- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

четвер, 23 серпня 2018 р.

Поради Дніпрогазу: Гноби їх, без жалю!

Ну ось, нарешті, дозріли, і прийшли до мене з офіційним візитом ввечері 22 серпня представники нації-дегенерації - «сасєді-врємєнщікі». 
Виявляється, з 6 серпня, вони «сідят бєз газа»))). І ось, нарешті, вперше за два тижні вони дозріли, зібралися в отару і прийшли "пагаваріть". І це, в той самий момент, коли я отримав витяг з ЄРДРу і пам’ятку потерпілого та готував звернення до сусідів-громадян з приводу долучення їх в якості потерпілих, до вже відкритого кримінального провадження. Але серед сусідів громадян, не виявилось. Ееееееххх!


Діалог, який між нами відбувся на сходовій клітці, більше нагадував спілкування консиліуму психіатрів з пацієнтом. «Психіатри» помітно нервували, роздратовано посміхались, і весь час торочили "пацієнтові" - «нампростонуженгаз».
Абсолютно дарма я півгодини. "метав бісер". Всі мої аргументи, документи і доводи про те, що «Дніпрогаз» офшорна компанія, що вони («сасєді-врємєнщікі» - справжні фізособі) під час війни, фінансують економіку іноземної держави, а мали б поповнювати державний і місцевий бюджет територіальної громади, залишились непочутими -  «нампростонуженгаз», дружньо парирували вони. "Судітєсь. Ми за вас будєм балєть і пєрєжЫвать, но нам просто нужен газ" - повторювали вони.
ІМПРОСТОНУЖЕНГАЗ - вони, свій вибір зробили!!!
То ось, мої поради «Дніпрогазу»:
1.          Терміново, зобов’язати «сасєдєй-врємєнщіков» узаконити незрозуміло ким встановлені торік «поквартирні» газові лічильники, через обов’язкове затвердження проектів на монтаж відповідного газового обладнання. Грубі порушення і фінансово-ресурсні витрати на їх термінове усунення «врємєнщікамі», вітаються – імжепростонуженгаз!
2.          Укласти з «сасєдямі-врємєнщікамі» (як того вимагає чинне законодавство) договори, виключно на кабальних для них умовах – вони, все одно нічого не читають, і підпишуть будь-яку «пісульку» - імжепростонуженгаз!
3.          Не забувайте про постійне підвищення тарифів на газопостачання для «насєлєнія» - імпростонуженгаз!!!
А далі, - буде…  





2 коментарі:

  1. У меня в 2014 отрезали газ по стояку, в квартиру не пустила, 2 месяца соседи сидели без газа, даже не пикнули (смертельный номер!) (с 2013 одна моя квартира против осбб-горсовет им не регистрирует!).После чего пришли слезно попросить договориться с днепрогазом, пришлось написать заявление на договор по транзиту газа, через мою
    квартиру. Днепрогаз немедленно привез 200 метров трубы и обошел мою квартиру через 2 подъезда вокруг дома-жлобьё. Весь дом злорадствовал, праздновал победу...нашлась на меня управа... Так что я решила, что мой сын без газа, в частную армию служить не идет - корпорация Украина нарушила его конституционные права, поэтому он ей ничем не обязан... Уполномоченный по правам человека ВРУ не смог возразить... Днепрогаз попал под раздачу, обнулил все долги,пытался договориться и включить газ, но к сожалению меня нет дома...и не будет...
    ТАК ЧТО ВАМ МОЯ ПОДДЕРЖКА И УВАЖЕНИЕ!!!

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -