- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

середу, 23 серпня 2017 р.

В Дніпрі тримають людей за бидло або хто дав команду «фас»?

«Спочатку вони тебе не помічають,
потім над тобою сміються,
потім борються з тобою,
а потім ти перемагаєш»
Махатма Ганді – ідеолог національно-визвольного руху, який стояв у витоків незалежності колонізованої Індії.
Сформулював філософію ненасилля, що вплинула на національні та міжнародні рухи прихильників мирних змін багатьох країн.

Теза перша. В Дніпрі не створено конституційних територіальних громад як юридичних осіб публічного права – офіційна відповідь Казначейства у Дніпропетровській області.
Теза друга. Регіональна структура Казначейства створена як юридична особа приватного права (приватне підприємство).
Теза третя. Неіснування територіальних громад як первинних суб’єктів місцевого самоврядування (конституційного власника і засновника), унеможливлює створення у відповідності до чинного законодавства будь-яких територіальних структур виконавчої та судової гілок влади, а існуючі, - робить нелегітимними.
Теза четверта. В дніпрі, який сьогодні займає лідируючі позиції по розкраданню місцевого бюджету, рейдерським захопленням, знищенню малого та середнього бізнеса та бездіяльності (активному пособництві тому) правоохоронних органів, активізувалися громадські недоактивісти «за викликом», господарям яких, як більмо в оці, муляє бажання громадян прокидатися від летаргічного сну, вивчаючи Конституцію і закони. А більше всього, заважає активне використання своїх знань і свого права громадянами, в повсякденному житті.
Так, 22 серпня 2017 року зірвати урок в школі правознавства (ВІДЕО), з’явились одразу декілька кишенькових організацій корбана-філатова.
Молодики з молодіжної організації «С14», швидко зорієнтувавшись, що ними маніпулюють, а в залі бібліотеки ніяких медведчуківсько-сепаратистських засланців немає – звідти пішли. Залишились лише заробітчани. Ті, кого в Дніпрі знають, як «облуплених» - вітя-скринька (романенко), його сімейний партнер по громадському бізнесу донька вероніка комісар та іще заблудших душ зо п’ять, яким байдуже куди їх поведуть, аби покричати «геть!» і «ганьба!».
Якщо десь потрібно громадський захід перетворити на шоу, - наймають цих клоунів.
Розпорошивши потенціал громадської організації «Майдан-Січеслав» кількістю в триста її членів і, двічі більшою кількістю симпатиків, вітя-скринька (постмайданний ексZрадник олігарха коломойського) створив сімейний бізнес-проект у вигляді созвучної громадської організації «Майдан-Січеслав Дніпро», з членством, не більш як десять осіб. А може й того менше))).
Це йому, я довгий час, знаходячись у лавах громадської організації, пояснював, що треба йти лише конституційним шляхом. І це він, який перед моїм виходом з лав організації відкрито і відверто, при свідках, говорив, що йому, з приводу будь-яких подальших дій організації, треба порадитись з ігорем валерійовичем (коломойським) та борисом альбертовичем (філатовим). 
Зрадник і Запроданець, він і у Дніпрі Зрадник і Запроданець – факти свідчать.
Теза п’ята. В Україні буде встановлено конституційний лад, через утворення в конституційний спосіб територіальних громад власників і засновників.
Теза шоста. Стосується шісток існуючого антиконституційного режиму. Не подобається Конституція України? – Чємодан, вокзал, вон наЙУХ!!!

P.S. Щодо сєнікулівлоб. За законами воєнного часу, мародер і зрадник, має бути розстріляний. Можете викарбувати мої слова у себе на лобі… 











Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -