- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

четвер, 30 квітня 2020 р.

ВРП високо оцінила правову діяльність «Багнет Нації»

Вимога від учасника судового засідання до судді надати посвідчення має ознаки зловживання процесуальними правами, - правова позиція ВРП.
Крім того, у Щорічній доповіді ВРП відзначено, що процесуальне законодавство не передбачає можливості заявлення учасниками справи вимог щодо перевірки посвідчення головуючого в судовому засіданні. Зазначені дії можуть мати ознаки зловживання процесуальними правами, порушення порядку в судовому засіданні та неповаги до суду.

Читайте також: «Арешт» колегії суддів у Дніпрі та заява про злочин (відео)


Подібна позиція, зокрема була озвучена у рішенні ВРП за результатом розгляду повідомлення суддів Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду, що надійшло до Вищої ради правосуддя 13 квітня 2017 року. Під час судового засідання щодо розгляду колегією суддів апеляційної скарги учасник справи заявив клопотання про надання суддями службових посвідчень. Порадившись на місці, суд відмовив у задоволенні клопотання, оскільки судді не зобов’язані пред’являти посвідчення учасникам судового процесу. Після цього вказаний учасник відмовився брати участь у подальшому апеляційному розгляді справи та виконувати розпорядження головуючого.
За таких обставин суд оголосив перерву в судовому засіданні; однак зазначений вище учасник справи та інші громадяни (близько 30 осіб) відмовилися вийти із залу судового засідання. При цьому учасник справи оголосив, що не допустить залишення цього приміщення суддями. Зазначені особи заблокували суддям вихід із залу судового засідання, проголошуючи, що відбувається «громадське затримання».

Читайте також: Ого!!! Службі судової охорони дозволено застосування зброї, спецзасобів та фізичного впливу – документ

ВРП не підтвердила тиску на правосуддя з боку ГО «Багнет Нації» - висновок і рішення ВРП

Вуса, лапи і хвіст – правовстановлюючі документи Вищої ради правосуддя

ВРП наполягає на своїй нелегітимності – відповідь на запит

Вища рада правосуддя звітує про отримані зарплати і свій кількісний склад – відповідь на запит

Як Вища рада правосуддя рефлексує на зафіксоване нами порушення закону суддею Дубіжанською (відповідь на електронне звернення)

Вся суть судової реформи або перетворення у перевтіленнях – ухвали ВРП

Як одна «рука» внутрішнього окупанта свою іншу «руку миє»

ВРП не підтвердила тиску на правосуддя з боку ГО «Багнет Нації» - висновок і рішення ВРП

Служба судової охорони (ССО): Трохи про приватну армію суддів корпорації «Україна» - документи

Дніпро: Махровий правовий нігілізм осіб в мантіях Третього апеляційного нелегітимного суду




































































































































































Фінансову підтримку діяльності ГО «Багнет Нації» можна здійснити на картку ПриватБанку 5168 7427 1422 2175 на ім’я Сергій Філіпенко. Дякуємо за Ваш внесок у відновлення конституційного устрою України!

2 коментарі:

  1. Доброшо дня. З повагою.
    Прошу вас зробити якісний формат документів,які було вами викладено у цбому пості.
    Дякую.

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -