- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

пʼятниця, 30 червня 2023 р.

Журналістське розслідування Юрія Калюжного стосовно діяльності КП «ЖИЛСЕРВІС – 5» ДМР – передмова від автора (теги: ВПО, ЖКП)

 

Шановне панство, люди і громадяни України!

Редакція, видавництво та  друкарня газети «Багнет Нації», починає друкувати матеріали стосовно проведення журналістом – кореспондентом друкованого засобу масової інформації «Багнет Нації» Юрієм Геннадійовичем Калюжним,  який проводить своє офіційне публічне журналістське розслідування відповідно Редакційного завдання, вих. № РЗ/004/21 від 15.11.21 року, стосовно діяльності КП «ЖИЛСЕРВІС-5», ДМР, управитель.

Журналістське розслідування стосується також порядку розподілу, розрахунку та нарахування житлово-комунальних послуг для ВПО, а також усіх громадян України, які потерпають від надання або не надання якісних житлово-комунальних послуг (Далі – ЖКП), оплачуть або не оплачують їх, а також про підвищення тарифів на ЖКП, які відбувається сьогодні.

Журналістським розслідуванням,  Редакція, видавництво та  друкарня газети «Багнет Нації», бере на себе спробу розібратися у системі надання нам, людям України, ЖКП. Шукається відповідь на питання: «Наскільки сьогодні державні установи та органи місцевого самоврядування, відповідно до положень Конституції і законів України, спроможні забезпечити наші права споживачів ЖКП. Як Держава України, із створеними державними установами, в умовах, відсутності контролю за наданням ЖКП, спроможна буде затвердити єдиний для всіх Порядок розподілення, розрахунку та нарахуванню ЖКП для всіх громадян України?»

Редакції, видавництва та друкарні газети «Багнет Нації», стало цікаво, як в умовах оголошеного військового стану, виконується «Загальна декларація прав людини», на не окупованій  російськими агресорами території України. З жовтня 2014 року багато людей отримали правовий статус ВПО. Звірства росіян, стали відомі усьому світу. Про життя ВПО, яке пов’язане з влаштуванням на інших територіях України, маловідомі. Ми кажемо більш про загрозу внутрішнього ворога щодо безпеки народу України, а про внутрішнього ворога, про внутрішню загрозу безпеки народу України, більш мовчимо.

 Виникла особиста проблематика з розміщенням ВПО та ними оплати ЖКП.  Знайти житло і роботу стає все більше проблематикою ВПО. Жити в орендованому приміщені стає не можливим із-за ціни на оренду, а жити в гуртожитках та інших приміщеннях, більш стає схожим на життя в «гетто». Проблематика виникла з приводу виконання наданих Конституцією і законами гарантованих прав і свобод людини, які визначені на підставі міжнародної Загальної декларації  прав людини.

В рамках журналістського розслідування друкованого засобу масової інформації (газети) «Багнет Нації» (Свідоцтво ДП № 2303-1041р від 29.03.2021 року)  та Громадської організації «Об’єднана правозахисна група «Багнет Нації» (реєстраційний № 1508568 від 01.06.2020 року), а також при громадської підтримки ГО «Державотворець» (Реєстраційний номер запису в Єдиному реєстрі: 1505992), журналіст – кореспондент друкованого засобу масової інформації «Багнет Нації», Юрієм Геннадійовичем Калюжним, здійснюється офіційне журналістське розслідування відповідно Редакційного завдання, вих. № РЗ/004/21 від 15.11.21року. Відповідно частини 1 статті 13 Закону України «Про доступ до публічної інформації», маючи правовий статус ВПО, звертався до КП «ЖИЛСЕРВІС-5», ДМР, управитель, м. Дніпро, із запитами на інформацію, які стосуються розподіленню, розрахунку, нарахуванню ЖКП для мешканців будівлі, що мають статус ВПО. Практично всі запити залишилися без належної відповіді. На запитувані питання розпорядник публічної інформації не надав належної інформації.

У свою чергу журналіст – кореспондент друкованого засобу масової інформації «Багнет Нації» Юрій Геннадійович Калюжний, як громадський діяч, і як людина, що має правовий статус ВПО звертається до державних установ, очікуючи, що гарантовані Конституцією і законами України, звернення, будуть розглянуті, і виконанні по відношенню до ВПО та інших людей України, які вимушені сплачувати за ЖКП, які не були і залишаються бути не якісними послугами, а ціна тарифів не повинна підвищуватися.  

Редакції, видавництва та друкарня газети «Багнет Нації», разом із журналістом – кореспондентом друкованого засобу масової інформації «Багнет Нації» Юрієм Геннадійовичем Калюжним, звертається до всіх людей із статусом ВПО і громадян України, з проханням, звертатися до «Редакції» із своїми історіями стосовно надання або ненадання якісних ЖКП, та які комунальні підприємства вимагають сплату за ЖКП, як за якісні послуги, а по заборгованості звертаються до суду.

Свої історії стосунків з комунальними підприємствами та умовами проживання ВПО, надсилайте на електрону пошту: gromnebes@ukr.net  Ваші історії та думки стосовно надання ЖКП та підвищення тарифів будуть використанні для журналістського розслідування в цій, не безпечній, сфері нашого життя. 

 

Журналіст – кореспондент

друкованого засобу масової інформації

«Багнет Нації», громадський діяч,

правозахисник ГО «Державотворець»                         Ю. Калюжний

ТЕМАТИЧНІ ПУБЛІКАЦІЇ: Журналістське розслідування Юрія Калюжного стосовно діяльності КП «ЖИЛСЕРВІС – 5» ДМР – передмова від автора (теги: ВПО, ЖКП)

Заява до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини від Юрія Калюжного

Скарга Президенту на КП «ЖИЛСЕРВІС – 5» ДМР – документ Юрія Калюжного

Чергова перемога «архівного проекту» над злочинним угрупуванням виглядає так…

Претензия в Жилсервис (Управленческую компанию) - шаблоны документов

В Дніпрі подано позов щодо встановлення правосуб'єктності (легітимності) Дніпровської міськради

Без ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД будь-які комунальні підприємства – нелегітимні! (інфозапит до КП «Жилсервіс – 1»)

КП «Жилсервіс – 5» ДМР: матеріали реєстраційної справи

В Дніпрі на недокомунальні підприємства відкривають реальні кримінальні провадження

КП «Жилсервіс – 2» ДМР: вся суть КП, в табличці із пап’є-маше

Правовий прорив в Дніпрі: КП «Жилсервіс – 5» ДМР спробує довести свою відповідність закону

Ти – донор цієї неконституційної системи! Припиняй фінансувати власний геноцид…

Задля підтвердження автентичності підробки (заява про витребування доказів)

У типовий статут КП Дніпроміськради закладено порушення норм чинного законодавства (долучення до позову і витребування доказів)

Вас грабують комунальники? Відправте їх вивчати закон! Нехай знають, вони – нелегітимні! (аналіз платіжки за воду)

ЯК НЕ ПЛАТИТИ ЗА „КОМУНАЛКУ”? ПРОСТО - ДОВЕСТИ ЇХНЮ НЕЛЕГІТИМНІСТЬ! (адміністративний позов)


























































































































Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -