- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

пʼятницю, 23 квітня 2021 р.

ГУ Держспоживслужби в Чернівецькій області – недержавна установа

 

   Такий висновок можна зробити з аналізу наданих на наш запит копій документів, які свідчать про захоплення державної виконавчої влади та повалення конституційного ладу злочинною організацією (з чіткою ієрархією) колаборантів (стаття 109. в сукупності з частиною четвертою статті 28.КК України).

   Не маючи Розпорядчого акту про своє утворення (як державного органу), злочинне банд угруповання в своєму статуті зазначає, що «Головне управління (Держспоживслужби в Чернівецькій області) є юридичною особою публічного права має самостійний баланс, рахунки в установах Казначейства України, печатку з зображенням Державного Герба України і своїм найменуванням». Мабуть, шахраї не в курсі, що Конституція України не була затверджена на Всеукраїнському референдумі як Основний закон держави, а відповідно незатвердженими відповідними законами (щодо опису і використання) залишаються державні символи, порядок утворення державних органів виконавчої влади (як юридичних осіб публічного права), а також порядок відкриття рахунків в Національному банку України для державних установ.

   Одразу перепрошуємо за якість наданих нам копій документів. Маємо надію, що до кримінальної справи будуть приєднані більш якісні копії, а можливо, навіть, і оригінали відповідних артефактів злочину проти державності.


























































Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -