- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

неділю, 31 жовтня 2021 р.

Катехізис єврея СРСР українською – восьмий випуск газети «Багнет Нації»

 

Спираючись на багатовікову історію українського державотворення і на основи здійсненого українською нацією, усім Українським народом права на самовизначення, дбаючи про забезпечення прав і свобод людини та гідних умов її життя, усвідомлюючи, що людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю, а права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави (де держава відповідає перед людиною за свою діяльність), нам варто завжди пам’ятати слова великого пророка української нації Славетного Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка. Адже, в своїй хаті своя й правда, і сила, і воля…

 

Катехізис єврея СРСР 1948 року, як настанова українцям у побудові Самостійної української держави України, згідно результатів Всеукраїнського референдуму 01.12.1991 року (переклад українською – редакція газети «Багнет Нації»)

 

«Євреї!

Любіть один одного, підтримуйте один одного, будьте згуртованими, навіть якщо розрізнені по великим просторам або, перебуваючи близько один від іншого, один одного ненавидите.

Наша сила в єдності - в ній застава наших успіхів, наше спасіння і процвітання. Багато народів загинули в розсіянні, тому що у них не було чіткої програми дій і почуття ліктя. Ми ж, завдяки розсіяній по всьому світу, але єдиній сім’ї, пройшли через століття і народи, збереглися, примножилися і зміцніли. Єдність - мета, але вона ж і засіб до досягнення мети.

Не бійтеся протекціонізму - це наш головний інструмент, В нього відкриті двері євреям всіх національностей, всіх віросповідань, усіх партій. Істинний інтернаціоналіст тільки той, хто кровними узами пов’язаний з єврейством, всі інші - профанація і обман.

Ширше залучайте людей близьких за кров’ю, тільки вони забезпечать вам бажану біосферу. Формуйте свої кадри. Кадри - це святая святих. Кадри вирішують все. Кожна лабораторія, кожна кафедра, кожен, інститут, газета, журнал, видавництво повинні стати кузнею наших кадрів. Проникайте на керівні пости, в робоче і селянське середовище гоїв, дайте їм багато грошей, але ще більше горілки, щоб зачаті в п’яній угарі гої (в івриті та ідиші – позначення неєврея, іновірця – ред.) деградували і дійсно представляли собою робочу худобу: гроші, горілка, секс і ніякої духовності!

Не вживайте самі ніякого алкоголю, не паліть, щоб народжувати здорову, міцну тілом єврейську поросль, здатну прийняти естафету поколінь. Нехай кожне покоління всіх в цьому світі неєвреїв стикається з нашою глибоко ешелонованою обороною.

Всіма засобами придушуйте свідомість гоїв, кращого з них роздавіть, полоніть, гіршого, подібного тупому барану, підносьте над іншими.

Кожен раз, коли йде в небуття старше покоління, замість нього на сцену повинна піднятися, ще більш потужна когорта завчасно підготовлених, загартованих духом Ізраїлю молодих євреїв. Для цього необхідно якомога раніше висувати наших молодих людей на ключові пости, доводячи всім і всюди їх зрілість і геніальність. Нехай це поки не так, вони дозріють на посадах. Хто при владі, той розумний, той і правий.

Ми повинні передати нашим дітям більше, ніж взяли від батьків, а ті, зберігши і примноживши прийняте, передадуть далі, в свою чергу, в наступному поколінні і т.д. У наступності поколінь наша сила, наша стабільність, наше безсмертя, хоча в порівнянні з більшістю з гоїв ми фізично і слабкіше. Але це і природно. Займатися чорною працею, накачуючи м’язи, богообраним синам Ізраїля не пристало. Вустами Мойсея Єгова мовив: «У кожного сина Ізраїлева коліна буде 2800 рабів». Гої - наші раби.

Світ жорстокий, в ньому немає місця філантропії. Не наша справа піклуватися в СРСР про слов’янські кадри. Якщо їм ліньки думати про себе, чому ми повинні думати про них? Наш великий мудрець на невільничому ринку в Римі колись назвав їх «склабами», тобто рабами в душі, чому ж ми тепер повинні думати про них інакше?

Від ліні своєї, будучи позбавленими розумової енергії, вони одвічно плаксиво проповідують загальне людинолюбство. Але що це таке, як не вроджена нездатність осягнути здоровий глузд буття? Їх Бог по духу створив рабами і тому всі слов’яни, що заражають своєю пропагандою інших гоїв, повинні лягти у наших ніг в першу чергу. Презріть їх милосердя, здійміться над ними, сини Ізраїля, як Єгова піднявся над нами. Але Сущий, обрав нас, піднявшись над нами, не принизивши нас, нас єдиних.

Пам’ятайте: всі високооплачувані, впливові, прибуткові посади на всьому просторі Росії від Карпат до Тихого океану - все це наш національний дохід, що належить нам по праву нашої обраності. У той же час пам’ятайте, що багато не євреїв (гоїв), беручи з нас приклад, можуть дорости до нашого рівня, можуть зайняти місця, які повинні належати нам, світозарним синам Ізраїля.

Ми створюємо колективи, щоб гої не заважали нам жити по-своєму. Нехай гої теж намагаються створювати колективи за нашим прикладом, але вони за своєю природою егоїстичні і пересваряться раніше, ніж щось у них вийде, а ми за допомогою Сущого в цьому їм допоможемо. Тут ми собі не суперечимо. Гої в Росії у євреїв багато переймають. Мавпяча мімікрія їм властива. І в загальному вона не є небезпечною, але якщо, тільки в цій мімікрії не допускати злагодженості. В іншому випадку вона може стати загрозливою. Особливо загрозливі всілякі обговорення тих чи інших питань, що можуть привести мімікрію гоїв до одноманітності, тобто до того, що у нас називається загальною думкою або одностайністю. В такому випадку гої можуть представити собою значну силу. Тому роз’єднання їх усіма засобами - наше завдання. Ми не повинні допустити, щоб згрупувалася величезна маса і нас поглинула, бо по відношенню до єврея нєєврей завжди ворожий через заздрощі. З іншого боку, ми не повинні прагнути до примирення, бо ненависть гоїв примножує нашу пильність, а отже, і наші сили.

Слов’яни, а росіяни особливо, не здатні мислити глибоко, щось аналізувати і робити узагальнення. Вони подібні свиням, які живуть, втупившись рилом в своє корито і не підозрюючи, що над ними є небо. Всі явища вони сприймають надто поверхово, надто конкретно. Для них кожен випадок - лише випадок, як би часто він не повторювався.

Наша ідеологія в принципі протилежна ідеології гоїв. Вони кажуть: «Краще менше, та краще». Ми говоримо: «Краще більше та краще». Вони кажуть: «Краще бути бідним, але здоровим, ніж багатим, але хворим». Ми говоримо: «Краще бути здоровим і багатим, ніж бідним і хворим». Вони кажуть: «Все або нічого». Ми говоримо: «Краще що-небудь, ніж нічого». Вони кажуть: «Віддавати також приємно, як і отримувати». Ми говоримо: «Обдаровувати когось, може бути, і приємно, але отримувати щось, крім приємності, ще й корисно». Вони кажуть: «Живи по закону, це твій обов’язок і в цьому громадська гармонія». Ми говоримо: «Закон - гора, розумний її обійде». Вони кажуть: «Перемогти або померти». Наш девіз: «Перемога заради життя і благополуччя, а не життя заради порожньої перемоги». До чого перемога, якщо вона не піднесе життя на п’єдестал благополуччя? Гіркоту всякої поразки потрібно вміти перечекати, бо все надбання світу прийде до того, хто чекає і не дозволяє затухати розуму.

Все, що вміють і знають гої, вміємо і знаємо ми. У той же час те, що знаємо і відчуваємо ми, їм недоступно. Все, що вони мають, - це їхня межа. Все, що маємо ми - тільки засіб до досягнення мети. Все, що вони мають сьогодні, - це наше в їхньому тимчасовому користуванні. Відібрати у них те, що заповідано нам сущим - наше завдання.

Ми чекали сорок століть, нас ніхто навіть не визнавав нацією, але час вирішальної битви, пробив, ми - на порозі НАШОЇ Перемоги.

Слов’яни СРСР вперті, але вони не володіють достатнім завзяттям для досягнення мети. Та й скільки-небудь істотну мету поставити перед собою вони не здатні, у них немає для цього ні достатнього розуму, ні достатньої розумової енергії.

Вони ліниві, тому завжди поспішають, все намагаються вирішувати разом. Вони жертвують малим заради великої вирішальної перемоги, але така перемога або не приходить зовсім, або, перемагаючи, вони виявляються у розбитого корита. Ми - за тактику малих перемог. Мала перемога - теж перемога! Малий успіх - теж успіх! З малого складається велике.

Слов’яни не вміють ні керувати, ні підкорятися - вони генетично саботажники. Вони заздрісні, ненавидять своїх же побратимів, коли ті починають підніматися над сірою юрбою. Зробіть все можливе, щоб вони розтоптали, розірвали цих своїх висуванців. Розірвуть вони їх із задоволенням. Будьте завжди арбітрами, ставайте в позу миротворців, захищайте «нещасних» проти яких ополчився натовп, але лише на стільки, щоб виглядати добрими і об’єктивними. Трохи: витримки, і ви займете місце того, якого розтерзали. Слиноточивий і витаючий в хмарах слов’янин вас пристрасно полюбить, захоплено вас буде хвалити, перейметься до вас почуттям (деякі зачатки почуття у них є) подяки.

Коли два слов’янина б’ються, пускають один одному кров, присутній при цьому розсудливий єврей завжди виграє. Зберігаючи видиму об’єктивність, нацьковуйте їх один на одного, підігрівайте в них заздрість один до другого, але будьте при цьому розсудливі, доводьте свою доброзичливість. І місце третейського судді вершителя справедливості вам забезпечено.

Слов’яни незламні до тих пір, поки у них присутні зачатки самосвідомості. Тому витравити їх у них наше завдання. Радянська влада в СРСР можливості для цього дає безмежні. Використовуйте їх, євреї СРСР, і ви станете господарями всього простору від Карпат до Тихого океану.

Слов’яни, особливо росіяни, не вміють жити і ставити перед собою гідну свідому мету. Завдання перед ними ставимо ми, ефемерні, звичайно, але вони намагаються їх виконати. Працюйте в цій області.

Вони обожнюють природу, живі нею тілесно і духовно (повністю заперечувати їх здатність до духовності було б помилкою). Вони люблять все велике. Дайте їм проекти гігантських будівництв, зіграйте на їх дикунському ентузіазмі, і вони самі зруйнують свій життєвий фундамент.

Обіцяючи їм «гігантські врожаї», дайте їм на поля хімію. Вони отримають багато злаків і овочів, вживаючи які, будуть труїти свої ендокринні залози, кров і мозок.

Домагайтеся для них високої зарплати, одночасно роблячи все можливе для широкого поширення спиртних напоїв, що мають такі ж властивості, як сільськогосподарські отрутохімікати.

Тільки таким шляхом ви зможете знищити їх остаточно. Майбутній нашій провінції Великий Схід на просторі від Карпат до Тихого океану чужорідний людський елемент не потрібен, потрібні покірні, всім задоволені гої в повному розумінні цього слова.

Ні росіяни, ні українці, ні білоруси не вміють просити, вважаючи це приниженням, а самі і без того принижені і бідні. Ми говоримо «Будь-яке приниження - благо, якщо, воно дає вигоду». Заради досягнення мети можна принизити, принижуватися теж можна з гідністю. Немає аморальних вчинків, якщо вони сприяють самоствердженню і процвітання нашого народу. Мета освячує засоби. Морально все, що вигідно.

Слов’яни дурні і грубі. Свою дурість вони називають чесністю, порядністю, «високими» принципами. Невміння пристосовуватися і змінювати свою поведінку в залежності від ситуації, відсутність гнучкості розуму вони називають «бути самим собою», «принциповістю». Гої дурні настільки, що не вміють навіть брехати. Свою примітивність і дурість вони знову ж називають чесністю і порядністю, хоча за своєю природою вони брехливі і безтурботні. У стародавні часи властива їм примітивність яка іменувалася варварством; в середні віки - лицарством, а пізніше - джентльменством. Через пустопорожності вони вдарялися в амбіції і вбивали один одного на дуелях. Через порожні принципи вони кінчали життя самогубством. Не слід їм заважати в цьому.

Вони обмежені в своїх можливостях і тому ставлять межі всьому. Ми говоримо: «Можливості людини (не плутайте гоя з євреєм, тобто людиною) безмежні!», Так як він веде себе відповідно, обставинам.

Постійно пам’ятайте про межі, які ставлять собі гої, вірніше, захищаються ними, в цих межах їх мислення закостеніло. Це можна назвати їх нещастям, але як раз тут наша величезна перевага.

Скрізь і за будь-яких обставин говоріть і чиніть впевнено, напористо, агресивно, нахабно і приголомшливо. Більше шуму і словесної мішури, більше незрозумілого і наукоподібного. Створюйте теорії, гіпотези, напрямки, школи, методи, реальні і нереальні. Чим екстравагантніше, тим краще! Нехай не бентежить вас, що ваші «теорії» і «гіпотези» безпідставні і нікому не потрібні, нехай не бентежить вас, що про них завтра забудуть. Прийде новий день, прийдуть нові ідеї. У цьому виражається могутність нашого духу, в цьому наша перевага. Нехай гої оплачують наші векселі. Нехай ламають голови в пошуках раціональних зерен в наших ідеях, нехай шукають і знаходять в них те, чого там немає. Завтра ми дамо нову поживу примітивним мізкам.

Неважливо, що ви говорите, – важливо, як говорите. Ваша самовпевненість буде сприйнята як переконаність, амбіція - як височина розуму, манера повчати і направляти - як перевага.

Крутіть їм мізки, розхитуйте нерви. Пригнічуйте волю тих, хто вам заперечує. Компроментуйте вискочок і крикунів, нацьковуйте самолюбство натовпу на скептиків. Запитуйте прізвище, місце роботи і посади у тих, хто сумнівається у вашій правоті або намагається вам заперечувати. Вимагайте відповідей, а отримавши їх, стверджуйте: «Це не так, це не зовсім так!», Не аналізуючи їх по суті. Ваш опонент – гой неодмінно ретується. Особливо це важливо в питаннях історії, що спонукають у гоїв інстинкт самоствердження, що, в свою чергу, веде до самосвідомості, а останнє – до гордості. Тому їх історію повинні створювати ми, взяти в свої руки їх літературознавство і будь-яку з суспільних наук, вони всі повинні отримувати в нашому переломленні, в прийнятному і вигідному для нас світлі.

Якщо гой спробує проявити себе, привернути до себе увагу, створюйте в цей момент шумові ефекти: човгання ногами, скрипіть стільцями, вставайте і ходіть, смійтеся, розмовляйте, муркочіть, що-небудь собі під ніс, кашляйте, сякайтеся, перебивайте мову гоя зустрічними питаннями, жартами і т.д.

Створюйте радянським гоям слов’янського походження масу дрібних, дратівливих незручностей, які ними усвідомлюються не відразу. Кладіть свої предмети на їх речі, наступайте їм як би ненароком на ноги, навалюйтеся на них, дихайте їм в обличчя, розмовляйте зухвало голосно. Нехай вони постійно відчувають ваш лікоть своїм боком... Довго витримати гої це не можуть. Уникаючи скандалу, вони йдуть, звільняючи місце... Особливим шиком вони вважають грюкнути дверима, і піти. Необхідно надати їм цю можливість! Ввічливе нахабство - ось наше гасло!

Всі слов’янські гої - істоти стадні. Не упускайте це з виду. Стадо з вашою допомогою має придушувати будь-яку особину, яка хоч якось спробує про себе заявити. Але при цьому ніколи не забувайте їх власну теорію про роль особистості в історії. Якщо особина дійсно щось собою являє, вона повинна бути пригнічена стадом. Особину ж примітивну, з однією лише амбіцією, неодмінно підносьте і підвищуйте. Нехай вона якийсь час побуде на п’єдесталі. Майте терпіння, почекайте і потім цю особину перед стадом викриєте. В очах стада ви станете не тільки праведником, але навіть героєм.

Наша найпотужніша зброя, головний стимул нашої згуртованості - антисемітизм. Стадній моралі гоїв він огидний. Тому будь-якого свого гойського противника, який у чомусь намагається вас звинуватити, тавруєте ярликом антисеміта, і ви побачите, з яким задоволенням інші гої підхоплять цю версію. Якщо ж у цей момент знайдеться який-небудь освічений гой і він заявить, що семіти - араби, знайдіть аргументи для доказу того, що справжні семіти - ми. Повністю семітське походження арабів, не заперечуйте, але піднесіть їх як суміш, подібну суміші дніпровських русів з північно-східною чуддю і угро-фінами. Справжні ж семіти - ми. Тому термін «антисемітизм» спрямований не проти арабів, а проти нас. В такому дусі повинна бути ваша аргументація...

Взагалі-то у такому розумінні питання всі слов’яни СРСР - антисеміти, але як тільки ви приклеїте ярлик одному, він стає в своєму ж середовищі беззахисним. Всі інші кидають його нам в жертву і знищують його своїми руками. Ми ж продовжимо таврування далі, залежно від обставин.

Грайте на СЕРДОЛЮБІЇ гоїв-слов’ян, зображайте з себе бідних і нещасних, викликайте до себе жалість і симпатію, розпускайте чутки про народ - вічний страждалець, про гоніння в минулому і дискримінацію в сьогоденні.

Тактика «бідного єврея» перевірена тисячоліттями.

Для зручності всіх слов’ян СРСР будемо далі називати росіянами.

Нехай вони мають менше нас, все одно вони допоможуть нам мати більше. Росіяни люблять бути благодійниками і покровителями, кожен жебрак прагне бути благодійником, бо це підносить. Великодушність у них тим більше, чим менше можливостей для його реалізації. Візьміть від них те, що вони можуть дати: з паршивої вівці хоч вовни жмут, як кажуть вони.

Переломлюйте всі явища через призму наших інтересів, кожне явище обов’язково має розглядатися з точки зору шкоди або користі, яку воно несе євреям!

Інформуйте один одного про все, що може принести нам шкоду або користь. Інформація - свята святих. Гроші, кадри, інформація - ось три кити на яких тримається наше благополуччя. Священний обов’язок, зобов’язання кожного єврея довести до відома іншого єврея про те, що мають намір робити гої. Сьогодні ти допоміг мені, завтра я допоможу тобі - в цьому наша сила!

Єгова, Бог наш, заповідав нам владу над усім світом. Сьогодні ми це маємо. Тепер наше завдання - утримати цей світ в своїх руках. Один з двох найголовніших світових колосів - Сполучені Штати Америки - в цьому відношенні побоювань не викликає. Його національний конгломерат в бажаному для нас напрямку оброблений достатньо. Але інший

колос - СРСР - нашим зусиллям поки підпорядкований не остаточно. З боку росіян не складових такого різномовного конгломерату, як в США, можливий стадний вибух, викликаний національними мотивами. У момент такого вибуху вони забудуть хто росіянин, хто українець, хто білорус, і, згадавши свою кровну спорідненість, єдиної стадною лавиною рушать на нас. Економічна протидія тут марна. За своєю природою вони жадібні, але справжньої ціни золота і всього що стоїть за ним вони ніколи не розуміли. У критичні моменти своєї історії вони завжди надавали перевагу золоту стадну спорідненість. Стадна мораль для них понад усе. Тому тримайте в своїх руках засоби пропаганди та інформації, друк, книговидавництво, радіо, кіно. Потрібно і далі проникати в апарат партійного і державного управління. Навколо будь-якого питання формуйте громадську думку з урахуванням наших інтересів. Всіляко підтримуйте гоїв азіатсько-мусульманського походження, для яких розкіш - ідеал. Нехай їх велика плодючість перевищить і поглине з плином часу слов’янський елемент абсолютно. Підтримуйте з тих же міркувань вірмен, і грузин. Але робіть все можливе для нейтралізації ворожого нам таджицького елемента в середовищі азіатів-мусульман. Арійцям таджикам притаманне не менше за своєю силою почуття стадності, ніж слов’янам.

Жоден суспільний процес не можна пускати на самоплив. Якщо видно, що користі нам він не принесе, або спускайте його по похилій площині на гальмах, або направляйте його проти гоїв. Будь-яке починання повинні очолювати МИ, щоб вести його в потрібному нам напрямку.

Будьте в усьому лідерами, прагніть завжди бути першими! Виробляйте в собі керівний характер щогодини, щохвилини, навіть в дрібницях повсякденного життя. Ні в якому разі не поступайтеся гоям ні в чому, навіть в дрібницях: будь то місцем в громадському транспорті або чергою в магазині.

Прагніть ззовні бути схожим на гоїв, засвоюйте їх поведінку, міняйте свої імена на Гойські! Це полегшить вашу роботу в ім’я наших інтересів.

Не слід всім синам Ізраїля прагнути у майбутню Державу Ізраїль, інакше Гойські провінції залишаться без нашого контролю. Необхідно в цьому питанні дотримуватися розумних пропорцій з урахуванням того, що Держава Ізраїль має стати керівним і духовним центром.

У будь-якому, стаді-колективі беріть владу в свої руки і керуйте нею в наших інтересах. Адміністративну і творчу частину виробничого процесу повинні виконувати ми. Нехай гої займаються чорновою, матеріально-технічною частиною нашої творчості. Нехай вони стежать за чистотою робочих приміщень і охороняють плоди наших думок. Нехай навіть займаючи якесь відповідальне місце, вони будуть в дійсності не вище вахтера і прибиральника. До творчості як виняток можна допустити гоїв НЕ слов’янського походження, найкраще вірмен і грузинів які ненавидять один одного, які один одного зжеруть, або інших азіатів, крім таджиків. Росіян в широкому розумінні цього слова допускати ніяк не можна! Це завжди буде нам докором. І не бійтеся уславитися націоналістами, адже нас як націю в СРСР не визнають. Який же тут може бути націоналізм? В націоналізмі, цьому смертному гріху всіх слов’ян, за винятком поляків, невпинно звинувачуйте українців, які представляють собою в СРСР значну силу, а власне росіян тавруйте великодержавним шовінізмом.

Ілюзію милого серцю слов’ян інтернаціоналізму забезпечить вам наявність осіб змішаної національності, з домішком єврейської крові або на худий кінець, крові нацменшин. Якщо у вас є вакансія - беріть тільки єврея. Якщо не можете зробити цього, ліквідуйте посаду. Якщо не можете зробити і того, і іншого, беріть азіата. Якщо немає такого, беріть поляка, білоруса або в крайньому випадку українця, попередньо налаштувавши його проти росіян. Проте всі зусилля потрібно спрямувати на пошуки поляка - споконвічного ворога трьох інших націй. Білорус або українець посваряться з росіяном, потім вип’ють «мирову» і згадають, що вони брати, поляк - ніколи.

Не руйнуйте відкрито, як робилося в 30-х роках, пам’ятників Гойської старовини. Зараз, після війни, коли маси гоїв з СРСР надивилися величних пам’ятників в Європі, це може викликати невдоволення, чревате вибухом національних почуттів, тих самих стадних почуттів, якими завжди відрізнялися слов’яни і які робили їх грізною силою. Але нічого і не відновлюйте. Пройдуть роки, і пам’ятники архітектури, один за іншим самі поступово зруйнуються. А хулігани і «любителі старовини» залишки розтягнуть по цеглинці. Робіть вигляд, що не помічаєте цього, будучи зайнятими рішенням великих народно-господарських проблем. Слідом за Дніпрогесом придумайте їм каскади електростанцій на Волзі та інших великих річках. Електростанції погублять річки, а загиблі річки зроблять марними споруди електростанцій.

На даний, момент росіяни в

СРСР - гегемони. Тому тримайте під контролем кожен крок впливових і перспективних росіян. Не дозволяйте їм об’єднуватися і усамітнюватися. Не допускайте між ними ніяких коротких прямих зв’язків, їх контакти повинні бути з нами і через нас. Чи не вони самі, а ми за допомогою своєї інтерпретації повинні виражати їх думки перед публікою. Не дозволяйте їм обговорювати ніякі питання без нас. Там, де двоє росіян, повинен бути хоча б один єврей. Будьте всюдисущі!

Якщо не вдається блокувати і «засушити» молодих і перспективних росіян, робіть їх керованими. Залучайте їх в свої компанії, створюйте навколо них щільне кільце єврейського оточення, позбавляйте їх контактів і знайомств крім вас. Змушуйте їх одружуватися на єврейських жінках і тільки після цього відкривайте їм «зелену вулицю». Не бійтеся, їхні діти все одно будуть нашими. Ніяка єврейка не зречеться від своєї богообраності і відповідно виховає своїх дітей. Тому і сказано: «Чий би бичок НЕ скочив, а теля наше». В ім’я цього віддайте необхідному нам гою не тільки свою доньку, але якщо трапиться, не поскупіться і своєю дружиною, хоча б в якості коханки. Впливаючи таким чином на гоя, ви робите внесок в наше святе діло. Він повністю буде під нашим впливом, а крім того, його зарплата і всі інші доходи, увійдуть в наш дохід. Через дружин-єврейок або коханок-єврейок вони віддадуть нам свої цінності самі, а золото зміцнить нашу владу над ними.

Заради дітей своїх, народжених від єврейки, вони втратять свої національні почуття і вже у всякому разі, не зможуть бути юдофобами.

Отже, кожному перспективному гою - єврейську дружину або подругу. Якщо через неї він підніме по ієрархічній драбині хоча б одного єврея, нас все буде влаштовувати.

Давайте їм хабарі, даруєте дорогі подарунки, поїть їх дорогими винами, коньяком і горілкою. За брязкальця і хмільне зілля вони віддадуть ВСЕ і свою «мілаю Рассєю» теж.

І остання порада. Будьте уважні! Іспанська інквізиція і німецький фашизм не повинні повторитися. Гасіть в зародку будь-які спроби протиставити нас суспільству, знищуйте антиєврейські тенденції на самому початку, в якому б вигляді вони не виявлялися. Фашизм - явище не випадкове. Він виникає там, де ми недооцінюємо прагнення місцевих гоїв стати господарями свого становища. Фашизм приховано зріє в усіх гоях. На щастя, в різних країнах приходять до нього в різний час і під різними назвами. Але суть скрізь одна і та ж. Скуповуйте, викрадайте і знищуйте, не допускайте до перевидання будь-яку літературу, що розкриває нашу стратегію і тактику, що представляє хоча б одним згадуванням єврея в поганому світлі.

Не дозволяйте вирости з маленьких юдофобів великих інквізиторів! Нехай вони зачахнуть в зародку з їх впертою ідеєю національної гідності! Будь-якими шляхами знайдіть привід наклеїти на них ярлик кримінального в СРСР антисемітизму, налаштовуйте проти них більшість. Поки вони самотні, їм не встояти проти нашої згуртованої сили. Нехай вони тисячу разів праві в своїх дрібницях - все одно вони винні, бо заважають нам. Поширюйте проти цих типів компрометуючі чутки, створюйте їм сумнівну репутацію. Зрештою, їх почнуть побоюватися ті ж, хто мав про них прекрасну думку і підтримував їх. Позбавляйте їх зв’язків і контактів, не давайте їм можливості ефективно працювати, ставте під сумнів доцільність виконуваної ними роботи і займаних посад, ізолюйте їх, нацьковуйте проти них натовп, позбавляйте їх впливових позицій в суспільстві. Провокуйте їх на конфлікт. Принижуйте їх, ігноруйте їх, ображайте несправедливістю заохочень, а коли вони протестують - звинувачуйте їх у всіх смертних гріхах, тягніть їх в партком, міліцію, а якщо можна - в суд.

Якщо, ви старше, звинувачуйте в порушенні поваги до старших, якщо за віком рівня - звинувачуйте в порушенні принципів братства і, обов’язково, інтернаціоналізму. Головне - звинуватити, нехай вони виправдовуються. Той, хто виправдовується, - вже наполовину винен.

Провокуйте їх на виступи проти державної влади, а потім викривайте їх і знищуйте за допомогою державної влади. Право на привілеї і спокійне життя отримує лише той, хто покірно слідує за нами, і разом з нами. Той, хто хоче йти своїм незалежним шляхом, - потенційно небезпечний і повинен бути позбавлений усілякої підтримки і навіть засобів до існування.

Або наш порядок, або повна дезорганізація. Там, де мають намір обійтися без нас, повинен бути xaoc! Робіть так, щоб безлад тривав до тих пір, поки змучені гої, зневірившись, попросять вас взяти владу в свої руки і забезпечити їм спокійне життя.

Гої повинні працювати під нашим керівництвом і приносити нам користь. Хто користь не приносить, повинен бути вигнаний, або засуджений. Поза наших інтересів немає суспільної користі! Хто не з нами, той проти нас! Око за око! Зуб за зуб! Так вчив Мойсей, так жили наші предки. Так будемо жити ми. Помста - священне почуття. Вона виховує характер, стверджує людину. Гасла християнського милосердя, змирення, самозречення залиште гоям - гідні цього тільки вони. Тому серед них проповідуйте та насаджує християнські і комуністичні «чесноти», самі ж в душі залишайтеся непримиренними і твердими. Гої не повинні знати вашої пощади. Якщо ви сьогодні вибачите їм малу образу, завтра вони завдадуть вам велику.

Нехай гої вмовляють один одного в обережності, поміркованості та гнучкості, по відношенню до нас. Нехай вони обережно стримують наш натиск. Ми ж повинні діяти рішуче і швидко, ставлячи їх завжди перед доконаним фактом. Нехай вони після цього ведуть довгі, безплідні дискусії - проти наших методів у них немає зброї. Нехай вони вольовим рішенням зроблять одну справу, поки додумаються, домовляться і зроблять це, ми зробимо десять важливіших справ. Нехай їх опір буде для нас необхідним стимулом, але не гальмом. Їх протидія нам потрібна для підтримки нашого бойового духу, постійної пильності і постійного натиску.

Створюючи Державу Ізраїль, ми втілюємо в дійсність ідею великого Теодора Герцля, стаємо нарешті нацією, як її розуміють в усьому світі. Але нам цього мало. Земля обітована - лише тільки вогнище нашого духу і місце зберігання наших святинь. Як казав наш великий Теодор, піднімаючи прапор всесвітнього сіоністського руху, ми не повинні перетворити себе на цій землі в мужиків і чорну робочу силу. Сущій обрав нас для іншої мети - панування над гоями. США і СРСР - два наших великих данника. Перший - у наших ніг. Другий - практично теж. Але в економічних відносинах в такій мірі, як перший, він ще не освоєний. Перетворити його в іще більш цілюще для нас джерело, ніж США, - наша стратегічна задача. Виконавши її, ми підкоримо весь світ.

Євреї СРСР, завчіть цей Катехізис як ЗАКОН Мойсея. Пам’ятайте його і виконуйте! Але для того, щоб жодного його слова не міг прочитати жоден гой, будьте готові пожертвувати навіть життям!

Використовуйте в своїй поведінці століттями випробуваний прийом єзуїтів: отрута - в душі, мед - на мові, всередині - здиблений тигр, на обличчі - лагідність.

Ви - плем’я Ізраїлю! Ви - єдиний народ на нашій Землі, що втілює в собі все людство! Не забувайте великої до вас милості Сущого, висловленої вустами Мойсея і закарбованої в священій Торі!

Нехай ніколи не падає ваш ДУХ!»

 

Підтримати волонтерську дослідницьку діяльність ГО ОПГ «Багнет Нації» можна переказом на картрахунок ПриватБанку  5168 7427 1422 2175 на ім’я Сергія Філіпенка

Телеграм: https://t.me/bagnetnacii
Фейсбук: https://www.facebook.com/groups/bagnetnacii
Сайт: http://bagnetnacii.blogspot.com

Читайте також: Газету «Багнет Нації» зареєстровано – копія свідоцтва

Першу річницю утворення ГО ОПГ «Багнет Нації» відзначили першим випуском власної газети

Збираємо кошти на перший тираж газети «Багнет Нації»

«Екстрений» і «Спеціальний» випуски газети «Багнет Нації»: ми публікуємо те, про що мовчать інші

Приватна «Дніпроміськрада» - рудимент минулого, який знищує наше майбутнє – другий випуск газети «Багнет Нації»

Новий номер газети «Багнет Нації», як додаток до запиту, заяви, клопотання на правоздатність

Збираємо на друк нових випусків газети "Багнет Нації" - оголошення

П’ятий випуск газети «Багнет Нації»

«Картахенський протокол про біобезпеку»: читаємо поміж рядків – шостий випуск газети «Багнет Нації»

Сьомий випуск газети «Багнет Нації» матиме вкладиш у вигляді шаблону заяви про злочин на роботодавця






















5 коментарів:

  1. Гигииии, та їм вже по третій заставляють ширнутись, то про яких євреїв мова?

    ВідповістиВидалити
  2. Мова про консолідацію і єднання українців.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Только украинцев или всех народов?мне не понятно,вы за единство всех народов или вы только украинские народы?

      Видалити
  3. Нажаль христожо@овцям це не донести.................

    ВідповістиВидалити
  4. До речі. Євреї це чисте московське визначення. Їх почали так називати після відомих погромів тобто вбивств безвинних людей учасниками кацапських угруповань "Михайла Архангела" самі себе вони називали чорними сотнями. Гасло в них було коротке і змістовне :- БЕЙ ЖИДОВ ,СПАСАЙ РОССИЮ !
    Щоб відокремитися від щирих кацапів керівництво Росії почало називати цей народ - гебреями.
    Під час більшовистському окупації західноукраїнських земель наші гебреї не бажали так називатися, казали :... Ми жили, ми не гебреї... Але радянська влада перемогла,в спілці з німецьким нацизмом.
    Шановне видання мало-б подавати перевірену інформацію. Співставити ще змову сіонських мудреців. Теж автентична "правда" денікінських креативщиків. Треба нагадати,що і червоний і білий рух базувалися на безмежній українофобії. То хто наш воріг ?
    Вірно. Наші ліннощі і байдужість до майбутнього наших дітей. Тому легше підтримати кацапську "качку" про монолітну націю ворогів, ніж самому почати читати і думати.

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -