- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

неділю, 31 березня 2019 р.

ЦВК в іноземному реєстрі «Dun & Bradstreet»

Все що вам потрібно знати про псевдо утворену ЦВК, яка створює ілюзію вибору в Україні.
D-U-N-S® номер - це код Універсальної системи нумерації даних (Data Universal Numbering System), який присвоюється компанії в інформаційній базі «Dun & Bradstreet» (Дан енд Бредстріт).

База «Dun & Bradstreet» - це найбільший в світі бізнес-каталог, який існує з 1843 року і містить на сьогоднішній день відомості про більш ніж 140 мільйонах компаній з 200 країн. Дані «Dun & Bradstreet» офіційно використовуються державними структурами і міжнародними організаціями, в числі яких ООН, Рада Європи та уряд США.

Читайте також: Державні органи України, як приватні підприємства в UPIK


Dun & Bradstreet (Дан енд Бредстріт) - американська компанія, що спеціалізується на зборі, каталогізації та аналізі інформації про суб'єктів БІЗНЕСУ і складанні кредитних рейтингів, веде найбільший в світі реєстру відомостей про приватних компаніях (близько 205 млн суб'єктів станом на 2013 рік).
Фейсбук, Радомир Доброслав



3 коментарі:

  1. Ось що відповіли і заблокували ФЕйкодрочери і заблокували матеріал:" Автори виходять з того, що база UPIK.DE – це бізнес-каталог, відтак внесені до нього можуть бути тільки суб’єкти бізнесу і їм там присвоюють номер. Також вони зазначають, що українські держустанови там «зареєстровані як приватні підприємства–партнери США».

    По-перше, UPIK.DE – це європейський партнер американської компанії «Dun&Bradstreet» і вони збирають в інших країнах «company records». Англійською слово «company» означає не лише приватну компанію, а й організацію, установу, об’єднання. Тобто це дані щодо юридичних осіб в цілому, а не тільки щодо приватних компаній.

    По-друге, безпідставно стверджувати, що організації, внесені до реєстру, є «партнерами США». Компанія розміщує дані не «партнерів США», а всіх тих організацій, які можуть знадобитися їхнім партнерам.

    По-третє, наявність номеру, присвоєного організації в базі даних, не означає, що організація приватна. Номери для ідентифікації є і в українських реєстрах юридичних осіб. Так, дані українських державних установ можна побачити в офіційному реєстрі Міністерства юстиції – там зазначено, до прикладу, що ЦВК є органом державної влади.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. 1-ша частина 8-ї статті Господарського кодексу?.... ні, не чув.

      Видалити
  2. Нічого не зрозуміла, але ясно одне, десь нас дурять.

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -