- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

четвер, 15 лютого 2018 р.

«Курка – то не птах, а Дніпроміськрада – то не орган місцевого самоврядування!» – документи реєстраційної справи ДМР

   Висловлюємо щиру вдячність небайдужим Громадянам Дніпра (Січеслава) за матеріальну і фінансову підтримку в справі наближення встановлення конституційного ладу в Україні.
   Путлєр напал, кажете…? А за внутрішню окупацію, нічого, не чули???
   Сьогодні, ми публікуємо документи реєстраційної справи, "органу" з назвою «Дніпропетровська/Дніпровська міська рада», комплектацією, станом на момент публікації.


   Нагадаємо, що відповідно до статті 6 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» первинним суб’єктом місцевого самоврядування, основним носієм його функцій і повноважень є територіальна громада (юридична особа публічного права) села, селища, міста.
   Згідно статті 10 даного закону сільські, селищні, міські ради є органами місцевого самоврядування, що представляють відповідні територіальні громади та здійснюють від їх імені та в їх інтересах функції і повноваження місцевого самоврядування, визначені Конституцією України, цим та іншими законами.
   Згідно статті 12 сільський, селищний, міський голова є головною посадовою особою територіальної громади відповідно села, селища, міста.
   Питання: то чиї інтереси представляє приватне підприємство Дніпроміськрада і її керівник Філатов?

Матеріал по темі:









































































Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -