- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

неділя, 3 вересня 2023 р.

Мати благає про розголос щодо обставин загибелі її сина та результати слідства. Максимальний репост!

 

ГО ОПГ «БАГНЕТ НАЦІЇ»

                                                                        Сергію ФІЛІПЕНКУ

 

                              мешканки Межівської СТГ

                              Синельниківського району

                             Дніпропетровської області

                                         КЛИМАРЧУК Олени Миколаївни

                                                           (52900, смт Межова, Синельниківський р-н

  Дніпропетровська обл., вул. Надточого, ХХ,

тел. 0500757ХХХ)

 

5 червня 2023 року на території парку відпочинку в смт Межова на відстані 15 м від спортивного майданчика сталося вбивство мого сина - Климарчука Захара Олександровича 2013 року народження. Тіло моєї дитини було знайдено у відкритому 5-метровому резервуарі з водою, причому сам резервуар був прикиданий гілками, а на тілі дитини судово-медична експертиза виявла тілесні ушкодження, які Захарчик не міг отримати самостійно при падінні в резервуар. Також про умисне вбивство свідчать відсутність одягу і взуття на тілі дитини; факт того, що при знаходженні резервуар з водою був прикиданий гіллям; наявність записів з камер відеоспостереження з будівлі неподалік місця злочину; у вечір вбивства на місці трагедії був відсутній м'яч, яким грали діти разом з Захаром, в протоколі було записано що його знайшли поліцейські о 9 ранку 6 червня, насправді ж м'яч знайшов батько Захарчика після 15.00 в присутності прокурора - тобто м'яч підкинули зловмисники).

Минуло ТРИ місяці з дня трагедії, а 11 липня 2023 року на зустрічі депутатів Межівської селищної ради з начальником Синельниківської районної військової адміністрації Назарчук Світланою Григорівною щодо справи про вбивство мого сина - Климарчука Захара, прокурор Ларченко Ян Іванович вважає, що загиблий сам стрибнув у резервуар з водою.

Я як мама, і моя родина самостійно знаходили і надали докази того, що це не був нещасний випадок, а насправді умисне вбивство, проте слідство ведеться упереджено, а слідчі у справі є недосвідчені і не мають достатньо компетенцій і досвіду, щоб розкрити всі обставини, які призвели до трагедії.

Складається враження, що прокуратура та поліція не зацікавлені у встановленні істини по цій справі, і попри відсутність результатів судово-медичних експертиз, працівники вище вказаних органів для себе вже зробили висновки, що це був нещасний випадок, хоча наявні докази це спростовують.

Дитинку я втратила, а досудове розслідування не рухається, винні не понесли покарання, справа затягнулася.

На прохання замінити склад слідчої групи мені відмовили.

Прохаємо Вас не бути байдужими до нашого горя! Сприяти розголосу даної ситуації для запобігання халатного відношення правоохоронних органів та органів прокуратури в розслідуванні справи.

Більш детальна інформація за посиланнями:

https://www.facebook.com/kapridnua/videos/1597462210744278/

 

 

 

https://www.facebook.com/11channel/videos/605068834745929/

 

 

 

https://m.youtube.com/watch?v=C33OlR3nrLM&fbclid=IwAR3vgqzBGvR1n1xUyiGD-0jX8NmJMNmG4gk6s4amHgESglYt5WCuRovP7uc

 

 

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fm-merydian.com.ua%2Fvlada-v-dii%2Fna-sesiyi-selyshchnoyi-rady-vizyt-golovy-rva-svitlany-nazarchuk-zvit-prokuratury-mobilizacziya-bezpeka-zustrich-z-predstavnykamy-gromady-klyuchovi-finansovi-rishennya%2F%3Ffbclid%3DIwAR0Bc-gJBRHcJ7ZJiS5w1nbwy3MsIVsTpZuZItmUkmsBduKfaUQ6VwLRA_A&h=AT3nNxU8YgJeyMv-PTWAVv5J8NN_R3TkKhvmM_8AN3T6txTBTsqVTkHkfzJIxGvjiLXsRhp83pr08Pao7pKgM7YiUHBlw7XlIYF0hDdvbfH1pWSHAAGhD48fj_NoKH_Y7qWq&s=1


Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -