- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

четвер, 13 лютого 2020 р.

Корпорації Україна державні символи не потрібні

   Увазі читачів, на підтвердження антидержавницької, колоніальної політики з боку можновладців, копії постанов діючого наразі Кабінету Міністрів УРСР, стосовно жалюгідних спроб у 2003 році (за прем’єрства януковича) затвердити склад Державної комісії з підготовки та проведення конкурсу на кращий ескіз великого Державного Герба України, а також рішучих дій у 2005 році (за прем’єрства тимошенко) щодо ліквідації зазначених комісій. 

















Фінансову підтримку діяльності ГО «Багнет Нації» можна здійснити на картку ПриватБанку 5168 7427 1422 2175 на ім’я Сергій Філіпенко. Дякуємо за Ваш внесок у відновлення конституційного устрою України!

2 коментарі:

  1. Your Affiliate Money Printing Machine is ready -

    And getting it running is as easy as 1--2--3!

    Here's how it works...

    STEP 1. Tell the system what affiliate products you want to promote
    STEP 2. Add PUSH BUTTON traffic (it LITERALLY takes JUST 2 minutes)
    STEP 3. Watch the system explode your list and sell your affiliate products on it's own!

    So, do you want to start making profits???

    The solution is right here

    ВідповістиВидалити
  2. Можно ли документы с вашего сайта использовать для подготовки своих судебных обращений ? Также можно ли ссылаться на ваш сайт у себя на сайте?

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -