- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

неділю, 4 листопада 2018 р.

Йдучи на вибори, ще раз перегляньте ці документи

   Наступного разу, йдучи на будь-які вибори до виборчих скриньок у сподіванні отримати еквівалент передвиборчим обіцянкам-цяцянкам у вигляді чергових «пакращєнь», зайдіть на сайт «Багнет Нації», та уважно вдивіться в копії опублікованих нижче «документів», які не мають законної сили, адже не засвідчені Великою Державною Печаткою України.

   Будь Громадянином та не легітимізуй беззаконня!

Про нелегітимну виборчу систему в матеріалах: Міраж ЦВК – ілюзія виборів в неконституційних ОТГ

ЦВК знову не підтвердила своєї легітимності – відповідь на запит

«Майдан-3» має відбутись трансформацією свідомості через усвідомлення відповідальності – досліджуємо ТВК в ОТГ

Нелегітимна ЦВК – інструмент легітимації неконституційного устрою в Україні

Територіальні виборчі комісії – приватні підприємства неконституційної системи в Україні (документи)

Випотрошені нутрощі Дніпропетровської обласної виборчої комісії імені однойменної облради – відповідь на запит















2 коментарі:

  1. Немає зрозумілого, послідовного аналізу.
    Люди , не посвячені в тему нічого не знають ані про державну печатку, ані чому органи приватні, ані, власне, як саме вони мали бути утворені.

    ВідповістиВидалити
  2. На грунтовні аналіз, як завжди, не вистачає часу. Але даний матеріал містить гіперпосилання на інші,а ті, в свою чергу, на інші тематично споріднені матеріали, які треба не читати, а вивчати. Дякуємо за розуміння😀.

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -