- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

вівторок, 13 жовтня 2020 р.

Ти – донор цієї неконституційної системи! Припиняй фінансувати власний геноцид…

 

   В Дніпрі, представниками Громадської організації «Обєднана правозахисна група «Багнет Нації» було викрито організоване злочинне угрупування (ОЗУ), яке під виглядом комунального підприємства з назвою «КП Жилсервіс 5 ДМР», збирає гроші з фізичних особєй на приватні рахунки, завдаючи значної шкоди економічній безпеці України (стаття 111. КК України).

   12 жовтня 2020 року на керівника даного ОЗУ Сорокіну Ірину Веніамінівну було складено заяву про злочин за кваліфікацією згідно статті 382 Кримінального кодексу України (невиконання рішення суду). Вже другий суддя зобов’язує надати установчі документи (розпорядчий акт) про утворення КП Жилсервіс 5 ДМР, а позивач, не отримує повісток, не з’являється в судові засідання, не виконує рішення суду і, нарешті, взагалі, забарикадувався в приміщенні, яке належить територіальній громаді району у місті Дніпрі, прикрившись ширмою незаконного карантину.

   Нагадаємо, що раніше, керівник даного ОЗУ Сорокіна І. В., звернулась до суду із заявою, в якій звинуватила представників відповідача (члена ГО ОПГ «Багнет Нації») за довіреністю Владислава Акулова і Сергія Філіпенка, в тиску на суд. Тобто, встановлення правосуб’єктності сторони по справі, це тиск на суд))).

   Більше деталей в відео і ухвалі судді Кудрявцевої Т. О.  


      

Читайте також: Кодекси: дещо з нормативної макулатури – архівні сканкопії

Бюджетний і Податковий кодекси: мені не все рівно кому, за що і скільки платити

Як введенні в дію кодекси України – відповідь ВРУ

Отримали від ЦДАВО архівні копії кодексів – документи

Читайте також: Інформаційна бомба або початок кінця: Увага!!! Всі міські, сільські, районні і обласні ради зареєстровані як суб’єкти підприємницької діяльності – унікальні документи на сайті "Багнет Нації"

Інформаційна бомба або початок кінця: законодавства, яке регулює утворення органів влади і місцевого самоврядування, не існує – відповідь ВРУ

Читайте також: Як сприймати відсутність Великої Державної Печатки України на документах особливої державної ваги? - (оновлюється)




Телеграм: https://t.me/bagnetnacii
Фейсбук: https://www.facebook.com/groups/bagnetnacii
Сайт: http://bagnetnacii.blogspot.com

Фінансову підтримку діяльності громадського об’єднання ГО «Багнет Нації» можна здійснити переказом на картку ПриватБанку № 5168 7427 1422 2175 на ім’я Сергій Філіпенко. Дякуємо за Ваш вагомий внесок у відновлення конституційного устрою України!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -