- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

суботу, 3 листопада 2018 р.

Позбуваємось кайданів рабства – відмова від ІНН

ПРОПОНУЮ ЗРОБИТИ ПЕРШИЙ КРОК, ЩОБ СТАТИ Людиною і громадянином України - ВЛАСНИКОМ Своєї держави!!! ЗРАЗОК ЗАЯВИ про це і для ВАС!!! А вибір звісно за ВАМИ!!!
ФІЗИЧНА ОСОБА - ЦЕ НЕ ГРОМАДЯНИН і НАВІТЬ НЕ ЛЮДИНА!!!!! Таке випливає якщо проаналізувати ч.1 ст.36 Закону України Про державну мову та параграф 38 українського правопису!!!
ФІЗИЧНІ ОСОБІ = РАБИ і платники за ВСЕ за ПРИЗНАЧЕННЯМ і навіть за безглуздя!!!
Якщо серед РАБІВ - фіз.ОСОБЄЙ, через незнання Своїх ПРАВ затесалися Люди - громадяни України, цей документ та вимоги за ним виправлять прикру помилку! Звісно ж тільку у Людей може бути таке бажання, та дійсно бути - Людиною!





19 коментарів:

  1. Добрый день, спасибо большое за публикацию, нет ли возможности выложить заявление в электронном виде(хотя автор наверное специально выложил фото, чтобы для подачи заявления нужно было бы потрудиться набрав самому текст ручками, тем самым отсеяв неуверенных в своих намерениях людей).

    ВідповістиВидалити
  2. Для мене все зрозуміло,але зараз зрозуміло і те,що ця заява залишиться без задоволення.При нашій владі,можеш залишитись без пенсії на довгий час.Сьогодні без ІНД коду не ступиш і кроку.І якщо в одиночку це все розпочинати-результат мені буде знайомий.Якце все зробить? Я навіть не уявляю,без зміни системи.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мы без кода оформили пенсию ,никаких препятствий не возникло,так что дерзайте и не слушайте тех кто вам рассказывает ,что без кода никуда ,сплошное вранье.

      Видалити
    2. без ІПН, отримав закордоний паспорт, відкрив ФОП, і рахунок для ФОПа в ПриватБанку.

      Видалити
  3. Дайте силку на скачування Заяви! Можливо є Заява новішого зразка удосконалена ?
    Як відмовитись віл індифікаційного (ІНН) в 2019 році
    Булоб бобре колиб була база з усіми заявами зварненнями.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. просто скопируй ,сохрани картинку в браузере и всё,потом печатай с изменениями.)

      Видалити
  4. Доброї ночі! А як відмовитись від коду малолітнтої дитини?

    ВідповістиВидалити
  5. Якщо відмовитися від коду, закордонний біометричний паспорт буде дійсний? Дякую

    ВідповістиВидалити
  6. Який сенс позбавлятися ИНН,як що залишаешься Фопом. Може є альтернатива?Пояснить.

    ВідповістиВидалити
  7. Написала заяву на відмову від ІПН, тепер постає питання, як отримувати зарплату в банку, яку до цього часу отримувала через картку?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Заставляли зробити зарплатну картку, не зробив і нормально одержую гроші в бухгалтерії, щас побувають інн

      Видалити
  8. Доброго дня. Податкова інспекції відмовляє у вимозі позбавити дитину (5 років) ІПН, аргументуючи, що вона зможе це зробити лише у 14 років згідно ст.21 закону 1474. Яким чином можна на них вплинути? Чи тільки через суд? Дякую за відповідь

    ВідповістиВидалити
  9. Ребята у кого есть готовый шаблон заявы в эектронном виде на отказ от ИНН???, скиньте пожалуйста на почту urandro@ukr@net давайте помогать друг другу.

    ВідповістиВидалити
  10. Вітаю. А можете викласти відповідь на цю заяву якщо така була?

    ВідповістиВидалити
  11. Доброго дня! Пробую написати заяву на позбавлення ІПН, але ГП ДФС України в Дніпропетровській області таємнича організація. Поділіться будь-ласка їх реквізитами, бо вони не хочуть відповідати. Дякую.

    ВідповістиВидалити
  12. скиньте на почту ohorona24@gmail.com

    ВідповістиВидалити
  13. Доброго дня, дякую вам, Сергій, Віталій!! будьласка, вишліть шаблон заяви в електронному вигляді на ел.пошту savkivnata2016@ukr.net
    дякую!

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -