРАЇНИ на території Україна в унітарній державі Республіка Україна берете на себе повну особисту майнову матеріальну і не матеріальну відповідальність, відшкодування моральних збитків у параметрах та на умовах встановлених особисто мною – Людиною найвищою соціальною цінністю України та Громадянкою самостійної української держави - УКРАЇНИ – співвласницею (співзасновницею) самостійної української держави - УКРАЇНИ з моменту реєстрації цієї заяви – вимоги !

Уразі відхилення моєї заяви – вимоги правосуб`єктом якої є Людина і Громадянка самостійної української держави - УКРАЇНИ або залишення останньої без обґрунтованої відповіді або неповноти надання відповіді на прохання та законні вимоги по заяві – вимозі, буду змушена звернутися у відповідні державні компетентні органи для відновлення своїх порушених конституційних прав правосуб`єктності Людини і Громадянки самостійної української держави - УКРАЇНИ з віднесенням всіх витрат на Ваш рахунок та притягнення винних осіб до відповідальності!

 

Додатки:

1.     Копія відповіді Комунального некомерційного підприємства «Чернігівський стоматологічний центр» Чернігівської міської ради код ЄДРПОУ 05519468 №01-45/217 від 09.08.2021 – 6 арк.

2.     Копія фіскального чека №148967 від 28.07.2021 – 1 арк.

 

Зі ст.ст. 383 «Завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину», 384 «Завідомо неправдиве показання» Кримінального кодексу України, ознайомлена.

 

Заявниця:

Журналіст-кореспондент друкованого ЗМІ

«Багнет Нації» ДП-2303-1041Р та                                                                   

 представник ГО ОПГ «Багнет Нації»                                                      

 

28.08.2021                                                                   Дудко Лілія Олексіївна







Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -