- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

четвер, 2 липня 2015 р.

ЯК НАТЯГНУТИ ВІДРО НА КВАДРАТНУ ГОЛОВУ (скаргу міськради відхилено)

Дуже погано, що платники податків, по великому рахунку, не цікавляться подальшою долею відрахованих на всілякі потреби «ненажер» (у вигляді податків), кровно зароблених фінансів.

Задайте собі питання: чим зайняті юристи органу з назвою Дніпропетровська міська рада? Відповідь на це питання можна віднайти на сайті вищезазначеного органу – профанацією – формуванням позитивного іміджу м. Дніпропетровська!


На ці конче необхідні потреби з міського бюджету у 2013 році було виділено 81 тис. 142 грн., а в 2014-му – 220 тис. 70 грн. Додайте сюди іще заробітну плату тих, хто «не шкодуючи свого живота», і в день і в ночі, переймається та формує…

«В рамках виконання Програми для проведення заходів щодо відзначення у місті Дня Державного Прапора України та 23-ї річниці незалежності України, закуплено прапори України великі, сувенірну продукцію (маленькі прапори, блокноти). Як пам’ятні сувенірні подарунки для різних професійних груп міста та області, а також для гостей міста та іноземних делегацій,  для сворення іміджу міста придбано сувенірні книги про місто Дніпропетровськ, плакати «Рідний край», календарі «Мій Дніпропетровськ».
Також було забезпечено оновлення та інформаційне наповнення стендів «Відкрита влада» - звітує про свої героїчні будні управління внутрішньої політики Дніпропетровської міської ради на своєму сайті.

Цікаво, а як вплине на імідж міста Дніпропетровська відхилена апеляційна скарга до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду, органу, з назвою Дніпропетровська міська рада, стосовно рішення Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська про відкриття провадження за позовом громадянина України, якому Конституція України дає право оскаржувати дії або бездіяльність органів місцевого самоврядування та їх посадових осіб.

Мабуть, простіше знайти відповідь стосовно відра, для квадратної голови.


Матеріал підготував: Сергій Філіпенко


Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -