- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

понеділок, 7 травня 2018 р.

Окружний суд Дніпра визначився із дороговказом для міграційної недослужби – НАЙУХ!

   В Дніпрі, продовжує ламати свою комедію недержавний недоорган (юридична особа приватного права – приватне підприємство) з назвою «Головне управління Державної міграційної служби України в Дніпропетровській області», яке наразі (без будь-якого переміщення у часі і просторі), громадян України, перетворює на фізичних осіб-мігрантів, видаючи, безальтернативно, біометричні ID-картки, замість паспорта громадянина.

Читайте також:

Апеляційний адмінсуд Дніпра відмовив ДМС у відкритті провадження - ухвала


   Людський фактор – велика, непередбачувана сила! У суддів, також є неповнолітні діти. Прийде час, і вони також отримуватимуть паспорт. Питання: який - паспорт громадянина, чи біометричну картку раба?
   Публікуємо (скорочено) зміст заяви від ДМС Дніпра щодо роз’яснень виконання судового рішення, та відповідь - ухвалу окружного суду на зазначену заяву.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -