- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

четвер, 19 липня 2018 р.

Проти Дніпрогазу, не попреш. - А ми, спробуємо!

   Кіпрсько-офшорним компаніям ПАТ «Дніпрогаз» та ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» українські закони, не писані. Вони їх порушують системно, щодня вчиняючи злочинні дії по відношенню до власників газорозподільної мережі територіальної громади міста Дніпра, а також по відношенню до власників природного газу (згідно статті 13. Конституції України) українського видобутку.

   Так, 26 червня 2018 року працівники ПАТ «Дніпрогаз», без попередження, припинили газопостачання одному з представників Громадської організації «Багнет Нації» Владиславу Акулову, який на той момент знаходився у Верховному суді в місті Києві, де захищав право свого сина на отримання паспорта громадянина України.
   Варто зазначити, що по факту даного «теракту» (по іншому не назвеш), вже відкрито два кримінальних провадження та складена заява про злочин до СБУ, яку ми також підкріпемо рішенням суду про внесення її до ЄРДР.
   Можливо, проти Дніпрогазу і не попреш, а от розхитати шестерні які обертають механізм неконституційності та беззаконня, - ми здатні.
   Отже, почнемо «вивертати» гвинтики системи, чиї дії підпадають під кваліфікацію Кримінального кодексу України.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -