- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

понеділок, 13 квітня 2020 р.

Зроби власну експертизу постанови КМУ (РСР) № 211 на відповідність чинному законодавству


Шановні громадяни України. Зразок запиту щодо експертизи постанови КМУ № 211 — про коронування вірусу імені Шмиргаля-Зеленського - в Україні.

Непроходження постанови КМУ № 211 є вагомою підставою як для скасування будь-якого протоколу щодо накладення штрафу в 17 000 тис за відсутність маски, так і вагомою підставою для скасування карантину взагалі.
Подаєте в ВРУ,КМУ ,АП,Міню'ст або в будь-який орган і орган зобов'заний перенаправити.
ПИТАННЯ 1
Положеннями ст.29 Закону України № 1645-III“Про захист населення від інфекційних хвороб” від 6 квітня 2000 року закріплено:
- Карантин встановлюється та відміняється Кабінетом Міністрів України.
Керуючись положеннями ст.29 Закону України № 1645-III від від 6 квітня 2000 року,Кабінетом Міністрів України було видано постанову № 211“Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” від 11 березня 2020 року (зі змінами) якою постановлено:
- Установити з 12 березня 2020 р. до 24 квітня 2020 р. на всій території України карантин.

Питання про встановлення карантину порушує перед Кабінетом Міністрів України центральний орган виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони здоров’я, за поданням головного державного санітарного лікаря України— що закріплено положеннями абзацу 2,ст.29 Закону України № 1645-III від 6 квітня 2000 року.
Центральним органом виконавчої влади що забезпечує формування державної політики у сфері охорони здоров’я є Міністерство охорони здоров’я , що закріплено ст.1 Положення про Міністерство охорони здоров’я України (Затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 р. № 267-в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 р. № 90).
На підставі вищевикладеного ,з метою особистого ознайомлення, публікації в ЗМІ,використанні в якості належного доказу в кримінальному та судовому провадженнях усіма без виключення громадянами України — ВИМАГАЮ:
1. Надати належним чином завірену,з підписами підписантів , архівну копію оригіналу подання головного державного санітарного лікаря України яке було здійснено до Міністерства охорони здоров’я щодо необхідності введення карантину в Україні в зв’язку з поширенням на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.
ПИТАННЯ 2
Керуючись положеннями ст.29 Закону України № 1645-III від від 6 квітня 2000 року,Кабінетом Міністрів України було видано постанову № 211“Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” від 11 березня 2020 року (зі змінами) якою постановлено:
- Установити з 12 березня 2020 р. до 24 квітня 2020 р. на всій території України карантин.
Кабінет міністрів України є вищим органом у системі органів виконавчої влади, що закріплено положеннями ч.1.ст.1 Закону України 794-VII“Про Кабінет Міністрів України”від 27 лютого 2014 року.
Положеннями ч.ч.1,2,ст.49 Закону України 794-VII“Про Кабінет Міністрів України”від 27 лютого 2014 року закріплено:
- Кабінет Міністрів України на основі та на виконання Конституції і законів України, актів Президента України, постанов Верховної Ради України, прийнятих відповідно до Конституції та законів України, видає обов’язкові для виконання акти - постанови і розпорядження.
- Акти Кабінету Міністрів України нормативного характеру видаються у формі постанов Кабінету Міністрів України.

З метою впорядкування проведення засідань Кабінету Міністрів України,підготовки та прийняття рішень, інші процедурних питань його діяльності, а також визначення порядку розроблення, виконання та моніторингу виконання програмних документів Кабінету Міністрів України , Кабінет Міністрів України відповідно до Конституції України та цього Закону затверджує Регламент Кабінету Міністрів України ,що закріплено положеннями ч.3 ,ст.4 Закону України 794-VII“Про Кабінет Міністрів України”від 27 лютого 2014 року.
Положеннями ст.1,параграфу 29,глави 1 Регламенту Кабінету Міністрів України закріплено , що Акти Кабінету Міністрів нормативного характеру видаються у формі постанов.
Проекти актів Кабінету Міністрів готуються на основі та на виконання Конституції і законів України, актів Президента України,постанов Верховної Ради, прийнятих відповідно до Конституції та законів України, актів Кабінету Міністрів, доручень Прем'єр-міністра, а також за ініціативою членів Кабінету Міністрів, центральних органів виконавчої влади, державних колегіальних органів, Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських держадміністрацій з дотриманням вимог цього Регламенту, а розроблення проекту Акта Кабінету Міністрів України починається невідкладно після отримання відповідного завдання та триває виходячи з необхідності врахування у загальному часі підготовки проекту акта вимог,встановлених цим Регламентом щодо часу, достатнього для погодження проекту акта заінтересованими органами, та часу, достатнього для проведення Мін’юстом правової експертизи , що закріплено положеннями ст.1,параграфу 32 ,глави 2 Регламенту Кабінету Міністрів України.
Положеннями ст.1,параграфу 22,глави 4 Регламенту Кабінету Міністрів України закріплено , що проект акта Кабінету Міністрів розробник подає Міністерству юстиції України для проведення правової експертизи разом з пояснювальною запискою, матеріалами погодження (листами із зауваженнями і пропозиціями), а також порівняльною таблицею (якщо проектом акта передбачено внесення змін до інших актів Кабінету Міністрів).
Міністерство юстиції України відповідно параграфу 45,глави 4 Регламенту Кабінету Міністрів України під час проведення правової експертизи перевіряє проект акта Кабінету Міністрів на відповідність :
1.Конституції та законодавству України;
2.Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод 1950 року і протоколам до неї, міжнародним договорам України, згоду на обов’язковість яких надано Верховною Радою України, та зобов’язанням України у сфері європейської інтеграції та праву Європейського Союзу (acquis ЄС);
3.Антикорупційної та гендерно-правової експертиз з урахуванням практики Європейського суду з прав людини;
4.Прийнятті рішення про державну реєстрацію цього акта, присвоєнні йому реєстраційного номера та занесенні до Єдиного державного реєстру нормативно-правових актів;
Положеннями параграфу 46,глави 4 Регламенту Кабінету закріплено , що за результатами правової експертизи проекту акта Кабінету Міністрів ,Мін'юст оформляє висновок за встановленою ним формою, невід’ємною частиною якого є висновок за результатами експертизи на відповідність проекту акта положенням Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, з урахуванням практики Європейського суду з прав людини.У висновку Мін’юсту обов’язково зазначаються правові підстави прийняття акта з посиланням на норми законодавчих актів, згідно з якими предмет правового регулювання проекту акта належить до повноважень Кабінету Міністрів.Висновок підписує Міністр, а у разі його відсутності - перший заступник Міністра.
Висновок про результати проведення правової експертизи проекту акта Кабінету Міністрів України видається у вигляді - форми затвердженої наказом Міністерства юстиції України N 1805/5“Про затвердження форми висновку юридичної служби міністерства, іншого центрального органу виконавчої влади та його територіальних органів, місцевих державних адміністрацій за результатами проведення юридичної експертизи проекту нормативно-правового акт” від 6 липня 2011 року.
На підставі вищевикладеного ,з метою особистого ознайомлення, публікації в ЗМІ,використанні в якості належного доказу в кримінальному та судовому провадженнях усіма без виключення громадянами України — ВИМАГАЮ:
1. Надати належним чином завірену ,з підписами підписантів Міністра юстиції України або заступника Міністра юстиції України, архівну копію оригіналу висновку виданого Міністерством юстиції України щодо проведення правової експертизи проекту постанови Кабінету Міністрів України № 211“Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” від 11 березня 2020 року на відповідність до:
- Конституції та законодавству України;
- Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод 1950 року і протоколам до неї, міжнародним договорам України, згоду на обов’язковість яких надано Верховною Радою України, та зобов’язанням України у сфері європейської інтеграції та праву Європейського Союзу (acquis ЄС) , з урахуванням практики Європейського суду з прав людини.
- Антикорупційної та гендерно-правової експертиз з урахуванням практики Європейського суду з прав людини;
2.Надати належним чином завірену, з підписами підписантів — виконавця юридичної служби, керівника юридичної служби ,архівну копію оригіналу форми висновку юридичної служби Міністерства юстиції України ,виданого щодо проходження експертизи в Міністерстві юстиції України, проекту постанови Кабінету Міністрів України № 211“Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” від 11 березня 2020 року.
Відповідь на запит надати в хронологічній послідовності , в порядку до поставлених питань .
В разі неможливості надати відповідь перенаправити до уповноваженої особи чи органу.
Повідомити про отримання та реєстрацію запиту , реєстраційний номер за яким було зареєстровано даний запит та повідомити про пере адресацію запиту в разі неможливості надати обґрунтовану відповідь.
Зміст відповіді на запит буде публікуватись на сайті “БАГНЕТ НАЦІЇ “ :http://bagnetnacii.blogspot.com.
Фейсбук, Андрій Карпович


Фінансову підтримку діяльності ГО «Багнет Нації» можна здійснити на картку ПриватБанку 5168 7427 1422 2175 на ім’я Сергій Філіпенко. Дякуємо за Ваш внесок у відновлення конституційного устрою України!

5 коментарів:

  1. Сделаем ублюдков. Благодарю Вас.

    ВідповістиВидалити
  2. Цілком згоден з порушенням конституційних прав і свобод громадян України. Оформлення проєкру постанови невідповідним чином, без належного підпису посадової особи і державної гербової печатки.

    ВідповістиВидалити
  3. Все правильно, потрібно давити злочинців, ось тільки чутки про введення НС, було б добре, знати і робити, щось на випередження

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -