- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

пʼятниця, 25 січня 2019 р.

Нардепи без повноважень

   Отримали копії присяг 450-ти «депутатів ВРУ», а на самому ділі просто папірці, які не побоявся завірити печаткою Апарата Верховної Ради України, його керуючий з невідомим ім’ям.

   І зміни до Конституції 31.08.2015 року і ЗУ «Про місцеві вибори» НІКОЛИ не приймались.Оскільки жоден із 450 депутатів не скріпив своїм підписом Присягу, а тому і не набув повноважень депутата ВРУ. У тому числі і пан Гройсман.
   ГРОМАДЯНИ! Які вибори???
   Конституція України: Стаття 79. Перед вступом на посаду народні депутати України складають перед Верховною Радою України таку присягу:
«Присягаю на вірність Україні. Зобов'язуюсь усіма своїми діями боронити суверенітет і незалежність України, дбати про благо Вітчизни і добробут Українського народу.
Присягаю додержуватися Конституції України та законів України, виконувати свої обов'язки в інтересах усіх співвітчизників
».
   Присягу зачитує найстарший за віком народний депутат України перед відкриттям першої сесії новообраної Верховної Ради України, після чого депутати скріплюють присягу СВОЇМИ ПІДПИСАМИ під її текстом.
  
Відмова скласти присягу має наслідком втрату депутатського мандата.
   Повноваження народних депутатів України починаються з моменту складення присяги.
Фейсбук: Рімма Циганок (пост від 20 жовтня 2015 р.)



2 коментарі:

  1. У верховній зраді "депутати" від розкрадачів майна наріду УРСР.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Саме так, і підлягають знищенню як зрадники батьківщини!

      Видалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -