- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

середу, 14 лютого 2018 р.

Фіговий листок ДМС Дніпра – відео і відповіді на запити

   Нарешті, задля остаточного уникнення будь-яких провокативних інсинуацій навколо правосуб’єктності гібридного утворення, яким є ГУ ДМС України в Дніпропетровській області, на підтвердження його нелегітимності, отримали останні, контрольні відповіді від даного приватного підприємства  – дієвого інструменту з добровільно-примусового вербування до сучасного електронного концентраційного табору залежно-керованих, біометрично-біологічних недоістот.

   Далі без коментарів – діагноз коментувати не етично:

                                          Державна міграційна служба України
                                          Головне управління ДМС
                                          у Дніпропетровській області
                                          вул. В. Липинського, 7, місто Дніпро,
                   Дніпропетровська область, 49000

                                          Громадянин України, Українець:
                                          Філіпенко Сергій Веніамінович,
                                          e-mail: svf2011@ukr.net

Запит (вих. № 641/18) 
                  про надання публічної інформації за Законом України
                                  "Про доступ до публічної інформації"

   Згідно з положеннями Конституції в Україні визнається і діє принцип верховенства права. Конституція України має найвищу юридичну силу. Закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і повинні відповідати їй. Норми Конституції України є нормами прямої дії (ст.. 8. КУ).

   Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України (ст. 19. КУ).

   Для дієздатності юридичної особи публічного права, Положення про відділи та структурні підрозділи Головного управління Державної міграційної служби України у Дніпропетровській області, як і Положення про саме Головне управління ДМС у Дніпропетровській області, повинні бути зареєстровані в Єдиному державному реєстрі Міністерства юстиції України, а також повинні мати Свідоцтво про державну реєстрацію відповідних Положень в Єдиному державному реєстрі.

   Згідно Указу Президента України «Про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств та інших органів виконавчої влади» від 03.10.1992 року № 493/92 з 1 січня 1993 року нормативно-правові акти, які видаються міністерствами та іншими органами виконавчої влади, органами господарського управління та контролю, і які зачіпають права, свободи і законні інтереси громадян та мають міжвідомчий характер, підлягають державній реєстрації. Якщо такі акти не зареєстровані, вони мають суто внутрішній характер і розповсюджуються тільки на працівників, які працюють в даній установі. Недієздатна юридична особа не може складати вимоги та визначати зобов’язання.
   Положення статті 34. Конституції України гарантують кожному громадянину України право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію усно, письмово або в інший спосіб - на свій вибір.
   Закон України «Про доступ до публічної інформації» визначає порядок здійснення та забезпечення права кожного на доступ до інформації, що знаходиться у володінні суб'єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації та інформації, що становить суспільний інтерес.
   Відповідно до положень пункту 6 частини першої статті 3. Закону України «Про доступ до публічної інформації» право на доступ до публічної інформації гарантується юридичною відповідальністю за порушення законодавства про доступ до публічної інформації.
   Згідно з положеннями частини 2, 3 статті 22., даного закону, відповідь розпорядника інформації про те, що інформація може бути одержана запитувачем із загальнодоступних джерел, або відповідь не по суті запиту вважається неправомірною відмовою в наданні інформації. Розпорядник інформації, який не володіє запитуваною інформацією, але якому за статусом або характером діяльності відомо або має бути відомо, хто нею володіє, зобов'язаний направити цей запит належному розпоряднику з одночасним повідомленням про це запитувача. У такому разі відлік строку розгляду запиту на інформацію починається з дня отримання запиту належним розпорядником.
   24 і 25 січня 2018 року під час відкритих судових засідань, в судовій залі приміщення Дніпропетровського окружного адміністративного суду, представник ГУ ДМС у Дніпропетровській області Лепша М. Ю., представилась виконуючим обовязки керівника відділення юридичного забезпечення зазначеного органу та неодноразово наголошувала на тому, що орган який вона представляє, є державним органом виконавчої влади. Це зафіксовано на портативні відеокамери вільними слухачами обох судових засідань, а відео, навіть, опубліковано на сайті «Багнет Нації».
   Отже, відповідно до вищезазначеної інформації - Лепша Марина Юр’ївна є державним службовцем, який має відповідні повноваження.
   Відповідно до частини 2 статті 5 Закону України «Про захист персональних даних» не є конфіденційною інформацією персональні дані, що стосуються здійснення особою, яка займає посаду, пов’язану з виконанням функцій держави або органів місцевого самоврядування, посадових або службових повноважень.

   Згідно з положеннями частини 6 статті 6 Закону України «Про доступ до публічної інформації» та частини 3 статті 5 Закону України «Про захист персональних даних» не належать до інформації з обмеженим доступом відомості та персональні дані, зазначені у декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру, оформленій за формою і в порядку, встановленими Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції», не належать до інформації з обмеженим доступом, крім відомостей, визначених Законом України "Про засади запобігання і протидії корупції".
   Відповідно до частини 7 статті 6 Закону України «Про доступ до публічної інформації у разі обмеження доступу підлягає інформація, а не документ. Якщо документ містить інформацію з обмеженим доступом, для ознайомлення надається інформація, доступ до якої необмежений.

  Враховуючи вищезазначене, керуючись положеннями Конституції України, Закону України «Про доступ до публічної інформації», «Про захист персональних даних» та Закону України «Про інформацію», у визначений законом строк,

                                                      ПРОШУ:

1.           Надати завірену належним чином (мокрою печаткою і підписом відповідальної посадової особи) копію службового посвідчення, яким підтверджено повноваження державного службовця, представника юридичної особи приватного права, органу з назвою «Державна міграційна служба України Головне управління ДМС у Дніпропетровській області» на ім’я Лепша М. Ю.;
2.           Надати завірену належним чином (мокрою печаткою і підписом відповідальної посадової особи) копію Присяги складеної державним службовцем Лепша М. Ю.;
3.           Надати завірені належним чином (мокрою печаткою і підписом відповідальної посадової особи) копії декларацій про доходи за 2016 та 2017 роки державного службовця Лепша М. Ю.;
4.           Надати завірену належним чином (мокрою печаткою і підписом відповідальної посадової особи) копію Довіреності наданої керівником органу з назвою «Державна міграційна служба України Головне управління ДМС у Дніпропетровській області» на ім’я державного службовця Лепша М. Ю., для представництва зазначеного органу в судових інстанціях;
5.    Надати завірену належним чином (мокрою печаткою і підписом відповідальної посадової особи) копію службового посвідчення керівника органу з назвою «Державна міграційна служба України Головне управління ДМС у Дніпропетровській області», який видав дану Довіреність державному службовцю Лепша М. Ю. для представництва зазначеного органу в судових інстанціях;
6.  Надати завірену належним чином (мокрою печаткою і підписом відповідальної посадової особи) копію декларації про доходи за 2017 рік керівника органу з назвою «Державна міграційна служба України Головне управління ДМС у Дніпропетровській області»;
7.    Надати завірену належним чином (мокрою печаткою і підписом відповідальної посадової особи) копію Присяги державного службовця – діючого керівника органу з назвою «Державна міграційна служба України Головне управління ДМС у Дніпропетровській області»;
8.   Надати завірену належним чином (мокрою печаткою і підписом відповідальної посадової особи) копію витягу (виписки) з Єдиного державного реєстру Міністерства юстиції України, а також копію Свідоцтва про державну реєстрацію Положення про Головне управління Державної міграційної служби України у Дніпропетровській області;
9.    Відповідь надати у повному обсязі, у хронологічній послідовності відповідно до вищевикладених пунктів прохальної частини запиту, та  надіслати у письмовому і електронному вигляді на вищезазначену поштову і електронну адреси.
   У випадку, якщо з якихось причин не можливо надати відповідь – письмово вказати причину, або перенаправити (переадресувати) запит за належністю до розпорядника відповідної інформації, згідно до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації».     
   Зміст відповіді на запит, публікуватиметься на сайті «БАГНЕТ НАЦІЇ»: http://bagnetnacii.blogspot.com

                                      
   30 січня 2018 року                                                             Філіпенко С. В.



Запит (вих. № 642/18) 
              про надання публічної інформації за Законом України
                                   "Про доступ до публічної інформації"
   Положення статті 34. Конституції України гарантують кожному громадянину України право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію усно, письмово або в інший спосіб - на свій вибір.
   Закон України «Про доступ до публічної інформації» визначає порядок здійснення та забезпечення права кожного на доступ до інформації, що знаходиться у володінні суб'єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації та інформації, що становить суспільний інтерес.
   У своїх відповідях на запити на інформацію ГУ ДМС України в Дніпропетровській області зазначає, що є юридичною особою публічного права, є територіальним органом Державної міграційної служби України, діє на підставі Положення про Головне управління Державної міграційної служби України в Дніпропетровській області, а також має відповідну територіальну структуру, яка складається з територіальних підрозділів, які не є юридичними особами та діють на підставі Положень про кожен окремий підрозділ.
   Згідно з Указом Президента України № 493/92 від 03.10.1992 року «Про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств та інших органів виконавчої влади» з  метою   впорядкування   видання   міністерствами,   іншими органами виконавчої влади нормативно-правових актів,  забезпечення охорони прав, свобод і законних інтересів  громадян,  підприємств, установ та організацій з  1  січня  1993  року  нормативно-правові акти, які видаються  міністерствами,  іншими  органами  виконавчої влади,  органами  господарського  управління  та  контролю  і  які зачіпають права, свободи й законні  інтереси  громадян  або  мають міжвідомчий характер, підлягають державній реєстрації.
   Державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств, інших  центральних органів виконавчої влади, органів господарського   управління та контролю здійснює Міністерство юстиції України.
   Міністерство юстиції України та управління юстиції  складають
державні реєстри зареєстрованих ними нормативно-правових актів.
   Нормативно-правові акти набувають чинності через 10 днів після їх реєстрації, якщо в них не встановлено пізнішого строку надання їм чинності.
   Відповідно до положень Цивільного кодексу України юридична особа вважається створеною з дня її державної реєстрації.
   Юридична особа підлягає державній реєстрації у порядку, встановленому законом. Дані державної реєстрації включаються до єдиного державного реєстру, відкритого для загального ознайомлення.
   До єдиного державного реєстру вносяться відомості про організаційно-правову форму юридичної особи, її найменування, місцезнаходження, органи управління, філії та представництва, мету установи, а також інші відомості, встановлені законом.
   Зміни до установчих документів юридичної особи, які стосуються відомостей, включених до єдиного державного реєстру, набирають чинності для третіх осіб з дня їх державної реєстрації. Юридичні особи та їх учасники не мають права посилатися на відсутність державної реєстрації таких змін у відносинах із третіми особами, які діяли з урахуванням цих змін.
   Цивільна правоздатність юридичної особи виникає з моменту її створення і припиняється з дня внесення до єдиного державного реєстру запису про її припинення.
   Філією є відокремлений підрозділ юридичної особи, що розташований поза її місцезнаходженням та здійснює всі або частину її функцій.
Представництвом є відокремлений підрозділ юридичної особи, що розташований поза її місцезнаходженням та здійснює представництво і захист інтересів юридичної особи.
Філії та представництва не є юридичними особами. Вони наділяються майном юридичної особи, що їх створила, і діють на підставі затвердженого нею положення.
Керівники філій та представництв призначаються юридичною особою і діють на підставі виданої нею довіреності.
Відомості про філії та представництва юридичної особи включаються до єдиного державного реєстру.
  Враховуючи вищезазначене, керуючись положеннями Конституції України, Цивільного кодексу України, Закону України «Про доступ до публічної інформації» та Закону України «Про інформацію», у визначений законом строк,

                                                     ПРОШУ:

1.           Надати завірену належним чином (мокрою печаткою і підписом відповідальної службової особи) копію відомостей (витяг, виписку) з Єдиного державного реєстру Міністерства юстиції України про державну реєстрацію Положення, відповідно до якого здійснює свою діяльність орган з назвою «Державна міграційна служба України Головне управління ДМС у Дніпропетровській області»;
2.    Надати завірену належним чином (мокрою печаткою і підписом відповідальної службової особи) копію відомостей (витяг, виписку) з Єдиного державного реєстру Міністерства юстиції України про державну реєстрацію Положення, відповідно до якого здійснює свою діяльність орган з назвою «Державна міграційна служба України Головного управління в Дніпропетровській області Чечелівського районного відділу в місті Дніпро»;
3.  Надати завірену належним чином (мокрою печаткою і підписом відповідальної службової особи) копію відомостей (витяг, виписку) з Єдиного державного реєстру Міністерства юстиції України про державну реєстрацію Положення, відповідно до якого здійснює свою діяльність орган з назвою «Державна міграційна служба України Головного управління в Дніпропетровській області  Амур-Нижньодніпровського районного відділу в місті Дніпропетровськ»;
4.    Надати завірену належним чином (мокрою печаткою і підписом відповідальної службової особи) копію відомостей (витяг, виписку) з Єдиного державного реєстру Міністерства юстиції України про державну реєстрацію Положення, відповідно до якого здійснює свою діяльність орган з назвою «Державна міграційна служба України Головного управління в Дніпропетровській області  Індустріального районного відділу в місті Дніпропетровськ»;
5.    Надати завірену належним чином (мокрою печаткою і підписом відповідальної службової особи) копію відомостей (витяг, виписку) з Єдиного державного реєстру Міністерства юстиції України про державну реєстрацію Положення, відповідно до якого здійснює свою діяльність орган з назвою «Державна міграційна служба України Головного управління в Дніпропетровській області  Новокадацького районного відділу в місті Дніпро»;
6.  Надати завірену належним чином (мокрою печаткою і підписом відповідальної службової особи) копію відомостей (витяг, виписку) з Єдиного державного реєстру Міністерства юстиції України про державну реєстрацію Положення, відповідно до якого здійснює свою діяльність орган з назвою «Державна міграційна служба України Головного управління в Дніпропетровській області  Самарського районного відділу в місті Дніпропетровськ»;
7.   Надати завірену належним чином (мокрою печаткою і підписом відповідальної службової особи) копію відомостей (витяг, виписку) з Єдиного державного реєстру Міністерства юстиції України про державну реєстрацію Положення, відповідно до якого здійснює свою діяльність орган з назвою «Державна міграційна служба України Головного управління в Дніпропетровській області  Соборного районного відділу в місті Дніпро»;
8.    Надати завірену належним чином (мокрою печаткою і підписом відповідальної службової особи) копію відомостей (витяг, виписку) з Єдиного державного реєстру Міністерства юстиції України про державну реєстрацію Положення, відповідно до якого здійснює свою діяльність орган з назвою «Державна міграційна служба України Головного управління в Дніпропетровській області  Центрального районного відділу в місті Дніпро»;
9.    Надати завірену належним чином (мокрою печаткою і підписом відповідальної службової особи) копію відомостей (витяг, виписку) з Єдиного державного реєстру Міністерства юстиції України про державну реєстрацію Положення, відповідно до якого здійснює свою діяльність орган з назвою «Державна міграційна служба України Головного управління в Дніпропетровській області  Шевченківського районного відділу в місті Дніпро»;
10.    Відповідь надати у повному обсязі, у хронологічній послідовності відповідно до вищевикладених пунктів прохальної частини запиту, та  надіслати у письмовому і електронному вигляді на вищезазначену поштову і електронну адреси.
   У випадку, якщо з якихось причин не можливо надати відповідь – письмово вказати причину та перенаправити (переадресувати) запит за належністю, відповідно до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації», розпоряднику зазначеної інформації.     
   Зміст відповіді на запит, публікуватиметься на сайті «БАГНЕТ НАЦІЇ»: http://bagnetnacii.blogspot.com

                                      
   06 лютого 2018 року                                                     Філіпенко С. В.


Запит (вих. № 643/18) 
                 про надання публічної інформації за Законом України
                                    "Про доступ до публічної інформації"
                                                      ПРОШУ:

1.           Надати завірену належним чином (мокрою печаткою і підписом відповідальної службової особи) копію Наказу про призначення вищим структурним органом (Головою ДМС України) керівника або в. о. керівника органу з назвою «Державна міграційна служба України Головне управління ДМС у Дніпропетровській області»;
2.    Надати завірену належним чином (мокрою печаткою і підписом відповідальної службової особи) копію Наказу про призначення керівника та копію Довіреності, якими підтверджуються повноваження керівника органу з назвою «Державна міграційна служба України Головного управління в Дніпропетровській області Чечелівського районного відділу в місті Дніпро»;
3.  Надати завірену належним чином (мокрою печаткою і підписом відповідальної службової особи) копію Наказу про призначення керівника та копію Довіреності, якими підтверджуються повноваження керівника органу з назвою «Державна міграційна служба України Головного управління в Дніпропетровській області  Амур-Нижньодніпровського районного відділу в місті Дніпропетровськ»;
4.    Надати завірену належним чином (мокрою печаткою і підписом відповідальної службової особи) копію Наказу про призначення керівника та копію Довіреності, якими підтверджуються повноваження керівника органу з назвою «Державна міграційна служба України Головного управління в Дніпропетровській області  Індустріального районного відділу в місті Дніпропетровськ»;
5.    Надати завірену належним чином (мокрою печаткою і підписом відповідальної службової особи) копію Наказу про призначення керівника та копію Довіреності, якими підтверджуються повноваження керівника органу з назвою «Державна міграційна служба України Головного управління в Дніпропетровській області  Новокадацького районного відділу в місті Дніпро»;
6.  Надати завірену належним чином (мокрою печаткою і підписом відповідальної службової особи) копію Наказу про призначення керівника та копію Довіреності, якими підтверджуються повноваження керівника органу з назвою «Державна міграційна служба України Головного управління в Дніпропетровській області  Самарського районного відділу в місті Дніпропетровськ»;
7.   Надати завірену належним чином (мокрою печаткою і підписом відповідальної службової особи) копію Наказу про призначення керівника та копію Довіреності, якими підтверджуються повноваження керівника органу з назвою «Державна міграційна служба України Головного управління в Дніпропетровській області  Соборного районного відділу в місті Дніпро»;
8.    Надати завірену належним чином (мокрою печаткою і підписом відповідальної службової особи) копію Наказу про призначення керівника та копію Довіреності, якими підтверджуються повноваження керівника органу з назвою «Державна міграційна служба України Головного управління в Дніпропетровській області  Центрального районного відділу в місті Дніпро»;
9.    Надати завірену належним чином (мокрою печаткою і підписом відповідальної службової особи) копію Наказу про призначення керівника та копію Довіреності, якими підтверджуються повноваження керівника органу з назвою «Державна міграційна служба України Головного управління в Дніпропетровській області  Шевченківського районного відділу в місті Дніпро»;
10.    Відповідь надати у повному обсязі, у хронологічній послідовності відповідно до вищевикладених пунктів прохальної частини запиту, та  надіслати у письмовому і електронному вигляді на вищезазначену поштову і електронну адреси.
   У випадку, якщо з якихось причин не можливо надати відповідь – письмово вказати причину та перенаправити (переадресувати) запит за належністю, відповідно до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації», розпоряднику зазначеної інформації.     
   Зміст відповіді на запит, публікуватиметься на сайті «БАГНЕТ НАЦІЇ»: http://bagnetnacii.blogspot.com

                                      
   06 лютого 2018 року                                                     Філіпенко С. В.


Запит (вих. № 644/18) 
                   про надання публічної інформації за Законом України
                                  "Про доступ до публічної інформації"
                                                    ПРОШУ:

1.           Надати завірену належним чином (мокрою печаткою і підписом відповідальної службової особи) копію відомостей (витяг, виписку) з Єдиного державного реєстру Міністерства юстиції України про орган з назвою «Державна міграційна служба України Головне управління ДМС у Дніпропетровській області»;
2.    Надати завірену належним чином (мокрою печаткою і підписом відповідальної службової особи) копію відомостей (витяг, виписку) з Єдиного державного реєстру Міністерства юстиції України про орган з назвою «Державна міграційна служба України Головного управління в Дніпропетровській області Чечелівського районного відділу в місті Дніпро»;
3.  Надати завірену належним чином (мокрою печаткою і підписом відповідальної службової особи) копію відомостей (витяг, виписку) з Єдиного державного реєстру Міністерства юстиції України про орган з назвою «Державна міграційна служба України Головного управління в Дніпропетровській області  Амур-Нижньодніпровського районного відділу в місті Дніпропетровськ»;
4.    Надати завірену належним чином (мокрою печаткою і підписом відповідальної службової особи) копію відомостей (витяг, виписку) з Єдиного державного реєстру Міністерства юстиції України про орган з назвою «Державна міграційна служба України Головного управління в Дніпропетровській області  Індустріального районного відділу в місті Дніпропетровськ»;
5.    Надати завірену належним чином (мокрою печаткою і підписом відповідальної службової особи) копію відомостей (витяг, виписку) з Єдиного державного реєстру Міністерства юстиції України про орган з назвою «Державна міграційна служба України Головного управління в Дніпропетровській області  Новокадацького районного відділу в місті Дніпро»;
6.  Надати завірену належним чином (мокрою печаткою і підписом відповідальної службової особи) копію відомостей (витяг, виписку) з Єдиного державного реєстру Міністерства юстиції України про орган з назвою «Державна міграційна служба України Головного управління в Дніпропетровській області  Самарського районного відділу в місті Дніпропетровськ»;
7.   Надати завірену належним чином (мокрою печаткою і підписом відповідальної службової особи) копію відомостей (витяг, виписку) з Єдиного державного реєстру Міністерства юстиції України про орган з назвою «Державна міграційна служба України Головного управління в Дніпропетровській області  Соборного районного відділу в місті Дніпро»;
8.    Надати завірену належним чином (мокрою печаткою і підписом відповідальної службової особи) копію відомостей (витяг, виписку) з Єдиного державного реєстру Міністерства юстиції України про орган з назвою «Державна міграційна служба України Головного управління в Дніпропетровській області  Центрального районного відділу в місті Дніпро»;
9.    Надати завірену належним чином (мокрою печаткою і підписом відповідальної службової особи) копію відомостей (витяг, виписку) з Єдиного державного реєстру Міністерства юстиції України про орган з назвою «Державна міграційна служба України Головного управління в Дніпропетровській області  Шевченківського районного відділу в місті Дніпро»;
10.    Відповідь надати у повному обсязі, у хронологічній послідовності відповідно до вищевикладених пунктів прохальної частини запиту, та  надіслати у письмовому і електронному вигляді на вищезазначену поштову і електронну адреси.
   У випадку, якщо з якихось причин не можливо надати відповідь – письмово вказати причину та перенаправити (переадресувати) запит за належністю, відповідно до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації», розпоряднику зазначеної інформації.     
   Зміст відповіді на запит, публікуватиметься на сайті «БАГНЕТ НАЦІЇ»: http://bagnetnacii.blogspot.com

                                      
   06 лютого 2018 року                                                     Філіпенко С. В.


Запит (вих. № 645/18) 
          про надання публічної інформації за Законом України
                        "Про доступ до публічної інформації"
                                                          ПРОШУ:

1.           Надати завірену належним чином (мокрою печаткою і підписом відповідальної службової особи) копію відомостей про іноземну юридичну особу, яка є засновником юридичної особи з назвою «ГУ ДМС в Дніпропетровській області»»;
2.    Відповідь надати у повному обсязі, у хронологічній послідовності відповідно до вищевикладених пунктів прохальної частини запиту, та  надіслати у письмовому і електронному вигляді на вищезазначену поштову і електронну адреси.
   У випадку, якщо з якихось причин не можливо надати відповідь – письмово вказати причину та перенаправити (переадресувати) запит за належністю, відповідно до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації», розпоряднику зазначеної інформації.     
   Зміст відповіді на запит, публікуватиметься на сайті «БАГНЕТ НАЦІЇ»: http://bagnetnacii.blogspot.com

                                       
   06 лютого 2018 року                                                             Філіпенко С. В.







1 коментар:

  1. як з гуся вода.Ви їм про Фому ,а вони вам про Ярему.Подібні заочні баталії ні до чого не призводять.Тільки очна форма з добре підготовленою доказовою базою у суді і, бажано, щоб доповівдач добре знав матеріал і без мекання міг донести його до суду.Їх можна і треба ставити на місце, бо таке враження,що це держава у державіі вони що хотчть те й творять.

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -