- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

четвер, 14 грудня 2017 р.

Детально про приватне ГУНП в Дніпропетровській області – відповідь на запит


   На території України забороняється створення і функціонування будь-яких збройних формувань, не передбачених законом (частина сьома статті 17. Конституції України).


Про утворення територіальних органів Національної поліції та ліквідацію територіальних органів Міністерства внутрішніх справ
Кабінет Міністрів України постановляє:
1. Утворити як юридичні особи публічного права територіальні органи Національної поліції за переліком згідно з додатком 1 (нижче).
2. Ліквідувати як юридичні особи публічного права територіальні органи Міністерства внутрішніх справ за переліком згідно з додатком 2 (нижче).
Прем'єр-міністр України
А.ЯЦЕНЮК

   Завданнями поліції є надання поліцейських послуг у сферах забезпечення публічної безпеки і порядку, охорони прав і свобод людини, а також інтересів суспільства і держави, протидії злочинності, надання в межах, визначених законом, послуг з допомоги особам, які з особистих, економічних, соціальних причин або внаслідок надзвичайних ситуацій потребують такої допомоги (стаття 2. Закону України «Про Національну поліцію»).
   Отже, на скільки законним є те, що створено – нехай кожен визначиться самостійно…

Читайте також:

Код КВЕД або про недержавний Вищий господарський суд України


                                          Головне управління
                                          Національної поліції
                                          в Дніпропетровській області
                                          пл. Троїцька, 20-А, місто Дніпро,
            Дніпропетровська область, 49101

                                          Громадянин України, Українець:
                                          Філіпенко Сергій Веніамінович,
                                          м. Дніпро, Дніпропетровська обл., 49055
                                          e-mail: svf2011@ukr.net

Запит (вих. № 619/17) 
                про надання публічної інформації за Законом України
                              "Про доступ до публічної інформації"

   Відповідно до даних розміщених в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських об’єднань (офіційного сайту Міністерства юстиції України), Головне управління Національної поліції в Дніпропетровській області (код ЄДРПОУ 40108866), утворено Постановою КМУ № 730 від 16 вересня 2015 року «Про утворення територіальних органів Національної поліції та ліквідацію територіальних органів Міністерства внутрішніх справ».
   В Постанові зазначено, що Кабінет Міністрів України постановляє: утворити як юридичні особи публічного права територіальні органи Національної поліції за переліком згідно з додатком 1.
   В Переліку територіальних органів Національної поліції, що утворюються, між іншим, вказано і Головне управління Національної поліції в Дніпропетровській області. 
   Згідно з положеннями Конституції в Україні визнається і діє принцип верховенства права. Конституція України має найвищу юридичну силу. Закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і повинні відповідати їй. Норми Конституції України є нормами прямої дії. Звернення до суду для захисту конституційних прав і свобод людини і громадянина безпосередньо на підставі Конституції України гарантується (ст.. 8. КУ).
   Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України (ст.. 19. КУ).
   Згідно до положень статті 6. КУ державна влада в Україні здійснюється на засадах її поділу на законодавчу, виконавчу та судову. Органи законодавчої, виконавчої та судової влади здійснюють свої повноваження у встановлених цією Конституцією межах і відповідно до законів України.
   Відповідно до частини третьої статті 5. Конституції України ніхто не може узурпувати державну владу.
   Стаття 34. Конституції України гарантує кожному громадянину України право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію усно, письмово або в інший спосіб - на свій вибір.
  Закон України «Про доступ до публічної інформації» визначає порядок здійснення та забезпечення права кожного на доступ до інформації, що знаходиться у володінні суб'єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації та інформації, що становить суспільний інтерес.
   Відповідно до положень пункту 6 частини першої статті 3. Закону України «Про доступ до публічної інформації» право на доступ до публічної інформації гарантується юридичною відповідальністю за порушення законодавства про доступ до публічної інформації.
   Відповідно до положень статті 4. доступ до публічної інформації відповідно до цього Закону здійснюється на принципах прозорості та відкритості діяльності суб'єктів владних повноважень, вільного отримання, поширення та будь-якого іншого використання інформації, що була надана або оприлюднена відповідно до цього Закону, рівноправності, незалежно від ознак раси, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, мовних або інших ознак.
   Згідно з положеннями статті 5., зазначеного закону, доступ до публічної інформації забезпечується шляхом надання інформації за запитами на інформацію.
   Згідно з положеннями статті 21. Закону «Про доступ до публічної інформації», інформація на запит надається безкоштовно. При наданні особі інформації про себе та інформації, що становить суспільний інтерес, плата за копіювання та друк не стягується.
   Відповідно до положень частини 2, 3 статті 22., даного закону, відповідь розпорядника інформації про те, що інформація може бути одержана запитувачем із загальнодоступних джерел, або відповідь не по суті запиту вважається неправомірною відмовою в наданні інформації. Розпорядник інформації, який не володіє запитуваною інформацією, але якому за статусом або характером діяльності відомо або має бути відомо, хто нею володіє, зобов'язаний направити цей запит належному розпоряднику з одночасним повідомленням про це запитувача. У такому разі відлік строку розгляду запиту на інформацію починається з дня отримання запиту належним розпорядником.
   В статті 81. Цивільного кодексу України (ЦПК) зазначено, що юридичні особи, залежно від порядку їх створення, поділяються на юридичних осіб приватного права та юридичних осіб публічного права.
   Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування.
   Згідно частини 4 статті 87. ЦПК юридична особа вважається створеною з дня її державної реєстрації.
   Враховуючи вищезазначене, керуючись положеннями Конституції України, Закону України «Про доступ до публічної інформації» та Закону України «Про інформацію», у визначений законом строк,

                                                          ПРОШУ:

1.           Надати завірену належним чином копію Розпорядчого акту про утворення, як юридичної особи публічного права, органу з назвою «Головне управління Національної поліції в Дніпропетровській області»;
2.           Надати завірену належним чином копію Свідоцтва про державну реєстрацію органу з назвою «Головне управління Національної поліції в Дніпропетровській області»;
3.           Надати завірену належним чином копію Витягу (виписки) з Єдиного державного реєстру про орган з назвою «Головне управління Національної поліції в Дніпропетровській області»;
4.           Надати завірену належним чином копію Договору про оренду органом з назвою «Головне управління Національної поліції в Дніпропетровській області» займаних приміщень за місцем перебування, за адресою: м. Дніпро, вулиця Троїцька, 20-А;
5.    Відповідь надати у повному обсязі, у хронологічній послідовності відповідно до вищевикладених пунктів прохальної частини запиту, та  надіслати у письмовому і електронному вигляді на вищезазначену поштову і електронну адреси.
   У випадку, якщо з якихось причин не можливо надати відповідь – письмово вказати причину, або перенаправити (переадресувати) запит за належністю до розпорядника відповідної інформації, згідно до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації».     
   Зміст відповіді на запит, публікуватиметься на сайті «БАГНЕТ НАЦІЇ»: http://bagnetnacii.blogspot.com

                                      
   28 листопада 2017 року                                                      Філіпенко С. В.












Детальна інформація про юридичну особу

Повне найменування юридичної особи та скорочене у разі його наявності
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ В ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
(ГУНП В ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ)
Організаційно-правова форма
ОРГАН ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ
Назва юридичної особи
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ В ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Ідентифікаційний код юридичної особи
40108866
Місцезнаходження юридичної особи
49101, Дніпропетровська обл., місто Дніпро, ВУЛИЦЯ ТРОЇЦЬКА, будинок 20-А
Дані про розпорядчий акт, на підставі якого створено юридичну особу
ПОСТАНОВА КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ № 730 від 16.09.2015
Дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена після набрання чинності Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців"
Дата запису: 07.11.2015
Номер запису: 1 224 102 0000 074604
Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про включення до Єдиного державного реєстру відомостей про юридичну особу – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена до набрання чинності Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців"
Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи, яка утворена в результаті перетворення
Дані про відокремлені підрозділи юридичної особи
Дані про перебування юридичної особи в процесі припинення
Дата та номер запису про державну реєстрацію припинення юридичної особи, підстава для його внесення
Дата та номер запису про взяття та зняття з обліку, назва та ідентифікаційні коди органів статистики, Міндоходів, Пенсійного фонду України, в яких юридична особа перебуває на обліку:
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ РЕГІОНАЛЬНОЇ СТАТИСТИКИ:
Ідентифікаційний код органу: 21680000;
Дата взяття на облік: 09.11.2015

ДПI У ШЕВЧЕНКIВСЬКОМУ РАЙОНI М.ДНIПРА ГУ ДФС У ДНIПРОПЕТРОВСЬКIЙ ОБЛАСТI:
Ідентифікаційний код органу: 39734820;
Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника податків);
Дата взяття на облік: 09.11.2015;
Номер взяття на облік: 19518

ДПI У ШЕВЧЕНКIВСЬКОМУ РАЙОНI М.ДНIПРА ГУ ДФС У ДНIПРОПЕТРОВСЬКIЙ ОБЛАСТI:
Ідентифікаційний код органу: 39734820;
Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника єдиного внеску);
Дата взяття на облік: 09.11.2015;
Номер взяття на облік: 10000000507656
Дані органів статистики про основний вид економічної діяльності юридичної особи, визначений на підставі даних державних статистичних спостережень відповідно до статистичної методології за підсумками діяльності за рік
Код КВЕД 84.11 Державне управління загального характеру
Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску, клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності
Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску: 10000000507656;
Дані про клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності: 1
Термін, до якого юридична особа перебуває на обліку в органі Міндоходів за місцем попередньої реєстрації, у разі зміни місцезнаходження юридичної особи
Дата відкриття виконавчого провадження щодо юридичної особи (для незавершених виконавчих проваджень)
26-10-2017; 10-10-2017; 04-10-2017; 11-09-2017


КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА
від 16 вересня 2015 р. № 730
Київ
Про утворення територіальних органів Національної поліції та ліквідацію територіальних органів Міністерства внутрішніх справ
Кабінет Міністрів України постановляє:
1. Утворити як юридичні особи публічного права територіальні органи Національної поліції за переліком згідно з додатком 1.
2. Ліквідувати як юридичні особи публічного права територіальні органи Міністерства внутрішніх справ за переліком згідно з додатком 2.
Прем'єр-міністр України
А.ЯЦЕНЮК
Інд. 72




Додаток 1
до постанови Кабінету Міністрів України
від 16 вересня 2015 р. № 730
ПЕРЕЛІК 
територіальних органів Національної поліції, що утворюються
Головне управління Національної поліції в Автономній Республіці Крим та м. Севастополі
Головне управління Національної поліції у Вінницькій області
Головне управління Національної поліції у Волинській області
Головне управління Національної поліції в Дніпропетровській області
Головне управління Національної поліції в Донецькій області
Головне управління Національної поліції в Житомирській області
Головне управління Національної поліції в Закарпатській області
Головне управління Національної поліції в Запорізькій області
Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області
Головне управління Національної поліції в Київській області
Головне управління Національної поліції в Кіровоградській області
Головне управління Національної поліції в Луганській області
Головне управління Національної поліції у Львівській області
Головне управління Національної поліції в Миколаївській області
Головне управління Національної поліції в Одеській області
Головне управління Національної поліції в Полтавській області
Головне управління Національної поліції в Рівненській області
Головне управління Національної поліції в Сумській області
Головне управління Національної поліції в Тернопільській області
Головне управління Національної поліції в Харківській області
Головне управління Національної поліції в Херсонській області
Головне управління Національної поліції в Хмельницькій області
Головне управління Національної поліції в Черкаській області
Головне управління Національної поліції в Чернівецькій області
Головне управління Національної поліції в Чернігівській області
Головне управління Національної поліції у м. Києві
Департамент патрульної поліції як міжрегіональний територіальний орган Національної поліції


Додаток 2
до постанови Кабінету Міністрів України
від 16 вересня 2015 р. № 730
ПЕРЕЛІК 
територіальних органів Міністерства внутрішніх справ, що ліквідуються
Головне управління Міністерства внутрішніх справ України в Автономній Республіці Крим
Алуштинський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Автономній Республіці Крим
Армянський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Автономній Республіці Крим
Бахчисарайський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Автономній Республіці Крим
Білогірський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Автономній Республіці Крим
Джанкойський міський відділ (з обслуговування міста Джанкой та Джанкойського району) Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Автономній Республіці Крим
Євпаторійський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Автономній Республіці Крим
Залізничний районний відділ Сімферопольського міського управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Автономній Республіці Крим
Керченський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Автономній Республіці Крим
Київський районний відділ Сімферопольського міського управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Автономній Республіці Крим
Кіровський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Автономній Республіці Крим
Красногвардійський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Автономній Республіці Крим
Красноперекопський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Автономній Республіці Крим
Ленінський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Автономній Республіці Крим
Лінійний відділ в аеропорту “Сімферополь” Сімферопольського міського управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Автономній Республіці Крим
Нижньогірський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Автономній Республіці Крим
Первомайський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Автономній Республіці Крим
Роздольненський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Автономній Республіці Крим
Сакський міський відділ (з обслуговування міста Саки та Сакського району) Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Автономній Республіці Крим
Сімферопольське міське управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Автономній Республіці Крим
Сімферопольський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Автономній Республіці Крим
Совєтський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Автономній Республіці Крим
Судацький міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Автономній Республіці Крим
Феодосійський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Автономній Республіці Крим
Центральний районний відділ Сімферопольського міського управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Автономній Республіці Крим
Чорноморський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Автономній Республіці Крим
Ялтинське міське управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Автономній Республіці Крим
Управління Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області
Барський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області
Бершадський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області
Вінницький міський відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області
Вінницький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області
Гайсинський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області
Гніванський міський відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області
Жмеринський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області
Іллінецький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області
Калинівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області
Козятинський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області
Крижопільський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області
Ладижинський міський відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області
Липовецький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області
Літинський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області
Могилів-Подільський міський відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області
Мурованокуриловецький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області
Немирівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області
Оратівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області
Піщанський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області
Погребищенський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області
Теплицький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області
Тиврівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області
Томашпільський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області
Тростянецький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області
Тульчинський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області
Хмільницький міський відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області
Чернівецький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області
Чечельницький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області
Шаргородський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області
Ямпільський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області
Управління Міністерства внутрішніх справ України у Волинській області
Володимир-Волинський міський відділ (з обслуговування міста Володимира-Волинського та Володимир-Волинського району) Управління Міністерства внутрішніх справ України у Волинській області
Горохівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Волинській області
Іваничівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Волинській області
Камінь-Каширський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Волинській області
Ківерцівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Волинській області
Ковельський міський відділ (з обслуговування міста Ковель та Ковельського району) Управління Міністерства внутрішніх справ України у Волинській області
Локачинський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Волинській області
Луцький міський відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Волинській області
Любешівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Волинській області
Любомльський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Волинській області
Маневицький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Волинській області
Нововолинський міський відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Волинській області
Ратнівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Волинській області
Рожищенський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Волинській області
Старовижівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Волинській області
Турійський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Волинській області
Шацький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України у Волинській області
Головне управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області
Апостолівський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області
Васильківський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області
Верхньодніпровський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області
Відділ спеціальної міліції Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області
Вільногірський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області
Дніпродзержинське міське управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області
Дніпропетровське міське управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області
Дніпропетровський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області
Жовтоводський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області
Криворізьке міське управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області
Криворізький районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області
Криничанський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області
Магдалинівський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області
Марганецький міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області
Межівський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області
Нікопольський міський відділ (з обслуговування міста Нікополь та Нікопольського району) Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області
Новомосковський міський відділ (з обслуговування міста Новомосковськ та Новомосковського району) Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області
Орджонікідзевський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області
Павлоградський міський відділ (з обслуговування міста Павлоград та Павлоградського району) Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області
Першотравенський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області
Петриківський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області
Петропавлівський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області
Покровський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області
П’ятихатський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області
Синельниківський міський відділ (з обслуговування міста Синельникове та Синельниківського району) Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області
Солонянський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області
Софіївський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області
Тернівський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області
Томаківський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області
Царичанський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області
Широківський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області
Юр’ївський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області
Головне управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Авдіївський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Амвросіївський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Артемівський міський відділ (з обслуговування міста Артемівськ та Артемівського району) Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Великоновосілківський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Волноваський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Володарський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Вугледарський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Горлівське міське управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Дебальцевський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Дзержинський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Димитрівський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Добропільський міський відділ (з обслуговування міста Добропілля та Добропільського району) Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Докучаєвський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Донецьке міське управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Дружківський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Єнакієвський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Кіровський міський відділ (з обслуговування міст Кіровське і Жданівка) Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Костянтинівський міський відділ (з обслуговування міста Костянтинівка та Костянтинівського району) Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Краматорський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Красноармійський міський відділ (з обслуговування міста Красноармійськ та Красноармійського району) Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Краснолиманський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Лінійний відділ в аеропорту “Донецьк” Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Лінійний відділ в порту Маріуполь Маріупольського міського управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Макіївське міське управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Маріупольське міське управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Мар’їнський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Новоазовський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Олександрівський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Першотравневий районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Селидівський міський відділ (з обслуговування міст Селидове і Новогродівка) Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Слов’янський міський відділ (з обслуговування міста Слов’янськ та Слов’янського району) Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Сніжнянський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Старобешівський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Тельманівський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Торезький міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Харцизький міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Шахтарський міський відділ (з обслуговування міста Шахтарськ та Шахтарського району) Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Ясинуватський міський відділ (з обслуговування міста Ясинувата та Ясинуватського району) Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області
Управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області
Андрушівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області
Баранівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області
Бердичівський міський відділ (з обслуговування міста Бердичів та Бердичівського району) Управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області
Брусилівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області
Володарськ-Волинський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області
Ємільчинський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області
Житомирський міський відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області
Житомирський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області
Коростенський міський відділ (з обслуговування міста Коростень та Коростенського району) Управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області
Коростишівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області
Лугинський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області
Любарський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області
Малинський міський відділ (з обслуговування міста Малин та Малинського району) Управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області
Народицький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області
Новоград-Волинський міський відділ (з обслуговування міста Новоград-Волинський та Новоград-Волинського району) Управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області
Овруцький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області
Олевський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області
Попільнянський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області
Радомишльський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області
Романівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області
Ружинський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області
Червоноармійський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області
Черняхівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області
Чуднівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області
Управління Міністерства внутрішніх справ України в Закарпатській області
Берегівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Закарпатській області
Виноградівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Закарпатській області
Іршавський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Закарпатській області
Міжгірський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Закарпатській області
Мукачівський міський відділ (з обслуговування міста Мукачеве та Мукачівського району) Управління Міністерства внутрішніх справ України в Закарпатській області
Перечинський районний відділ (з обслуговування Перечинського та Великоберезнянського районів) Управління Міністерства внутрішніх справ України в Закарпатській області
Рахівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Закарпатській області
Свалявський районний відділ  Управління Міністерства внутрішніх справ України в Закарпатській області
Тячівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Закарпатській області
Ужгородський міський відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Закарпатській області
Ужгородський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Закарпатській області
Хустський міський відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Закарпатській області
Головне управління Міністерства внутрішніх справ України в Запорізькій області
Бердянський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Запорізькій області
Василівський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Запорізькій області
Веселівський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Запорізькій області
Вільнянський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Запорізькій області
Гуляйпільський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Запорізькій області
Енергодарський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Запорізькій області
Запорізьке міське управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Запорізькій області
Запорізький районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Запорізькій області
Кам’янсько-Дніпровський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Запорізькій області
Куйбишевський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Запорізькій області
Мелітопольський міський відділ (з обслуговування міста Мелітополь та Мелітопольського району) Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Запорізькій області
Михайлівський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Запорізькій області
Новомиколаївський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Запорізькій області
Оріхівський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Запорізькій області
Пологівський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Запорізькій області
Приазовський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Запорізькій області
Приморський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Запорізькій області
Токмацький міський відділ  Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Запорізькій області
Чернігівський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Запорізькій області
Якимівський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Запорізькій області
Управління Міністерства внутрішніх справ України в Івано-Франківській області
Богородчанcький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Івано-Франківській області
Верховинський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Івано-Франківській області
Галицький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Івано-Франківській області
Городенківський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Івано-Франківській області
Долинський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Івано-Франківській області
Івано-Франківський міський відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Івано-Франківській області
Калуський міський відділ (з обслуговування міста Калуш та Калуського району) Управління Міністерства внутрішніх справ України в Івано-Франківській області
Коломийський міський відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Івано-Франківській області
Косівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Івано-Франківській області
Надвірнянський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Івано-Франківській області
Рогатинський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Івано-Франківській області
Рожнятівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Івано-Франківській області
Снятинський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Івано-Франківській області
Тисменицький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Івано-Франківській області
Тлумацький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Івано-Франківській області
Яремчанський міський відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Івано-Франківській області
Головне управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області
Баришівський районний відділ (з обслуговування Баришівського району та міста Березань) Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області
Білоцерківський міський відділ (з обслуговування міста Біла Церква та Білоцерківського району) Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області
Богуславський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області
Бориспільський міський відділ (з обслуговування міста Бориспіль та Бориспільського району) Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області
Бородянський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області
Броварський міський відділ (з обслуговування міста Бровари та Броварського району) Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області
Васильківський міський відділ (з обслуговування міста Васильків та Васильківського району) Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області
Вишгородський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області
Відділ зони Чорнобильської АЕС Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області
Володарський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області
Згурівський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області
Іванківський районний відділ (з обслуговування Іванківського та Поліського районів) Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області
Ірпінський міський відділ (з обслуговування міст Ірпінь та Буча) Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області
Кагарлицький районний відділ  Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області
Києво-Святошинський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області
Лінійний відділ в аеропорту “Бориспіль” Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області
Макарівський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області
Миронівський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області
Обухівський районний відділ  Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області
Переяслав-Хмельницький міський відділ (з обслуговування міста Переяслав-Хмельницький та Переяслав-Хмельницького району) Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області
Рокитнянський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області
Сквирський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області
Славутицький міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області
Ставищенський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області
Таращанський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області
Тетіївський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області
Фастівський міський відділ (з обслуговування міста Фастів та Фастівського району) Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області
Яготинський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області
Управління Міністерства внутрішніх справ України в Кіровоградській області
Бобринецький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Кіровоградській області
Вільшанський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Кіровоградській області
Гайворонський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Кіровоградській області
Голованівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Кіровоградській області
Добровеличківський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Кіровоградській області
Долинський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Кіровоградській області
Знам’янський міський відділ (з обслуговування міста Знам’янка та Знам’янського району) Управління Міністерства внутрішніх справ України в Кіровоградській області
Кіровоградський міський відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Кіровоградській області
Кіровоградський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Кіровоградській області
Компаніївський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Кіровоградській області
Маловисківський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Кіровоградській області
Новгородківський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Кіровоградській області
Новоархангельський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Кіровоградській області
Новомиргородський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Кіровоградській області
Новоукраїнський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Кіровоградській області
Олександрівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Кіровоградській області
Олександрійський міський відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Кіровоградській області
Олександрійський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Кіровоградській області
Онуфріївський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Кіровоградській області
Петрівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Кіровоградській області
Світловодський міський відділ (з обслуговування міста Світловодськ та Світловодського району) Управління Міністерства внутрішніх справ України в Кіровоградській області
Устинівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Кіровоградській області
Головне управління Міністерства внутрішніх справ України у Луганській області
Алчевський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Луганській області
Антрацитівський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Луганській області
Антрацитівський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Луганській області
Біловодський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Луганській області
Білокуракинський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Луганській області
Брянківський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Луганській області
Кіровський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Луганській області
Краснодонський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Луганській області
Краснодонський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Луганській області
Краснолуцький міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Луганській області
Кремінський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Луганській області
Лисичанський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Луганській області
Луганське міське управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Луганській області
Лутугинський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Луганській області
Марківський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Луганській області
Міловський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Луганській області
Новоайдарський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Луганській області
Новопсковський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Луганській області
Первомайський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Луганській області
Перевальський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Луганській області
Попаснянський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Луганській області
Ровеньківський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Луганській області
Рубіжанський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Луганській області
Сватівський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Луганській області
Свердловський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Луганській області
Сєвєродонецький міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Луганській області
Слов’яносербський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Луганській області
Станично-Луганський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Луганській області
Старобільський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Луганській області
Стахановський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Луганській області
Троїцький районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Луганській області
Головне управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області
Бориславський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області
Бродівський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області
Буський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області
Городоцький районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області
Дрогобицький міський відділ  Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області
Жидачівський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області
Жовківський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області
Залізничний районний відділ Львівського міського управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області
Золочівський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області
Кам’янка-Бузький районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області
Личаківський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області
Львівське міське управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області
Миколаївський районний відділ  Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області
Мостиський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області
Перемишлянський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області
Пустомитівський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області  
Радехівський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області    
Самбірський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області    
Сихівський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області   
Сколівський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області    
Сокальський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області    
Старосамбірський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області
Стрийський міський відділ  Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області
Трускавецький міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області    
Турківський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області   
Франківський районний відділ Львівського міського управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області
Червоноградський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області
Шевченківський районний відділ Львівського міського управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області
Яворівський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області
Управління Міністерства внутрішніх справ України в Миколаївській області
Арбузинський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Миколаївській області
Баштанський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Миколаївській області
Березанський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Миколаївській області
Березнегуватський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Миколаївській області
Братський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Миколаївській області
Веселинівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Миколаївській області
Вознесенський міський відділ (з обслуговування міста Вознесенськ та Вознесенського району) Управління Міністерства внутрішніх справ України в Миколаївській області
Врадіївський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Миколаївській області
Доманівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Миколаївській області
Єланецький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Миколаївській області
Жовтневий районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Миколаївській області
Заводський районний відділ Миколаївського міського управління Управління Міністерства внутрішніх справ України в Миколаївській області
Казанківський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Миколаївській області
Корабельний районний відділ Миколаївського міського управління Управління Міністерства внутрішніх справ України в Миколаївській області
Кривоозерський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Миколаївській області
Ленінський районний відділ Миколаївського міського управління Управління Міністерства внутрішніх справ України в Миколаївській області
Лінійний відділ в порту “Октябрськ”
Миколаївське міське управління Управління Міністерства внутрішніх справ України в Миколаївській області
Миколаївський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Миколаївській області
Новобузький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Миколаївській області
Новоодеський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Миколаївській області
Очаківський міський відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Миколаївській області
Первомайський міський відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Миколаївській області
Снігурівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Миколаївській області
Центральний районний відділ Миколаївського міського управління Управління Міністерства внутрішніх справ України в Миколаївській області
Южноукраїнський міський відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Миколаївській області
Головне управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області
Ананьївський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області
Арцизький районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області
Балтський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області
Березівський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області
Білгород-Дністровський міський відділ (з обслуговування міста Білгород-Дністровський та Білгород-Дністровського району) Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області
Біляївський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області
Болградський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області
Великомихайлівський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області
Іванівський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області
Ізмаїльський міський відділ (з обслуговування міста Ізмаїл та Ізмаїльського району) Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області
Іллічівський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області
Київський районний відділ Одеського міського управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області
Кілійський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області
Кодимський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області
Комінтернівський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області
Котовський міський відділ (з обслуговування міста Котовськ та Котовського району) Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області
Красноокнянський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області
Любашівський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області
Малиновський районний відділ Одеського міського управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області
Миколаївський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області
Овідіопольський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області
Одеське міське управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області
Приморський районний відділ Одеського міського управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області
Ренійський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області
Роздільнянський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області
Савранський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області
Саратський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області
Суворовський районний відділ Одеського міського управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області
Тарутинський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області
Татарбунарський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області
Фрунзівський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області
Ширяївський районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області
Южненський міський відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області
Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області
Великобагачанський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області
Гадяцький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області
Глобинський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області
Гребінківський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області
Диканський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області
Зіньківський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області
Карлівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області
Київський районний відділ Полтавського міського управління Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області
Кобеляцький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області
Козельщинський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області
Комсомольський міський відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області
Котелевський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області
Кременчуцький міський відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області
Кременчуцький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області
Ленінський районний відділ Полтавського міського управління Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області
Лохвицький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області
Лубенський міський відділ (з обслуговування міста Лубни та Лубенського району) Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області
Машівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області
Миргородський міський відділ (з обслуговування міста Миргород та Миргородського району) Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області
Новосанжарський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області
Октябрський районний відділ Полтавського міського управління Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області
Оржицький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області
Пирятинський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області
Полтавське міське управління Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області
Полтавський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області
Решетилівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області
Семенівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області
Хорольський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області
Чорнухинський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області
Чутівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області
Шишацький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області
Управління Міністерства внутрішніх справ України в Рівненській області
Березнівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Рівненській області
Відділ спеціальної міліції Управління Міністерства внутрішніх справ України в Рівненській області
Гощанський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Рівненській області
Дубенський міський відділ (з обслуговування міста Дубно та Дубенського району) Управління Міністерства внутрішніх справ України в Рівненській області
Дубровицький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Рівненській області
Зарічненський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Рівненській області
Здолбунівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Рівненській області
Корецький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Рівненській області
Костопільський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Рівненській області
Кузнецовський міський відділ (з обслуговування міста Кузнецовськ та Володимирецького району) Управління Міністерства внутрішніх справ України в Рівненській області
Млинівський районний відділ (з обслуговування Демидівського та Млинівського районів) Управління Міністерства внутрішніх справ України в Рівненській області
Радивилівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Рівненській області
Рівненський міський відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Рівненській області
Рівненський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Рівненській області
Рокитнівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Рівненській області
Сарненський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Рівненській області
Управління Міністерства внутрішніх справ України в Сумській області
Білопільський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Сумській області
Буринський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Сумській області
Великописарівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Сумській області
Глухівський міський відділ (з обслуговування міста Глухів та Глухівського району) Управління Міністерства внутрішніх справ України в Сумській області
Конотопський міський відділ (з обслуговування міста Конотоп та Конотопського району) Управління Міністерства внутрішніх справ України в Сумській області
Краснопільський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Сумській області
Кролевецький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Сумській області
Лебединський міський відділ (з обслуговування міста Лебедин та Лебединського району) Управління Міністерства внутрішніх справ України в Сумській області
Липоводолинський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Сумській області
Недригайлівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Сумській області
Охтирський міський відділ (з обслуговування міста Охтирка та Охтирського району) Управління Міністерства внутрішніх справ України в Сумській області
Путивльський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Сумській області
Роменський міський відділ (з обслуговування міста Ромни та Роменського району) Управління Міністерства внутрішніх справ України в Сумській області
Середино-Будський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Сумській області
Сумський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Сумській області
Тростянецький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Сумській області
Шосткинський міський відділ (з обслуговування міста Шостка та Шосткинського району) Управління Міністерства внутрішніх справ України в Сумській області
Ямпільський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Сумській області
Управління Міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області
Бережанський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області
Борщівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області
Бучацький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області
Гусятинський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області
Заліщицький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області
Збаразький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області
Зборівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області
Козівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області
Кременецький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області
Ланівецький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області
Монастириський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області
Підволочиський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області
Підгаєцький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області
Теребовлянський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області
Тернопільський міський відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області
Тернопільський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області
Чортківський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області
Шумський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області
Головне управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області
Балаклiйський районний вiддiл Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області
Барвiнкiвський районний вiддiл Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області
Богодухiвський районний вiддiл Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області
Борiвський районний вiддiл Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області
Валкiвський районний вiддiл (з обслуговування Валківського та Коломацького районів) Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області
Великобурлуцький районний вiддiл Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області
Вовчанський районний вiддiл Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області
Дергачiвський районний вiддiл Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області
Зачепилiвський районний вiддiл Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області
Змiївський районний вiддiл Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області
Золочiвський районний вiддiл Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області
Iзюмський міський відділ (з обслуговування міста Ізюм та  Ізюмського  району) Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області
Київський районний відділ Харківського міського управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області
Коломацький районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області
Красноградський районний вiддiл Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області
Краснокутський районний вiддiл Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області
Куп’янський міський відділ (з обслуговування міста Куп’янськ, Куп’янського та Дворічанського районів) Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області
Ленінський районний відділ Харківського міського управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області
Лозівський міський відділ (з обслуговування міста Лозова, Лозівського та Близнюківського районів) Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області
Нововодолазький районний вiддiл Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області
Первомайський районний вiддiл Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області
Печенізький районний відділ Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області
Сахновщинський районний вiддiл (з обслуговування Сахновщинського та Кегичівського районів) Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області
Харківське міське управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області
Харкiвський районний вiддiл (з обслуговування Харківського району та міста Люботин) Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області
Чугуївський районний вiддiл (з обслуговування Чугуївського та Печенізького районів) Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області
Шевченкiвський районний вiддiл Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області
Управління Міністерства внутрішніх справ України в Херсонській області
Бериславський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Херсонській області
Білозерський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Херсонській області
Великолепетиський районний відділ (з обслуговування Великолепетиського та Верхньорогачицького районів) Управління Міністерства внутрішніх справ України в Херсонській області
Великоолександрівський районний відділ (з обслуговування Великоолександрівського та Високопільського районів) Управління Міністерства внутрішніх справ України в Херсонській області
Генічеський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Херсонській області
Голопристанський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Херсонській області
Горностаївський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Херсонській області
Іванівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Херсонській області
Каланчацький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Херсонській області
Каховський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Херсонській області
Нижньосірогозький районний відділ (з обслуговування Нижньосірогозького та Іванівського районів) Управління Міністерства внутрішніх справ України в Херсонській області
Нововоронцовський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Херсонській області
Новокаховський міський відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Херсонській області
Новотроїцький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Херсонській області
Скадовський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Херсонській області
Херсонське міське управління Управління Міністерства внутрішніх справ України в Херсонській області
Цюрупинський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Херсонській області
Чаплинський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Херсонській області
Управління Міністерства внутрішніх справ України в Хмельницькій області
Білогірський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Хмельницькій області
Віньковецький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Хмельницькій області
Волочиський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Хмельницькій області
Городоцький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Хмельницькій області
Деражнянський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Хмельницькій області
Дунаєвецький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Хмельницькій області
Ізяславський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Хмельницькій області
Кам’янець-Подільський міський відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Хмельницькій області
Кам’янець-Подільський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Хмельницькій області
Красилівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Хмельницькій області
Летичівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Хмельницькій області
Нетішинський міський відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Хмельницькій області
Новоушицький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Хмельницькій області
Полонський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Хмельницькій області
Славутський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Хмельницькій області
Старокостянтинівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Хмельницькій області
Старосинявський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Хмельницькій області
Теофіпольський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Хмельницькій області
Хмельницький міський відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Хмельницькій області
Хмельницький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Хмельницькій області
Чемеровецький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Хмельницькій області
Шепетівський міський відділ (з обслуговування міста Шепетівка та Шепетівського району) Управління Міністерства внутрішніх справ України в Хмельницькій області
Ярмолинецький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Хмельницькій області
Управління Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області
Городищенський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області
Драбівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області
Жашківський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області
Звенигородський районний відділ (з обслуговування Звенигородського району та міста Ватутіне) Управління Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області
Золотоніський міський відділ (з обслуговування міста Золотоноша та Золотоніського району) Управління Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області
Кам’янський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області
Канівський міський відділ (з обслуговування міста Канів та Канівського району) Управління Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області
Катеринопільський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області
Корсунь-Шевченківський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області
Лисянський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області
Маньківський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області
Монастирищенський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області
Придніпровський районний відділ в місті Черкаси Управління Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області
Смілянський міський відділ (з обслуговування міста Сміла та Смілянського району) Управління Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області
Соснівський районний відділ в місті Черкаси Управління Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області
Тальнівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області
Уманський міський відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області
Уманський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області
Христинівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області
Черкаський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області
Чигиринський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області
Чорнобаївський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області
Шполянський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області
Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернівецькій області
Вижницький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернівецькій області
Герцаївський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернівецькій області
Глибоцький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернівецькій області
Заставнівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернівецькій області
Кельменецький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернівецькій області
Кіцманський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернівецькій області
Новоселицький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернівецькій області
Першотравневий районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернівецькій області
Путильський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернівецькій області
Садгірський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернівецькій області
Сокирянський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернівецькій області
Сторожинецький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернівецькій області
Хотинський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернівецькій області
Шевченківський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернівецькій області
Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області
Бахмацький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області
Бобровицький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області
Борзнянський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області
Варвинський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області
Городнянський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області
Ічнянський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області
Козелецький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області
Коропський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області
Корюківський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області
Куликівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області
Менський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області
Ніжинський міський відділ (з обслуговування міста Ніжин та Ніжинського району) Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області
Новгород-Сіверський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області
Носівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області
Прилуцький міський відділ (з обслуговування міста Прилуки та Прилуцького району) Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області
Ріпкинський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області
Семенівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області
Сосницький районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області
Срібнянський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області
Талалаївський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області
Чернігівський міський відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області
Чернігівський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області
Щорський районний відділ Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області
Головне управління Міністерства внутрішніх справ України в місті Києві
Голосіївське районне управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в місті Києві
Дарницьке районне управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в місті Києві
Деснянське районне управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в місті Києві
Дніпровське районне управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в місті Києві
Лінійне управління в метрополітені Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в місті Києві
Лінійний відділ в аеропорту “Київ” Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в місті Києві
Лінійний відділ в річковому порту “Київ” Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в місті Києві
Оболонське районне управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в місті Києві
Печерське районне управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в місті Києві
Подільське районне управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в місті Києві
Святошинське районне управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в місті Києві
Солом’янське районне управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в місті Києві
Шевченківське районне управління Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в місті Києві
Управління Міністерства внутрішніх справ України в місті Севастополі
Департамент патрульної служби Міністерства внутрішніх справ
Управління патрульної служби Міністерства внутрішніх справ у м. Києві
Управління патрульної служби Міністерства внутрішніх справ у м. Львові
Управління патрульної служби Міністерства внутрішніх справ у м. Одесі
КВЕД-2010: Клас 84.11
Клас
Назва видів економічної діяльності та пояснення до них
Державне управління загального характеру
Цей клас включає:
  • виконавчу та законодавчу діяльність центральних, регіональних і місцевих органів державного управління
  • управління та контроль фіскальної діяльності:
    • здійснення оподатковування
    • збирання податків, мита на товари та розслідування випадків порушення податкового законодавства
    • управління митницею
  • виконання бюджету й управління державними фондами та державним боргом:
    • збирання коштів і контроль за їх витрачанням
  • проведення політики у сфері загальних (цивільних) досліджень і розробок і пов'язаних із ними коштів
  • управління і функціонування служб економічного та соціального планування, а також статистичних служб на різних рівнях державного управління
Цей клас також включає:
  • управління кадровими службами, розроблення та реалізацію кадрової політики, методи оцінки, класифікацію робіт, опис посадових обов'язків, контроль за дотриманням правил державної служби
  • діяльність служб загального призначення, не пов'язаних із виконанням певних функцій у сфері державного управління
  • діяльність виборчих комісій
Цей клас не включає:
  • управління державними будівлями або будівлями, що їх займають державні структури, див. 68.268.3
  • проведення політики у сфері досліджень і розробок, спрямованих на зростання добробуту людей, та пов'язаними з цим коштами, див. 84.12
  • проведення політики в сфері досліджень та розробок, призначених для підвищення економічної ефективності та конкурентоспроможності, див. 84.13
  • управління дослідженнями та розробками у сфері оборони та пов'язаними з цим коштами, див. 84.22
  • управління державними архівами, див. 91.01


Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -