- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

суботу, 22 вересня 2018 р.

Адмінресурс біометризації: це вони впроваджують геноцид!

   Фіз’особі які втілюють «в життя» новітній гібридний геноцид в Україні, які беруть під козирьок і з натхненням (як в 1932-1933) виконують накази приватних міністерств та відомств, не з Марсу до нас прилетіли. Вони ходять тими ж вулицями, разом з нами їздять у громадському транспорті, мешкають по сусідству. Вони завжди аморально-виважені, нахабно-вперті, холоднокровно-цинічні. Їм байдуже, яку безглуздо-абсурдну директиву виконувати. Тільки кар’єра і власний добробут. Це вони, за будь яку ціну «роблять результат» на будь-яких виборах, при будь якій злочинній банді у керма. Адже їм, байдуже - вони просто, незамислюючись, виконують наказ згори. Але сьогодні, про інше.

   Сьогодні, про неочікуваний результат нашої правозахисної діяльності у захисті конституційного права дитини на освіту, гарантовану статтею 53. Конституції України. Дівчині відмовили у зарахуванні до навчального закладу по причині відсутності у неї ID-картки. При цьому, всі іспити нею були складені, на відмінно.
   Наш перший «контакт» з керівником навчального закладу («директором» Педагогічного коледжу Дніпра – по факту в. о.), розпочався із зустрічі в службовому кабінеті 13 вересня 2018 року (нижче на відео) та продовжився 17 вересня поданням запитів на інформацію до зазначеної установи і Дніпропетровської обласної ради (нижче). При цьому «адмінресурс» залишався рішучо-непохитним, готовим виконувати все, що спустять згори. От тільки ніхто не знав, що 19 вересня 2018 року наша команда правозахисників, здійснить чудо, виборовши в запеклій, півторарічній боротьбі, право всіх громадян на отримання паспорта Громадянина України.



   Отже, із зарахуванням до навчального закладу, питання майже вирішено (якщо що - продавимо). Залишилося розібратись лише з питанням відчуження, передачі з балансу на баланс і приватизацією учбового закладу. Відчуваєте запах чорнил кримінальних проваджень? Я – таааааак!
   Далі буде…  
                                                 Міністерство освіти
                                                 І науки України
                                                 пр-т Перемоги, 10,
                                                 місто Київ, 01135

                                                 Дніпровський педагогічний
                                                 коледж Дніпровського
                                                 національного університету
                                                 імені Олеся Гончара
                                                 пр-т Олександра Поля, 83,
                                                 місто Дніпро, 49054

                                                        Громадянка України:
                                                          Адреса:

                                                          Конт. Тел.:

Запит (вих. 170918) 
                      про надання публічної інформації за Законом України
                                     «Про доступ до публічної інформації»

   Стаття 34. Конституції України гарантує кожному громадянину України право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію усно, письмово або в інший спосіб - на свій вибір.
   Відповідно до положень Статті 40. Основного закону усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.
   Закон України «Про доступ до публічної інформації» визначає порядок здійснення та забезпечення права кожного на доступ до інформації, що знаходиться у володінні суб'єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації та інформації, що становить суспільний інтерес.
   Відповідно до положень пункту 6 частини першої статті 3. Закону України «Про доступ до публічної інформації» право на доступ до публічної інформації гарантується юридичною відповідальністю за порушення законодавства про доступ до публічної інформації.
   Відповідно до положень статті 4. доступ до публічної інформації відповідно до цього Закону здійснюється на принципах прозорості та відкритості діяльності суб'єктів владних повноважень, вільного отримання, поширення та будь-якого іншого використання інформації, що була надана або оприлюднена відповідно до цього Закону, рівноправності, незалежно від ознак раси, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, мовних або інших ознак.
   Згідно з положеннями статті 5., зазначеного закону, доступ до публічної інформації забезпечується шляхом надання інформації за запитами на інформацію.
   Згідно з положеннями статті 21. Закону України «Про доступ до публічної інформації», інформація на запит надається безкоштовно. При наданні особі інформації про себе та інформації, що становить суспільний інтерес, плата за копіювання та друк не стягується.
   Відповідно до положень частини 2, 3 статті 22., даного закону, відповідь розпорядника інформації про те, що інформація може бути одержана запитувачем із загальнодоступних джерел, або відповідь не по суті запиту вважається неправомірною відмовою в наданні інформації. Розпорядник інформації, який не володіє запитуваною інформацією, але якому за статусом або характером діяльності відомо або має бути відомо, хто нею володіє, зобов'язаний направити цей запит належному розпоряднику з одночасним повідомленням про це запитувача. У такому разі відлік строку розгляду запиту на інформацію починається з дня отримання запиту належним розпорядником.
   Згідно статті 19. Конституції України  органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
   Згідно до положень статті 68. Основного закону кожен зобов'язаний неухильно додержуватися Конституції України та законів України, не посягати на права і свободи, честь і гідність інших людей.
   Незнання законів не звільняє від юридичної відповідальності.
   Беручи за основу положення статей 21 і 22 Конституції усі люди є вільні і рівні у своїй гідності та правах. Права і свободи людини є невідчужуваними та непорушними. Права і свободи людини і громадянина, закріплені Конституцією, не є вичерпними. Конституційні права і свободи гарантуються і не можуть бути скасовані. При прийнятті нових законів або внесенні змін до чинних законів не допускається звуження змісту та обсягу існуючих прав і свобод.
Стаття 53. Конституції України гарантує кожному громадянину право на освіту.
Повна загальна середня освіта є обов'язковою.
Держава забезпечує доступність і безоплатність дошкільної, повної загальної середньої, професійно-технічної, вищої освіти в державних і комунальних навчальних закладах; розвиток дошкільної, повної загальної середньої, позашкільної, професійно-технічної, вищої і післядипломної освіти, різних форм навчання; надання державних стипендій та пільг учням і студентам.
{Офіційне тлумачення положень частини третьої статті 53 див. в Рішенні Конституційного Суду № 5-рп/2004 від 04.03.2004 – додається, тільки для Дніпровського педагогічного коледжу}
Громадяни мають право безоплатно здобути вищу освіту в державних і комунальних навчальних закладах на конкурсній основі.
Враховуючи основоположні принципи Декларації прав дитини (прийняту резолюцією 1386 Генеральної Асамблеї ООН від 20 листопада 1959 року), яка відповідно до положень статті 9. Конституції України, є складовою частиною національного законодавства України треба пам’ятати, що «Дитина має право на здобуття освіти, яка має бути безоплатною та обов’язковою, щонайменше на початкових рівнях. Дитині має надаватися освіта, яка сприятиме її загальному культурному розвитку і завдяки якій вона зможе, на основі рівності можливостей, розвинути свої здібності та особистий світогляд, а також усвідомити моральну та соціальну відповідальність і стати корисним членом суспільства».
Нормами статті 28 і 29 Конвенції про права дитини (від 20 листопада 1989 року), яка також ратифікована Верховною Радою України, і є невідємною складовою частиною українського законодавства, визначено наступне:
Стаття 28
1. Держави-учасниці визнають право дитини на освіту, і з метою поступового досягнення здійснення цього права на підставі рівних можливостей вони, зокрема:
а) вводять безплатну й обов'язкову початкову освіту;
b) сприяють розвиткові різних форм середньої освіти, як загальної, так і професійної, забезпечують її доступність для всіх дітей та вживають таких заходів, як введення безплатної освіти та надання у випадку необхідності фінансової допомоги;
с) забезпечують доступність вищої освіти для всіх на підставі здібностей кожного за допомогою всіх необхідних засобів;
d) забезпечують доступність інформації і матеріалів у галузі освіти й професійної підготовки для всіх дітей;
е) вживають заходів для сприяння регулярному відвіданню шкіл і зниженню кількості учнів, які залишили школу.
2. Держави-учасниці вживають всіх необхідних заходів, щоб шкільна дисципліна була забезпечена методами, що ґрунтуються на повазі до людської гідності дитини та відповідно до цієї Конвенції.
3. Держави-учасниці заохочують і розвивають міжнародне співробітництво з питань, що стосуються освіти, зокрема, з метою сприяння ліквідації невігластва і неписьменності в усьому світі та полегшення доступу до науково-технічних знань і сучасних методів навчання. В цьому зв'язку особлива увага має приділятися потребам країн, що розвиваються.
Стаття 29
1. Держави-учасниці погоджуються щодо того, що освіта дитини має бути спрямована на:
а) розвиток особи, талантів, розумових і фізичних здібностей дитини в найповнішому обсязі;
b) виховання поваги до прав людини та основних свобод, а також принципів, проголошених у Статуті Організації Об'єднаних Націй;
с) виховання поваги до батьків дитини, її культурної самобутності, мови і національних цінностей країни, в якій дитина проживає, країни її походження та до цивілізацій, відмінних від її власної;
d) підготовку дитини до свідомого життя у вільному суспільстві в дусі розуміння, миру, терпимості, рівноправності чоловіків і жінок та дружби між усіма народами, етнічними, національними і релігійними групами, а також особами з корінного населення;
е) виховання поваги до навколишньої природи.
2. Жодна частина цієї статті або статті 28 не тлумачиться як така, що обмежує свободу окремих осіб і органів створювати учбові заклади та керувати ними за умови постійного додержання принципів, викладених у пункті 1 цієї статті, та виконання вимоги того, щоб освіта, яку одержують в таких учбових закладах, відповідала мінімальним нормам, що можуть бути встановлені державою.
   Відповідно до положень статті 26 Загальної декларації прав людини, прийнятої і проголошеної резолюцією 217 А (ІІІ) Генеральної Асамблеї ООН від 10 грудня 1948 року та ратифікованої Верховною Радою України як частину національного законодавства визначено, що:
   «1. Кожна людина має право  на  освіту.  Освіта  повинна  бути
безплатною,  хоча б початкова і загальна. Початкова освіта повинна
бути обов'язковою.  Технічна  і  професійна  освіта  повинна  бути
загальнодоступною,  а  вища освіта повинна бути однаково доступною
для всіх на основі здібностей кожного.
     2. Освіта повинна бути спрямована на повний розвиток людської
особи і збільшення поваги до прав людини і основних свобод. Освіта
повинна  сприяти  взаєморозумінню,  терпимості  і дружбі між усіма
народами,  расовими або  релігійними  групами  і  повинна  сприяти
діяльності Організації Об'єднаних Націй по підтриманню миру
».
   Враховуючи вищезазначене, керуючись  положеннями і нормами Конституції України та Міжнародного законодавства яке є складовою національного законодавства України, ст. 3, 4, 5, 19, 20, 24 Закону України  "Про доступ до публічної інформації" та  ст. 5-9, 27-29 Закону України  “Про інформацію”, з метою реалізації свого конституційного права в порядку положень статті 55. Основного закону та подальшого використання даної інформації в суді, у визначений законом термін (пять днів),

Прошу (відповідно належності):

1.  Надати завірену належним чином копію Розпорядчого акту про утворення відповідним компетентним органом юридичну особу публічного права з назвою «Міністерство освіти і науки України» / «Дніпровський педагогічний коледж Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара»;
2.    Надати завірену належним чином копію Свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи публічного права з назвою «Міністерство освіти і науки України» / «Дніпровський педагогічний коледж Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара»;
3.  Надати завірену належним чином вичерпну публічну інформацію – відомості (виписку) з Єдиного державного реєстру про юридичну особу публічного права з назвою «Міністерство освіти і науки України» / «Дніпровський педагогічний коледж Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара»;
4. Надати завірені належним чином копії нормативно-правової документації, якою регламентується і регулюється питання вступу до навчального закладу (накази, положення, інструкції тощо);
5. Надати завірену належним чином копію Присяги державного службовця теперішнього керівника юридичної особи з назвою «Міністерство освіти і науки України» / «Дніпровський педагогічний коледж Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара»;
6.  Надати завірену належним чином повну копію договору оренди займаних приміщень юридичною особою з назвою «Міністерство освіти і науки України» за місцем фактичного перебування, за адресою: пр-т Перемоги, 10, м. Київ, 01135, та юридичної особи «Дніпровський педагогічний коледж Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара» за місцем фактичного перебування, за адресою: пр-т Олександра Поля, 83, місто Дніпро, 49054;
7. Відповідь надати у повному обсязі, у хронологічній послідовності відповідно до вищевикладених пунктів прохальної частини запиту, та  надіслати у паперовому вигляді на зазначену вище домашню адресу, а також в електронному вигляді на електронну адресу: svf2011@ukr.net
   У випадку, якщо з якихось причин не можливо надати відповідь – письмово вказати причину, або перенаправити (переадресувати) запит за належністю, відповідно до вимог Закону «Про доступ до публічної інформації», до розпорядника відповідної інформації.  
   Зміст відповіді на запит, публікуватиметься на сайті «БАГНЕТ НАЦІЇ»: http://bagnetnacii.blogspot.com

 /___/__________/______/  __________________ /__________________/ 



    
Громадська  організація

«Волонтерський центр допомоги військовим і цивільним «Вільна Доля»
    
ЄДРПОУ 39470004, в ПАТ ''КРЕДОБАНК'' р/р 26007011050290, код банка 325365
Адреса для листування: 49000 м. Дніпро, пр.-т Дмитра Яворницького, 62, а/с 842

                                                                            Дніпропетровська обласна рада
                                                           пр-т Олександра Поля, 2, м. Дніпро,
                                                           Дніпропетровська область,  49000
                                                           Код ЄДРПОУ: 23928934

                                          Запит (вих. № 43/220)  
                     про надання публічної інформації за Законом України
                                          «Про доступ до публічної інформації»
   Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України (ст. 19. КУ).
   Відповідно до статті 143. Конституції України та пункту 30 частини першої статті 26. Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Територіальні громади, безпосередньо або через утворені ними органи місцевого самоврядування, виключно на пленарних засіданнях відповідних місцевих рад, утворюють, реорганізовують та ліквідовують комунальні підприємства, організації і установи.
  Статтею 63. Господарського кодексу України (ГКУ) чітко визначено, що комунальне підприємство діє на основі комунальної власності територіальної громади. А стаття 62., даного Кодексу, зазначає, що підприємство є юридичною особою, має відокремлене майно, самостійний баланс, рахунки в установах банків та може мати печатки.
  Відповідно до статті 78. ГКУ комунальне унітарне підприємство утворюється компетентним органом місцевого самоврядування (місцевою радою) в розпорядчому порядку (розпорядчим актом) на базі відокремленої частини комунальної власності і входить до сфери його управління. Орган, до сфери управління якого входить комунальне унітарне підприємство, є представником власника – відповідної територіальної громади. Найменування комунального унітарного підприємства повинно містити слова "комунальне підприємство" та вказівку на орган місцевого самоврядування, до сфери управління якого входить дане підприємство. Комунальне унітарне підприємство очолює керівник підприємства, що призначається органом, до сфери управління якого входить підприємство, і є підзвітним цьому органові.
   Відповідно до статті 81. Цивільного кодексу України юридична особа публічного права (комунальне підприємство) створюється Розпорядчим актом компетентного органу місцевого самоврядування (ради).
   Відповідно до статті 87. Цивільного кодексу України юридична особа вважається створеною з дня її державної реєстрації.
   Враховуючи вищезазначене, керуючись  ст. 7, 8, 140-143 Конституції України, ст.2 і ст.316-318  Цивільного кодексу України та ст. 3, 4, 5, 19, 20 Законом України  "Про доступ до публічної інформації", Закону України  “Про інформацію” у визначений законом строк,

 Прошу:

1.           Надати завірену належним чином копію Розпорядчого акту про утворення Дніпропетровською обласною радою (код ЄДРПОУ: 23928934) юридичної особи публічного права з назвою «Комунальний заклад вищої освіти «Дніпровський педагогічний коледж» Дніпропетровської обласної ради» (КЗВО «ДПК» ДОР», код ЄДРПОУ: 40717740);
2.           Надати завірену належним чином копію Свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи публічного права з назвою «Комунальний заклад вищої освіти «Дніпровський педагогічний коледж» Дніпропетровської обласної ради» (КЗВО «ДПК» ДОР», код ЄДРПОУ: 40717740);
3.           Надати вичерпну публічну інформацію – завірені належним чином копії всіх наявних відомостей (Акти прийому/передачі) про базу облікованої та відокремленої частини комунальної власності відповідної територіальної громади району у місті Дніпро, на базі якої Дніпропетровською обласною радою засновано юридичну особу публічного права з назвою «Комунальний заклад вищої освіти «Дніпровський педагогічний коледж» Дніпропетровської обласної ради» (КЗВО «ДПК» ДОР», код ЄДРПОУ: 40717740);
4.           Надати завірені належним чином відомості (виписку) з Єдиного державного реєстру про юридичну особу публічного права з назвою «Комунальний заклад вищої освіти «Дніпровський педагогічний коледж» Дніпропетровської обласної ради» (КЗВО «ДПК» ДОР», код ЄДРПОУ: 40717740);
5.           Надати завірену належним чином копію Рішення відповідної районної у місті ради (Центрального/Кіровського району) про передачу в управління Дніпропетровській обласній раді відокремленої власності своєї територіальної громади, на базі якої було утворено «Комунальний заклад вищої освіти «Дніпровський педагогічний коледж» Дніпропетровської обласної ради» (КЗВО «ДПК» ДОР», код ЄДРПОУ: 40717740);
6.           Надати завірену належним чином копію Протоколу з результатами поіменного голосування щодо утворення Дніпропетровською обласною радою юридичної особи публічного права з назвою «Комунальний заклад вищої освіти «Дніпровський педагогічний коледж» Дніпропетровської обласної ради» (КЗВО «ДПК» ДОР», код ЄДРПОУ: 40717740);
7.           Надати завірену належним чином копію Протоколу відповідної районної у місті Дніпропетровську ради – представницького органу відповідної територіальної громади, щодо передачі частки своєї відокремленої власності Дніпропетровській обласній раді для утворення юридичної особи з назвою «Комунальний заклад вищої освіти «Дніпровський педагогічний коледж» Дніпропетровської обласної ради» (КЗВО «ДПК» ДОР», код ЄДРПОУ: 40717740);
8.           Надати завірені належним чином відомості геолокації з Державного земельного кадастру з відповідною прив’язкою до Державного класифікатора об’єктів адміністративно-територіального устрою України (КОАТУУ) про земельну ділянку, яка є відокремленою територією переданою в управління юридичній особі з назвою «Комунальний заклад вищої освіти «Дніпровський педагогічний коледж» Дніпропетровської обласної ради» (КЗВО «ДПК» ДОР», код ЄДРПОУ: 40717740);
9.           Відповідь надати у повному обсязі, у хронологічній послідовності відповідно до вищевикладених пунктів прохальної частини запиту, та  надіслати у письмовому (паперовому) і електронному вигляді на вищезазначену поштову та електронну адреси.
   У випадку, якщо з якихось причин не можливо надати змістовну відповідь по суті запиту – просимо письмово вказати причину, або перенаправити (переадресувати) запит за належністю, у відповідності до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації», до розпорядника відповідної інформації.

   Зміст відповіді на запит, публікуватиметься на сайті «БАГНЕТ НАЦІЇ»: http://bagnetnacii.blogspot.com

        18 вересня 2018                                                                      

Голова правозахисного
відділу ГО «Вільна Доля»                                       Олександр Зеркаль

Віце-президент
ГО «Вільна Доля»                                                   Любов Ферліковська

Член ГО «Вільна Доля»                                          Владислав Акулов

Член ГО «Вільна Доля»                                            Сергій Філіпенко







Детальна інформація про юридичну особу

Повне найменування юридичної особи та скорочене у разі його наявності
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ВИЩОЇ ОСВІТИ "ДНІПРОВСЬКИЙ ПЕДАГОГІЧНИЙ КОЛЕДЖ" ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ"
(КЗВО "ДПК" ДОР")
Повне та скорочене найменування юридичної особи англійською мовою у разі їх наявності
Організаційно-правова форма
КОМУНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ (УСТАНОВА, ЗАКЛАД)
Назва юридичної особи
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ВИЩОЇ ОСВІТИ "ДНІПРОВСЬКИЙ ПЕДАГОГІЧНИЙ КОЛЕДЖ" ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ"
Ідентифікаційний код юридичної особи
40717740
Центральний чи місцевий орган виконавчої влади, до сфери управління якого належить державне підприємство або частка держави у статутному капіталі юридичної особи, якщо ця частка становить не менше 25 відсотків
Місцезнаходження юридичної особи
49054, Дніпропетровська обл., місто Дніпро, ПРОСПЕКТ ОЛЕКСАНДРА ПОЛЯ, будинок 83
Перелік засновників (учасників) юридичної особи, у тому числі частки кожного із засновників (учасників); прізвище, ім'я, по батькові, якщо засновник – фізична особа; найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код юридичної особи, якщо засновник – юридична особа
ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Код ЄДРПОУ засновника: 23928934
Адреса засновника: 49004, Дніпропетровська обл., місто Дніпро, Центральний район, ПРОСПЕКТ ОЛЕКСАНДРА ПОЛЯ, будинок 2
Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 0.00
Дані про розмір статутного капіталу (статутного або складеного капіталу) та про дату закінчення його формування
Розмір (грн.): 0.00
Види діяльності
Код КВЕД 85.42 Вища освіта (основний)
Відомості про органи управління юридичної особи
ВИЩИЙ - ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ОБЛАСНА РАДА, ВИКОНАВЧИЙ - ДИРЕКТОР, ІНШИЙ - ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Прізвище, ім'я, по батькові, дата обрання (призначення) осіб, які обираються (призначаються) до органу управління юридичної особи, уповноважених представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами, або осіб, які мають право вчиняти дії від імені юридичної особи без довіреності, у тому числі підписувати договори та дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи
ВАСИЛЕГА ІРИНА ДАНИІЛІВНА - керівник з 10.09.2018 (Виконуючий обов’зки директора сроком на 2 (два) місяці)
Дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена після набрання чинності Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців"
Дата запису: 04.08.2016
Номер запису: 1 224 102 0000 077937
Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про включення до Єдиного державного реєстру відомостей про юридичну особу – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена до набрання чинності Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців"
Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи, яка утворена в результаті перетворення
Назва установчого документа
???????
Дані про наявність відмітки про те, що юридична особа створюється та діє на підставі модельного статуту
Дані про відокремлені підрозділи юридичної особи
Дані про перебування юридичної особи в процесі провадження у справі про банкрутство, санації
Дані про перебування юридичної особи в процесі припинення
Відомості про строк, визначений засновниками (учасниками) юридичної особи, судом або органом, що прийняв рішення про припинення юридичної особи, для заявлення кредиторами своїх вимог
Дата та номер запису про державну реєстрацію припинення юридичної особи, підстава для його внесення
Дата та номер запису про відміну державної реєстрації припинення юридичної особи, підстава для його внесення
Дані про юридичних осіб, правонаступником яких є зареєстрована юридична особа
Дані про юридичних осіб-правонаступників: повне найменування та місцезнаходження юридичних осіб-правонаступників, їх ідентифікаційні коди
Місцезнаходження реєстраційної справи
Департамент адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради
Дата та номер запису про взяття та зняття з обліку, назва та ідентифікаційні коди органів статистики, Міндоходів, Пенсійного фонду України, в яких юридична особа перебуває на обліку:
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ РЕГІОНАЛЬНОЇ СТАТИСТИКИ:
Ідентифікаційний код органу: 21680000;
Дата взяття на облік: 05.08.2016

ДПI У ЦЕНТРАЛЬНОМУ РАЙОНI М.ДНIПРА ГУ ДФС У ДНIПРОПЕТРОВСЬКIЙ ОБЛАСТI:
Ідентифікаційний код органу: 39533006;
Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника податків);
Дата взяття на облік: 04.08.2016;
Номер взяття на облік: 17852

ДПI У ЦЕНТРАЛЬНОМУ РАЙОНI М.ДНIПРА ГУ ДФС У ДНIПРОПЕТРОВСЬКIЙ ОБЛАСТI:
Ідентифікаційний код органу: 39533006;
Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника єдиного внеску);
Дата взяття на облік: 05.08.2016;
Номер взяття на облік: 10000000690143
Дані органів статистики про основний вид економічної діяльності юридичної особи, визначений на підставі даних державних статистичних спостережень відповідно до статистичної методології за підсумками діяльності за рік
Код КВЕД 85.42 Вища освіта
Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску, клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності
Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску: 10000000690143
Термін, до якого юридична особа перебуває на обліку в органі Міндоходів за місцем попередньої реєстрації, у разі зміни місцезнаходження юридичної особи
Дата відкриття виконавчого провадження щодо юридичної особи (для незавершених виконавчих проваджень)
23-04-2018; 20-04-2018; 13-04-2018; 04-04-2018; 04-04-2018; 03-04-2018; 02-04-2018; 05-01-2018; 05-01-2018; 05-01-2018
Інформація про здійснення зв'язку з юридичною особою
Телефон 1: +380563774026
Телефон 2: +380563774023
Адреса електронної пошти: PUDNU@I.UA
Факс: +380563774026

КВЕД-2010: Клас 85.42

Клас
Назва видів економічної діяльності та пояснення до них
Вища освіта
Цей клас включає:
  • перший, другий і третій рівні вищої освіти
Цей клас також включає:
  • діяльність шкіл мистецтв, що надають вищу освіту

Детальна інформація про юридичну особу

Повне найменування юридичної особи та скорочене у разі його наявності
ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
(ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ОБЛАСНА РАДА)
Організаційно-правова форма
ОРГАН МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ
Назва юридичної особи
ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Ідентифікаційний код юридичної особи
23928934
Місцезнаходження юридичної особи
49004, Дніпропетровська обл., місто Дніпро, ПРОСПЕКТ ОЛЕКСАНДРА ПОЛЯ, будинок 2
Дані про розпорядчий акт, на підставі якого створено юридичну особу
???????
Дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена після набрання чинності Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців"
Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про включення до Єдиного державного реєстру відомостей про юридичну особу – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена до набрання чинності Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців"
Дата державної реєстрації: 21.05.1997
Дата запису: 04.09.2006
Номер запису: 1 224 120 0000 029283
Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи, яка утворена в результаті перетворення
Дані про відокремлені підрозділи юридичної особи
Дані про перебування юридичної особи в процесі припинення
Дата та номер запису про державну реєстрацію припинення юридичної особи, підстава для його внесення
Дата та номер запису про взяття та зняття з обліку, назва та ідентифікаційні коди органів статистики, Міндоходів, Пенсійного фонду України, в яких юридична особа перебуває на обліку:
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ РЕГІОНАЛЬНОЇ СТАТИСТИКИ:
Ідентифікаційний код органу: 21680000;
Дата взяття на облік: 19.01.1996

ДПI У ЦЕНТРАЛЬНОМУ РАЙОНI М.ДНIПРА ГУ ДФС У ДНIПРОПЕТРОВСЬКIЙ ОБЛАСТI:
Ідентифікаційний код органу: 39533006;
Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника податків);
Дата взяття на облік: 28.06.1995;
Номер взяття на облік: 2986

ДПI У ЦЕНТРАЛЬНОМУ РАЙОНI М.ДНIПРА ГУ ДФС У ДНIПРОПЕТРОВСЬКIЙ ОБЛАСТI:
Ідентифікаційний код органу: 39533006;
Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника єдиного внеску);
Дата взяття на облік: 05.05.1992;
Номер взяття на облік: 04060203982
Дані органів статистики про основний вид економічної діяльності юридичної особи, визначений на підставі даних державних статистичних спостережень відповідно до статистичної методології за підсумками діяльності за рік
Код КВЕД 84.11 Державне управління загального характеру
Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску, клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності
Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску: 04060203982;
Дані про клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності: 1
Термін, до якого юридична особа перебуває на обліку в органі Міндоходів за місцем попередньої реєстрації, у разі зміни місцезнаходження юридичної особи
Дата відкриття виконавчого провадження щодо юридичної особи (для незавершених виконавчих проваджень)

КВЕД-2010: Клас 84.11

Клас
Назва видів економічної діяльності та пояснення до них
Державне управління загального характеру
Цей клас включає:
  • виконавчу та законодавчу діяльність центральних, регіональних і місцевих органів державного управління
  • управління та контроль фіскальної діяльності:
    • здійснення оподатковування
    • збирання податків, мита на товари та розслідування випадків порушення податкового законодавства
    • управління митницею
  • виконання бюджету й управління державними фондами та державним боргом:
    • збирання коштів і контроль за їх витрачанням
  • проведення політики у сфері загальних (цивільних) досліджень і розробок і пов'язаних із ними коштів
  • управління і функціонування служб економічного та соціального планування, а також статистичних служб на різних рівнях державного управління
Цей клас також включає:
  • управління кадровими службами, розроблення та реалізацію кадрової політики, методи оцінки, класифікацію робіт, опис посадових обов'язків, контроль за дотриманням правил державної служби
  • діяльність служб загального призначення, не пов'язаних із виконанням певних функцій у сфері державного управління
  • діяльність виборчих комісій
Цей клас не включає:
  • управління державними будівлями або будівлями, що їх займають державні структури, див. 68.268.3
  • проведення політики у сфері досліджень і розробок, спрямованих на зростання добробуту людей, та пов'язаними з цим коштами, див. 84.12
  • проведення політики в сфері досліджень та розробок, призначених для підвищення економічної ефективності та конкурентоспроможності, див. 84.13
  • управління дослідженнями та розробками у сфері оборони та пов'язаними з цим коштами, див. 84.22
  • управління державними архівами, див. 91.01

Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -