- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

вівторок, 5 грудня 2023 р.

Суддя-блогер погрожує ГО ОПГ «Багнет Нації» зверненням до СБУ)))

    Суддя-богер Дмитро Липовецький (Кривенко Д. Т.), в даному відео, проявляючи неабиякі акторські здібності, шурша лускою, скрегоча іклами та випустивши пазурі, погрожує Громадській організації «Об’єднана правозахисна група «Багнет Нації» зверненням до Служби безпеки України.

Читайте також: Коли "суд" вводить в оману - запит стосовно судді-блогера Дмитра Липовецького

    Така неадекватна реакція судді-блогера викликана тим, що реалізовуючи своє конституційне право наше громадське об’єднання звернулося до Липовецького районного суду Вінницької області із запитом на публічну інформацію, в рамках журналістського розслідування, щодо конституційних повноважень керівника зазначеної юридичної особи, в особі Кривенка Дмитра Теймуразовича. Але, виявляється, ми насипали солі, на хвіст «рептилії»?)))

Читайте також: Відповідь судді-блогера Дмитра Липовецького на запит "Багнет Нації", поки неофіційна)))

    Крім погроз, в даному відео суддя-блогер продовжує кепкувати з документів особливої державної ваги, ставлячи під сумнів Указ Президента України від 19 грудня 1996 року № 1230/96 «Про Велику Державну Печатку України», яким було постановлено:

     1. Заснувати Велику Державну Печатку України як символ державного суверенітету України.
     2.  Установити,  що  Великою  Державною   Печаткою    України
скріплюються підписи:
     Президента України на  оригіналах  текстів  законів  України,
указів Президента України, міжнародних договорів України;

     Голови Верховної Ради України на оригіналах рішень  Верховної
Ради України щодо міжнародних договорів України;

     Голови Конституційного  Суду  України  на  оригіналах  рішень
Конституційного Суду
України щодо відповідності законів та інших актів законодавства України Конституції (254к/96-ВР), іншим законам України, міжнародним договорам України;

     осіб, уповноважених у встановленому порядку на підписання від
імені України міжнародних договорів України, що набирають чинності
з моменту їх підписання.

   А що, там, з Вашими призначеннями і обраннями на неутворену в конституційний спосіб посаду судді, неутвореного в конституційний спосіб «суду»? А, суддя-блогер???)))  

Читайте також: Суддя-блогер ставить під сумнів правосуб’єктність КСУ та юридичну вагу його рішень?

    Протирічачи самому ж собі, маючи скудні, відформатовані мізки ембріона, суддя-блогер легітимізує нині діючу неконституційну судову систему указом все тогож пРезидента («який продав ядерну зброю») від 20 серпня 2001 року № 641/2001 «Про мережу та кількісний склад суддів місцевих судів», ігноруючи положення пункту 12 Розділу XV самої Конституції України, відповідно до яких: «Верховний Суд України і  Вищий  арбітражний  суд  України здійснюють свої повноваження відповідно до  чинного  законодавства України  до  сформування  системи  судів  загальної  юрисдикції  в Україні відповідно до статті 125 цієї Конституції,  але  не  довше ніж п'ять років». Тобто, самою Конституцією було встановлено остаточний строк формування системи судів загальної юрисдикції - 28 червня 2001 року!!!  

   З огляду на наведене, у нас виникає однозначне ставлення і до незаконного указу все того ж пРезидента від 25 грудня 2004 року № 1540/2004 «Про призначення суддів», яким Кривенка Дмитра Теймуразовича було призначено строком на п’ять років у місцевих загальних судах на посаду судді (а не професійного судді) Тростянецького районного суду Вінницької області. Звісно ж, без Великої Державної Печатки України на відповідному указі))).

   Вам, пане репти…, ой, пане суддя-блогер, краще звернутися до СБУ письмово, з явкою з повинною))). Чи Ви не знали, що є учасником заколоту проти державності? Не зволікайте)))… 

1 коментар:

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -