- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

понеділок, 26 вересня 2016 р.

КП «Дніпроводоканал» зареєстровано неіснуючим виконкомом Дніпроміськради (клопотання про долучення доказів)

   Аби поставити жирну крапку в Апеляційному суді Дніпропетровської області, у справі щодо «боргових» претензій неіснуючого підприємства «Дніпроводоканал», хочу долучити до матеріалів справи офіційну, документально-хронологічно-історичну довідку - відповідь на наш інформаційний запит, яка є яскравим підтвердженням нелегітимності «реєстратора» вищезазначеного комунального підприємства - виконавчого органу з назвою «Виконавчий комітет Дніпропетровської міської ради».

   У вердикті Державного архіву Дніпропетровської області Дніпропетровської обласної державної адміністрації чітко зазначено, що запитуваних рішень, актів або розпоряджень про створення юридичної особи «Виконавчий комітет Дніпропетровської міської ради» не виявлено.
   А, як тоді бути з положеннями Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», якими, у статті 5., визначена система місцевого самоврядування (куди входять і виконавчі органи - виконкоми), а у статті 16., зазначено, що всі органи місцевого самоврядування є юридичними особами (!).
   Отже, які повноваження має відповідний реєстратор (виконком Дніпроміськради)?!! Та, ніяких!!!

                                              Апеляційний суд Дніпропетровської області
                                                                місто Дніпро, вул. Харківська, 13,
                                                              Дніпропетровська область, 49000
                                                                                  Тел.: (0562) 744-25-60
                                                                Суддя-доповідач Макаров М. О.

                                                   Позивач: Філіпенко Сергій Веніамінович,
місто Дніпропетровськ, 49055
                                                                               e-mail: svf2011@ukr.net
                                                           Статус позивача – довірена особа
                                                                  Філіпенко Світлани Миколаївни


                                          Заява (клопотання)
      про долучення до матеріалів справи № 22-ц/774/6819/16/039
   Відповідно до статті 55. Конституції України права і свободи людини і громадянина захищаються судом.
   Кожному гарантується право на оскарження рішень, дій чи бездіяльності органів державної влади, органів місцевого самоврядування, посадових і службових осіб.
   Кожен має право будь-якими не забороненими законом засобами захищати свої права і свободи від порушень і протиправних посягань.
   Згідно із статтею 57 ЦПК України доказами є будь-які фактичні дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин, що обґрунтовують вимоги і заперечення сторін, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи.
   Керуючись положеннями статті 55. Конституції та статті 57. ЦПК України прошу долучити до матеріалів справи № 22-ц/774/6819/16/039 за апеляційною скаргою Філіпенко Світлани Миколаївни, на ухвалу Красногвардійського районного суду міста Дніпропетровська, від 25 липня 2016 року, наступні документи:

-              Копії інформаційного запиту (№ 96, від 27.07.2016) та проміжної відповіді на запит до/від Дніпропетровської міської ради, а також копію відповіді Державного архіву Дніпропетровської області Дніпропетровської обласної державної адміністрації стосовно відомостей про юридичну особу з назвою «Виконавчий комітет Дніпропетровської міської ради» (реєстратора Комунального підприємства «Дніпроводоканал» Дніпропетровської міської ради) – на 10 (десятьох) арк..;



 27 вересня 2016 року                                                     Філіпенко С. В.







Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -