- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

неділю, 23 квітня 2017 р.

ПСЕВДОСУДДІ БРЕШУТЬ!!! (заява до Прокуратури)

Замість того, аби пакувати валізи і відлітати куди-подалі в космічну подорож, колегія псевдосуддів Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду, вирішила танцювати лезгінку на конституційному «мінному полі» українського законодавства, звернувшись з відповідною заявою про злочин до вищих органів (на фото).


А я стверджую, що ці самоназванці, - БРЕШУТЬ!!!
                                         Генеральному прокурору України
                                         Луценку Юрію Віталійовичу                                                                                             
                                         вул. Різницька, 13/15, місто Київ,
     Київська область, 01016

                                         Прокуратура Дніпропетровської області                                                                                             
                                         пр-т Д. Яворницького, 38, місто Дніпро,
                    Дніпропетровська область, 49044
                               Матвійчуку Віктору Володимировичу                                                                           
                                                       
                                           Громадянин України, Українець:
                                              Філіпенко Сергій Веніамінович,
                                           місто Дніпро, Дніпропетровська обл., 49055
    e-mail: svf2011@ukr.net
                                            
Заява 
                      про завідомо неправдиве повідомлення
             про вчинення злочину (ст.. 383. ККУ), що є злочином
                                  
   Звертаюсь до Вас із заявою «про завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину» відносно звернення до Прокуратури Дніпропетровської області із «заявою про злочин» осіб, які називають себе суддями Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду, у складі (по справі № 200/16195/16-а): головуючого судді Суховарова А. В., суддів Головко О. В. і Ясенової Т. І. Зазначу, що дане діяння, вказаних осіб, підпадає під дію статті 383. Кримінального Кодексу України, а отже, апріорі, є злочином.
   Як мені стало відомо (див. додаток), вищезазначеними особами на ім’я прокурора Дніпропетровської області була подана заява про злочин щодо подій, які мали місце 04 квітня 2017 року, під час відкритого судового засідання в приміщенні Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду (зала № 7). Тоді, зазначені особи, на мою законну вимогу, відмовились підтвердити свої конституційні повноваження та не пред’явили свої службові, суддівські посвідчення. Лише після приїзду поліції «суддя» Суховаров А. В. (який наразі займає адміністративну посаду, і є заступником голови зазначеного суду) з багажника своєї автівки, припаркованої на майданчику біля будівлі суду, спромігся дістати і повернувшись до зали судових засідань, пред’явити недійсне суддівське посвідчення старого зразка, виписаного на його ім’я. Суддівських посвідчень інших двох невстановлених осіб в мантіях (жіночої статі), я так і не побачив.
   Зазначу, що в провадженні Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду знаходиться моя апеляційна скарга (справа № 872/3/17) по адміністративній справі за моєю адміністративною позовною заявою до Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська (справа № 200/16195/16-а, провадження № 2а/200/632/16) щодо бездіяльності представницького органу місцевого самоврядування, Дніпропетровської міської ради.
   Розгляд зазначеної справи відбувається з грубими процесуальними порушеннями норм чинного законодавства, як на стадії розгляду першої інстанції, так і на стадії її розгляду в апеляційній інстанції (даний фактаж знайшов своє відображення в апеляційній скарзі, а також в заяві про відвід вищезазначеної колегії суддів, та долучений до матеріалів зазначеної справи).
   Системні, грубі порушення суддями чинного законодавства, а головне моїх конституційних і конвенційних прав як людини і громадянина, під час розгляду моєї справи, змусили мене мати сумнів щодо неупередженості, компетентності та фаховості вищезазначених суддів, а їх відмова підтвердити свої повноваження, пред’явивши суддівські посвідчення – переконала у відсутності у них, даних повноважень.
   Вважаю, що в діях вищезазначених осіб, вбачаються незаконні дії, які, всупереч статті 5, 6, 8, 55, 124, 125, 127, 128, та 129 Конституції України, імовірно, полягають у привласненні владних повноважень судової гілки влади та кваліфікуються, як мінімум, за статтею 364. Кримінального Кодексу України (зловживання владою або службовим становищем).
   Враховуючи вищенаведене, керуючись статтями 17, 55, 56, частини 1, 4, 5 статті 214, першого речення статті 215 КПК України,

Прошу:

1) Прийняти та невідкладно зареєструвати цю заяву «про завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину», яка одночасно є заявою про злочин, що підпадає під кваліфікацію статті 383. Кримінального кодексу України, та внести відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань і видати мені документ, що підтверджує прийняття і реєстрацію даної заяви «про завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину» - заяви про злочин, та її реєстрацію до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
2) Розпочати за цією заявою
«про завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину», яка одночасно є заявою про злочин, що підпадає під кваліфікацію статті 383. Кримінального кодексу України, досудове розслідування у формі досудового слідства відносно осіб, які називають себе суддями Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду, імовірно, Суховарова А. В., Головко О. В. і Ясенової Т. І.
3) Повідомити мене письмово у встановленому законом порядку та строк про початок кримінального провадження та закінчення досудового розслідування вказаного злочину за статтею 383 Кримінального Кодексу України, що вчинені.

   18 квітня 2017 року                                                      Філіпенко С. В.

Додаток:


Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -