- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

четвер, 19 грудня 2019 р.

Перший апеляційний адмінсуд, розлого, про суддю Гаврищук Т. Г.

 Перший апеляційний адміністративний суд 
 84301, м. Краматорськ, вул. Марата,15, Донецька область
                                           inbox@1aa.court.gov.ua , тел.: (0626) 42-35-13
запитувач:    Левшин Павло Геннадійович , ХХХХХХ: ХХХХХХ                    мешкаю за адресою: ХХХХ, хххххххххххх, м. ххххххх,
       м-н ххххххх, буд. № хх, кв. № хх,
             засіб зв’язку – ххх-ххх-хх-хх
                                            електронна пошта – ххххх@ukr.net



     26.11.2019                                          Запит №1
про надання публічної інформації за Законом України
"Про доступ до публічної інформації"

     У зв'язку з наміром захищати свої права, гарантовані мені Конвенцією про захист прав людини і основоположних свобод 1950 року, яка була ратифікована Україною 17.07.1997 року та набрала чинності для України 11.09.1997 року, відповідно до загальній декларації прав людини, яка була прийнята резолюцією 217 A (III) Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних Націй  10 грудня 1948 року, а також із наміром оприлюднення інформації на сайті «Багнет Нації» за посиланням: https://bagnetnacii.blogspot.com, відповідно до отриманої відповіді відносно нижчевикладеного запиту, що становить суспільний інтерес для відвідувачив вищевказаного сайту.
     Згідно з положеннями Конституції України в Україні визнається і діє принцип верховенства права. Конституція України має найвищу юридичну силу. Закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і повинні відповідати їй. Норми Конституції України є нормами прямої дії. Звернення до суду для захисту конституційних прав і свобод людини і громадянина безпосередньо на підставі Конституції України гарантується (ст. 8  Конституції України).
     Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України (ст. 19 Конституції України).
     Відповідно до частини третьої статті 5 Конституції України ніхто не може узурпувати державну владу.
     Згідно до статті 127 Конституції України правосуддя здійснюють судді, а у визначених законом випадках правосуддя здійснюється за участю присяжних.
     Відповідно до положень статті 128 Конституції України призначення на посаду судді здійснюється Президентом України за поданням Вищої ради правосуддя в порядку, встановленому законом.
     Згідно статті 52 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», суддею є громадянин України, який відповідно до Конституції України та цього Закону призначений суддею, займає штатну суддівську посаду в одному з судів України і здійснює правосуддя на професійній основі.
     Згідно статті 2 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» суд, здійснюючи правосуддя на засадах верховенства права, забезпечує кожному право на справедливий суд та повагу до інших прав і свобод, гарантованих Конституцією і законами України, а також міжнародними договорами, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України.
     Згідно з положеннями статті 21 Закону України «Про доступ до публічної інформації», інформація на запит надається безкоштовно. При наданні особі інформації про себе та інформації, що становить суспільний інтерес, плата за копіювання та друк не стягується.
     Відповідно до приписів ст.5 Закону України від 2 жовтня 1996 року № 393/96-ВР «Про звернення громадян» звернення може бути усним чи письмовим, письмове звернення надсилається поштою або передається громадянином до відповідного органу, установи особисто чи через уповноважену ним особу, повноваження якої оформлені відповідно до законодавства. Письмове звернення також може бути надіслане з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку (електронне звернення). У зверненні має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги. Письмове звернення повинно бути підписано заявником (заявниками) із зазначенням дати. В електронному зверненні також має бути зазначено електронну поштову адресу, на яку заявнику може бути надіслано відповідь, або відомості про інші засоби зв’язку з ним. Застосування електронного цифрового підпису при надсиланні електронного звернення не вимагається.
     Враховуючи зазначене вище, керуючись положеннями статті 34 і 40 Конституції України, Законів України «Про судоустрій і статус суддів», «Про доступ до публічної інформації», Закону України «Про інформацію» та Закону України «Про звернення громадян»  у визначений законом строк:

ПРОШУ:

1.  Зазначити у відповіді про те, чи видавала Вища рада правосуддя подання про призначення на посаду судді Першого апеляційного адміністративного суду  Гаврищук Тетяни Григорівни та чи здійснювався конкурс на зайняття вакантної посади судді Першого апеляційного адміністративного суду?
2.   У разі якщо таке подання видавалось надати архівну копію з підписами підписантів подання Вищої ради правосуддя про призначення на посаду судді Першого апеляційного адміністративного суду  Гаврищук Тетяни Григорівни.
3.  Надати засвідчену належним чином фотокопію посвідчення судді, яким підтверджуються повноваження судді Першого апеляційного адміністративного суду  Гаврищук Тетяни Григорівни.
4.  Надати засвідчену належним чином фотокопію Присяги судді, складеної суддєю Першого апеляційного адміністративного суду  Гаврищук Тетяною Григорівною.
5.  Надати належним чином засвідчену архівну копію мотиваційного листа Гаврищук Тетяни Григорівни, у якому викладаються мотиви бути суддєю Першого апеляційного адміністративного суду.
6. Надати засвідчені належним чином відомості стосовно наявності або відсутності ідентифікаційного коду у судді Першого апеляційного адміністративного суду Гаврищук Тетяни Григорівни.
7. Надати засвідчену належним чином фотокопію Подання Вищої ради правосуддя до Президента України про призначення вперше на посаду судді Першого апеляційного адміністративного суду  Гаврищук Тетяни Григорівни.
8.   Надати засвідчену належним чином фотокопію Указу Президента України про призначення вперше на посаду судді Першого апеляційного адміністративного суду  Гаврищук Тетяни Григорівни.
9.  Надати засвідчену належним чином фотокопію Постанови Верховної Ради України про обрання судді Першого апеляційного адміністративного суду  Гаврищук Тетяни Григорівни.
10. Надати засвідчену належним чином фотокопію Указу Президента України про призначення/переведення судді Першого апеляційного адміністративного суду Гаврищук Тетяни Григорівни.
11.   Надати засвідчені належним чином відомості, про наявність повноважень щодо здійснення правосуддя (на момент запитування відповідної інформації) у судді Першого апеляційного адміністративного суду  Гаврищук Тетяни Григорівни.
12. Надати засвідчені належним чином відомості відносно судді Першого апеляційного адміністративного суду  Гаврищук Тетяни Григорівни  із останніми результатами проходження відповідної підготовки у Національній школі суддів України, а також відомості Вищої кваліфікаційної комісії суддів України щодо результатів проходження останньою кваліфікаційного іспиту та рекомендація Вищої кваліфікаційної комісії суддів України винесеної за результатами конкурсу на заміщення вакантної посади судді Першого апеляційного адміністративного суду.
13. Надати засвідчені належним чином відомості про всі дисциплінарні стягнення (погашені/непогашені) щодо судді Першого апеляційного адміністративного суду  Гаврищук Тетяни Григорівни.
14.  Надати належним чином засвідчену архівну копію з підписами підписантів трудового договору/контракту підписаного суддєю Першого апеляційного адміністративного суду  Гаврищук Тетяною Григорівною.
15.  Надати належним чином засвідчений витяг з трудової книжки або відділу кадрів з постійного місця праці судді Першого апеляційного адміністративного суду  Гаврищук Тетяни Григорівни.
16.  Надати належним чином засвідчений витяг з відомостей отримання заробітної плати за останні шість місяців 2019 року Першого апеляційного адміністративного суду  Гаврищук Тетяни Григорівни.
17.  Надати належним чином засвідчену архівну копію з підписами підписантів доручення від юридичної особи ЄДРПОУ 42255773 на здійснення представництва від імені юридичної особи ЄДРПОУ 42255773 виданого судді Першого апеляційного адміністративного суду  Гаврищук Тетяни Григорівни.
18.  Надати засвідчені належним чином відомості про види заохочення, виплату грошових премій, нагород державними нагородами, спеціальними званнями відносно судді Першого апеляційного адміністративного суду  Гаврищук Тетяни Григорівни.
19.  Надати належним чином засвідчені дані відносно відпусток та лікарняних в яких перебувала суддя Першого апеляційного адміністративного суду  Гаврищук Тетяна Григорівна в період часу з 01.01.2019 року по 26.11.2019 року.
20.  Вказати коли, ким, та на підставі яких юридичних документів була створена печатка Першого апеляційного адміністративного суду ЄДРПОУ 42255773, вул. Марата,15,  м. Краматорськ, Донецька область, 84301.
     Відповідь на запит надати в хронологічній послідовності, в порядку до поставлених питань на адресу мого проживання засобами поштового зв'язку Укрпошти. В разі неможливості надати відповідь перенаправити до уповноваженої особи чи органу (розпоряднику інформації). Повідомити про отримання та реєстрацію запиту, реєстраційний номер за яким було зареєстровано даний запит та повідомити про переадресацію запиту в разі неможливості надати обґрунтовану відповідь.
    Зміст відповіді на запит буде публікуватись на сайті «БАГНЕТ НАЦІЇ»: http://bagnetnacii.blogspot.com

« 26 » листопада 2019 року                        З Повагою                  П.Г. Левшин






























Наша концепція: Сьогодні кожен українець має стати адвокатом для себе, і слідчим, прокурором та суддею для системи! - ГО «Багнет Нації»

Наше гасло: «І один у полі воїн, коли поле правове!»

Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -