- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

середу, 1 вересня 2021 р.

Всеукраїнський серіал "Вуж на сковорідці" або як ОБЛГАЗБУТИ нажили собі головну біль в обличчі ГО ОПГ "Багнет Нації"

 


Передмова і заява від Андрія Карповича. Читайте, вивчайте, застосовуйте в судах. Ми, свою справу робимо, а далі все залежить тільки від Вас і вашого напору. У вас є можливість почати бути не МУ-МУ, а самостійно захищати свої права.

ЗАЯВА

  1.Постановою НКРЄКП від 30.09.2015 року № 2500 затверджено Типовий договір постачання природного газу побутовим споживачам (далі – Договір).

  2.Абзацом 8 пункту 1.4 Договору затверджено , що споживач - фізична особа, об’єкт якої фізично підключений до газорозподільної системи Оператора ГРМ.

  3.Оператор ГРМ відповідно до абзацу 3 пункту 1.4 Договору - оператор газорозподільної системи, до газових мереж якого підключений об’єкт Споживача

  4.Оператором ГРМ на території Київської області є АТ «КИЇВОБЛГАЗ» ЄДРПОУ 20578072 , отже об’єктами споживача  є об’єкти які підключені до газових мереж АТ «КИЇВОБЛГАЗ» ЄДРПОУ 20578072.

  5.Пунтом 4.4. Договору затверджено, що об’єм (обсяг) постачання та споживання природного газу Споживачем за розрахунковий період визначається одним із нижченаведених способів: 1) за даними Оператора ГРМ за підсумками розрахункового періоду, що містяться в базі даних Оператора газотранспортної системи та доведені Споживачу Оператором ГРМ відповідно до умов договору розподілу природного газу;  2) або за плановими величинами середньомісячного споживання газу в опалювальний або міжопалювальний період.

   1.Щодо Оператора ГРМ.

  1.Пунтом 35 частини 1 статті 1 Закону України «Про ринок природного газу» (далі – Закон 1) встановлено, що розподіл природного газу - господарська діяльність, що підлягає ліцензуванню і пов’язана з переміщенням природного газу газорозподільною системою з метою його фізичної доставки споживачам, але що не включає постачання природного газу.

  2.Тобто Оператор ГРМ АТ «КИЇВОБЛГАЗ» ЄДРПОУ 20578072 надає послугу виключно із розподілу природного газу і не надає послуг із постачання природного газу.

 

  2.Щодо об’єктів газової інфраструктури Оператора ГРМ АТ «КИЇВОБЛГАЗ» ЄДРПОУ 20578072.

  1.Пунтом 17 частини 1 статті 1 Закону 1 встановлено , що оператор газорозподільної системи - суб’єкт господарювання, який на підставі ліцензії здійснює діяльність із розподілу природного газу газорозподільною системою на користь третіх осіб (замовників).

  2.Пунктом 19 частини 1 статті 1 Закону 1 встановлено , що оператор газотранспортної системи - суб’єкт господарювання, який на підставі ліцензії здійснює діяльність із транспортування природного газу газотранспортною системою на користь третіх осіб (замовників).

  3.Пунтом 20 частини 1 статті 1 Закону 1 встановлено , що  оператор установки LNG - суб’єкт господарювання, який на підставі ліцензії здійснює діяльність із надання послуг установки LNG на користь третіх осіб (замовників).

  4. Газотранспортні системи, газорозподільні системи, газосховища, установка LNG відповідно до пункту 16 частини 1 статті 1 Закону 1 є об’єктами газової інфраструктури.

  5. Відповідно до положень постанови КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ від 22.08.2012 року № 770 «Деякі питання використання державного майна для забезпечення розподілу природного газу» між МІНІСТЕРСТВО ЕНЕРГЕТИКИ ТА ВУГІЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ ЄДРПОУ 37471933 та ПАТ «КИЇВОБЛГАЗ» ЄДРПОУ 20578072 було укладено договір «Про надання на праві господарського відання державного майна , яке використовується для забезпечення розподілу природного газу , не підлягає приватизації , обліковується на балансі господарського товариства із газопостачання та газифікації  і не може бути відокремлене від його основного виробництва» від 22.11.2012 року № 31/24 (далі – Договір 1).

  6.Пунктом 1.1 Договору 1 укладено, що предметом цього Договору , є надання ПІДПРИЄМСТВУ на праві господарського відання державного майна , яке використовується для забезпечення розподілу природного газу, не підлягає приватизації, обліковується на балансі ПІДПРИЄМСТВА і не може бути відокремлене від їх основного виробництва (далі – державне майно).

  7.Пунктом 1.2 Договору 1 укладено , що перелік державного майна , яке перебуває на балансі ПІДПРИЄМСТВА та надається йому на праві господарського відання, зазначається в додатку 1, який є невідємною частиною Договору.

  8. 6.24 травня 2017 року між ОРГАНОМ УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВО ЕНЕРГЕТИКИ ТА ВУГІЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ ЄДРПОУ 37471933 та ПАТ «КИЇВОБЛГАЗ» ЄДРПОУ 20578072 (далі – ОПЕРАТОР) було укладено ДОДАТКОВУ УГОДУ № 1 (далі – Договір 2) до Договору від 22.11.2012 року № 31/24 ««Про надання на праві господарського відання державного майна, яке використовується для забезпечення розподілу природного газу, не підлягає приватизації , обліковується на балансі господарського товариства із газопостачання та газифікації і не може бути відокремлене від його основного виробництва» щодо його приведення до вимог примірного договору експлуатації газорозподільних систем та їх складових , затвердженого постановою КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ від 21.02.2017 року № 95 (з урахуванням змін , внесених постановою КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ від 29.03.2017 року № 188).

  7.Пунтом 1 преамбули Договору 2 укладено викласти назву , преамбулу та всі розділи Договору від 22.11.2012 року № 31/24 в новій редакції ,зокрема , назву Договору у наступній редакції «ДОГОВІР експлуатації газорозподільних систем або

їх складових № 240517/09-Кв-ГРМ»

  8.Пунктом 1 (предмет договору) Договору 2 укладено , що предметом цього Договору є надання оператору в експлуатацію газорозподільних систем або їх складових (далі – майно) за переліком за формою згідно з додатком 1 , до яких підключені (приєднані) інші газові мережі.

   9. Пунктом 2 (предмет договору) Договору 2 укладено , що перелік та залишкова балансова вартість майна, яке надається за цим договором оператору на умовах експлуатації, зазначається в додатку 1, який є невідємною частиною цього договору.

  10.Зі змісту Договору 1 , Договору 2 та додатків до них вбачається , що усі без об’єкти газової інфраструктури розташовані на території Київської області передано в експлуатацію виключно Оператором ГРМ АТ «КИЇВОБЛГАЗ» ЄДРПОУ 20578072 для здійснення господарської діяльності виключно Оператором ГРМ АТ «КИЇВОБЛГАЗ» ЄДРПОУ 20578072 при цьому встановлено пряму заборону вчиняти будь-які правочини чи будь-які юридичні дії на користь третіх осіб.

  11. Оператор ГРМ АТ «КИЇВОБЛГАЗ» ЄДРПОУ 20578072 здійснює виключно розподіл природного газу і не здійснює постачання природного газу, отже усі без об’єкти газової інфраструктури розташовані на території Київської області експлуатуються Оператором ГРМ АТ «КИЇВОБЛГАЗ» ЄДРПОУ 20578072 виключно для розподілу природного газу і не експлуатуються для постачання природного газу.

  12.Аналіз вищевикладеного в поєднанні із іншими актами законодавства дозволяє констатувати беззаперечний , неспростовний , юридично обґрунтований факт , що будь-які об’єкти споживача які фізично підключено до газорозподільної системи Оператора ГРМ , є об’єктами споживача підключеними до об’єктів газової інфраструктури які використовуються виключно для розподілу природного газу і НЕ використовуються для постачання природного газу.

  3.Щодо нарахувань за розподілений спожитий природний газ за даними Оператора ГРМ АТ «КИЇВОБЛГАЗ» ЄДРПОУ 20578072.

 1.Постановою НКРЄКП від 30.09.2015 року № 2948 затверджено Типовий договір розподілу природного газу (далі – Договір 3).

 2.Пунктом 5.2 Договору затверджено , що визначення об’єму розподілу та споживання природного газу по Споживачу здійснюється на межі балансової належності між Оператором ГРМ та Споживачем на підставі даних комерційного вузла обліку (лічильника газу), визначеного в заяві-приєднанні, та з урахуванням регламентних процедур, передбачених Кодексом газорозподільних систем (далі – Кодекс 1та цим Договором.

  3.Абзацом 5 пункту 4 Кодексу 1 затверджено , що вузол обліку природного газу/вузол обліку/ВОГ – сукупність засобів вимірювальної техніки, зокрема лічильник газу або звужуючий пристрій, та допоміжних засобів, призначених для вимірювання, реєстрації результатів вимірювання та розрахунків об’єму природного газу, зведених до стандартних умов, визначених законодавством;

  4.З наведеного випливає , що встановлений лічильник газу є вузлом обліку/вузлом обліку  природного газу.

  5. Вузол обліку природного газу, організований відповідно до вимог цього Кодексу для комерційного обліку природного газу при визначенні об’єму (обсягу) передачі та розподілу (споживання/постачання) природного газу в точці комерційного обліку , відповідно до абзацу 24 пункту 4 Кодексу 1 є комерційним вузлом обліку/комерційним ВОГ.

  6. Комерційний облік природного газу відповідно до абзацу 26 пункту 4 Кодексу 1 – визначення об’ємів (обсягів) передачі та розподілу (споживання/постачання) природного газу в точках комерційного обліку на підставі даних комерційних вузлів обліку та інших регламентних процедур у передбачених цим Кодексом випадках.

  7. Точкою комерційного обліку  відповідно до  абзацу 86 пункту 4 Кодексу 1 - межа балансової належності, відносно якої за допомогою комерційного вузла обліку та/або інших регламентованих процедур у передбачених розділами ІХ-ХІ цього Кодексу випадках визначається об’єм (обсяг) передачі чи розподілу (споживання/постачання) природного газу за певний період.

  8.Пунктом 3 глави 1 розділу ІХ Кодексу 1 встановлено , що фактичний об’єм надходження природного газу до/з ГРМ (у тому числі по об’єктах споживачів) за певний період визначається в точках комерційного обліку (на межі балансової належності) на підставі даних комерційних вузлів обліку, встановлених в точках вимірювання, та інших регламентованих процедур у передбачених цим Кодексом випадках.

  9.З наведеного випливає , що за наявності газового лічильника об’єм відібраного природного газу визначається за показами газового лічильника який приєднано до ГРМ. Оператором ГРМ на території Київської області є АТ «КИЇВОБЛГАЗ» ЄДРПОУ 20578072 який здійснює виключно розподіл природного газу через систему ГРМ і НЕ здійснює постачання. Таким чином лічильник газу який приєднано до системи ГРМ призначений виключно для визначення об’єму виключно об’єму розподіленого газу і НЕ призначений для визначення об’єму постачання природного газу. Зазначене неспростовно вказує , що Оператор ГРМ АТ «КИЇВОБЛГАЗ» ЄДРПОУ 20578072:

  1)Здійснює за показами лічильника газу комерційний облік виключно розподіленого природного газу, і НЕ здійснює облік природного газу який постачається іншим суб’єктом включно із ТОВ «КИЇВОБЛГАЗ ЗБУТ» 39592941;

  2)Здійснює нарахування за показами лічильника природного газу виключно за розподілений природний газ, і НЕ здійснює нарахування за постачання природного газу який постачається іншим суб’єктом включно із ТОВ «КИЇВОБЛГАЗ ЗБУТ» 39592941;

  3)Не має права здійснювати нарахування за постачання природного газу , так як усі без виключення об’єкти газової інфраструктури які знаходяться в господарському віданні Оператора ГРМ АТ «КИЇВОБЛГАЗ» ЄДРПОУ 20578072 призначені виключно для розподілу природного газу і НЕ призначені для постачання природного газу.

  10.Відповідно до підпункту 11 пункту 3 Кодексу 1 формування добових, декадних, місячних, квартальних та річних показників фактичного об’єму та обсягу передачі (розподілу, споживання) природного газу по об’єктах суб’єктів ринку природного газу, які знаходяться на ліцензованій території Оператора ГРМ та/або які замовили розподіл природного газу ГРМ у відповідному періоді належить до основних функцій Оператора ГРМ, отже визначення планових величин середньомісячного споживання газу в опалювальний або міжопалювальний період на території Київської області здійснюється виключно Оператором ГРМ АТ «КИЇВОБЛГАЗ» ЄДРПОУ 20578072.

  11.Тобто , визначення планових величин середньомісячного споживання газу в опалювальний або міжопалювальний період на території Київської області Оператором ГРМ АТ «КИЇВОБЛГАЗ» ЄДРПОУ 20578072 здійснюється виключно з метою встановлення обсягу виключно розподілу природного газу і НЕ здійснюється з метою встановлення обсягу постачання природного газу так як Оператором ГРМ АТ «КИЇВОБЛГАЗ» ЄДРПОУ 20578072 здійснює виключно розподіл і Не здійснює постачання природного газу.

  4.Загальний підсумок.

  1.В загальному підсумку зміст вищевикладеного дозволяє констатувати беззаперечний , неспростовний юридично обґрунтований факт наступного.

  2.Усі без виключення об’єкти газової інфраструктури розташовані на території Київської області знаходяться виключно в господарському відання виключно Оператора ГРМ АТ «КИЇВОБЛГАЗ» ЄДРПОУ 20578072 який здійснює виключно розподіл природного газу і не здійснює постачання природного газу. Об’єкти споживача підключені до об’єктів газової інфраструктури, є об’єктами щодо яких здійснюється розподіл а не постачання природного газу. Будь-який комерційний вузол включно із газовими лічильниками споживача, є комерційними вузлами обліку розподілу природного газу і не є вузлами обліку постачання природного газу. Таким чином Оператор ГРМ АТ «КИЇВОБЛГАЗ» ЄДРПОУ 20578072 може здійснювати облік природного газу, збирати дані щодо спожитого природного газу та здійснювати нарахування виключно за розподілений природний газ. З наведеного випливає, що Оператор ГРМ АТ «КИЇВОБЛГАЗ» ЄДРПОУ 20578072  не здійснює облік постачання природного газу, не здійснює збір та обробку даних щодо постачання природного газу, не здійснює будь-яких інших правочинів чи юридичних дій в сфері постачання природного газу. Отже посилання ТОВ «КИЇВОБЛГАЗ ЗБУТ» 39592941 на дані щодо постачання природного газу які надає Оператор ГРМ АТ «КИЇВОБЛГАЗ» ЄДРПОУ 20578072 який здійснює виключно розподіл природного газу отже немає абсолютно ніякого відношення до постачання та не має абсолютно ніякого відношення щодо вчинення правочинів чи юридичних дій в сфері постачання природного газу , - є виключно шахрайством , примушенням до дії непередбаченої цивільно – правовим законодавством з метою незаконного заволодіння моїми коштами.

  На підставі вищевикладеного – НАКАЗУЮ:

  1)З моменту початку господарської діяльності ТОВ «КИЇВОБЛГАЗ ЗБУТ» 39592941 здійснити самостійний перерахунок усіх без виключення сплачених мною коштів за фіктивно спожитий природний газ нарахування за споживання якого здійснювались на підставі начебто даних Оператора ГРМ АТ «КИЇВОБЛГАЗ» ЄДРПОУ 20578072;

  2)Після здійснення ТОВ «КИЇВОБЛГАЗ ЗБУТ» 39592941 зазначеного вище самостійного перерахунку , повернути усі без виключення сплачені мною кошти за фіктивно спожитий природний газ нарахування за споживання якого здійснювались на підставі начебто даних Оператора ГРМ АТ «КИЇВОБЛГАЗ» ЄДРПОУ 20578072;

  3)За нечесну підприємницьку діяльність (введення мене в оману , шахрайство тощо) ТОВ «КИЇВОБЛГАЗ ЗБУТ» 39592941 , здійснити самостійний розрахунок пені, процентів(з урахуванням інфляції тощо) яку окрім основної суми повернення має сплатити мені ТОВ «КИЇВОБЛГАЗ ЗБУТ» 39592941;

  4)Строк для ТОВ «КИЇВОБЛГАЗ ЗБУТ» 39592941 на виконання даної заяви  становить 30 днів з моменту отримання ТОВ «КИЇВОБЛГАЗ ЗБУТ» 39592941 даного листа.

   5)У разі невиконання зазначених вимог, ТОВ «КИЇВОБЛГАЗ ЗБУТ» 39592941 надає добровільну згоду на вчинення мною будь-яких правочинів чи юридичних дій щодо самого ТОВ «КИЇВОБЛГАЗ ЗБУТ» 39592941 і його працівників , а також надає свою добровільну згоду на виплату мені в якості компенсації будь-яких сум в будь-якій валюті в будь-якому розмірі , які я визначати на власний розсуд за власною волею. 

Післямова: СХВАЛЕНО, ЗАТВЕРДЖЕНО та РЕКОМЕНДОВАНО ДО ЗАСТОСУВАННЯ



4 коментарі:

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -