- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

неділю, 30 грудня 2018 р.

Власність – привілей Громадянина, а «право власності» - «цивілістична тріада» фізособі

   Нас грабують майстерно, філігранно, по-тихому, щоб ніхто нічого не зрозумів, - виводячи з правового поля Конституції України, позбавляючи статуса громадянина, нав’язуючи і закріпляючи статус фізичної особи-мігранта.

   Доведеною до досконалості вершиною майстерності та витонченості процесу «зафізособлення» і подальшого гібридного пограбунку біомаси, є її (біомаси) письмова згода на цифрову ідентифікацію і, вподальшому, добровільне, електронне рабство.
   Зайдіть сьогодні до територіальної міграційної служби та подивіться скільки особєй штовхаються у чергах, аби добровільно, за власною згодою, отримати такий омріяний, такий бажаний, такий зручний біометричний паспорт (фактично – пластикову ID-картку), підписати (ось тут, і тут) щось запропоноване, написане нечитабельним, мікроскопічним шрифтом, і все заради того, аби закріпити за собою номер раба та передати свої персональні і біометричні дані до якихось там (не важливо яких) демографічних реєстрів.
   Саме за такою схемою, в межах недавньої, новітньої історії, відбувалась попередня нумерація-ідентифікація через нав’язування звички, на вимогу посадовця разом із паспортом громадянина подавати і ідентифікаційний код (ІНН). І хто при отриманні ІНН намагався вникнути, що то за такий кінцевий бенефіціар, і з чим його їдять – ніхто, нічого, не пояснював. Просто, мовчки йшли, щось підписували і отримували: «треба – значить, треба!». А в цей час власність громадян активно перекочувала хапугам-стерв’ятникам, яких сьогодні називають олігархатом, і які сьогодні, визначають політику держави, через кишенькові приватні «органи влади».
   Саме через такі недооргани протягують нормативку щодо «законного» пограбунку і узаконення награбованого.
   Ми навмисно уникаємо детального аналізу опублікованих нижче документів, залишаючи простір для інтелектуальної імпровізації тих, хто здатен мислити і аналізувати закономірності небажаних тенденцій. Адже, на черзі ухвалення верховною зрадою Закону України «Про реструктуризацію боргів фізичної особи або визнання її банкрутом», а також прийняття «Кодексу України з процедур банкрутства». Саме тому, ми залишаємо місце для доопублікування копій документів, на продовження «історії віджиму».
   Ось, і наглядна «еволюція» деградації від кубика Рубіка, через йо-йо, до примітивного спінера – від громадянина-власника, до фізособі-раба з тимчасовим правом володіння, користування та розпорядження (за певних умов).

Читайте також: Механізм узаконення землі під ОСББ існує вже давно



















Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -