- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

середу, 25 квітня 2018 р.

Суддя Павловський підтвердив нелегітимність «міграційної» Дніпра, зірвавши судове засідання

   На минулому засіданні по даній «біометричній» справі 28 лютого 2018 року, на подане Позивачем клопотання, попередньо відсторонивши представника ДМС як неуповноважену особу, суд на місці ухвалив: витребувати правоустановчі документи установи з назвою «Головне управління Державної міграційної служби України в Дніпропетровській області».

Читайте також:

В Дніпрі суд витребує правоустановчі документи у обласної міграційної служби

П’ятниця, 13-те: в Дніпрі відбулося громадське затримання в.о. начальника ДМС області (відео)


   Але сьогодні, 25 квітня 2018 року суддя Павловський (ймовірно не виконавши «домашнє завдання»), зірвав судове засідання, чим підтвердив нелегітимність (неконституційність) неДержавної міграційної служби Дніпропетровська.

Більше про дану гібридну юридичну особу:

СБУ «на олівець» - реєстраційна справа окружного адмінсуду Дніпра

Окружного адміністративного суду Дніпра, не існує (відповідь на запит)

Окружний адмінсуд Києва не склав іспиту на легітимність

Відлуння державної зради в утворенні Київського окружного адміністративного суду


Про ДМС:
СБУ «на олівець» - реєстраційна справа неДержавної міграційної служби в Дніпропетровській області

Маленька ремарка.
Конституція України:
Стаття 128. Призначення на посаду судді здійснюється Президентом України за поданням Вищої ради правосуддя в порядку, встановленому законом.

Як розуміти наступну інформацію на фото???



Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -