- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

вівторок, 5 травня 2020 р.

05.05.2020 Денис Абубакіров про фейковий судоустрій в Україні Facebook






Про суддів-підприємців і адвокатів зрадників!
В відео доводжу за допомогою Конституції та законів, що судді, це всього лише приватні підприємці, а адвокати - посередники, яких ніколи не цікавила справедливість і на першому місці лише бажання «подоїти» клієнта! Я висловлюю свою зневагу всім суддям України, але ще більше зневажаю всіх офіційних адвокатів без виключень! Ті, хто мав нас захищати в судах - 30 років нас зраджували!!!!
Докази в відео...

Фейсбук, Денис Абубакіров

18 коментарів:

  1. 100% а ще користуйтеся Європейською Крнвенцією і протоколами до них!
    БРАВО!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Респект! А хто на це зверне увагу із відповідних державних осіб? Впевнений, що ніхто. Весь перелік порушень 30 років був і буде далі поки не станеться щось надзвичайне, наприклад, пожежі у Чорнобилі.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. тоді з такими думками підіть возміть мило та матузку .....

      Видалити
    2. Дурень він і є дурень!за свої права слід боротися...)))

      Видалити
  3. А хто би в цьому ще сумнівався?

    ВідповістиВидалити
  4. Приємно чути від законослухняної людини вимог до судді і до суду виконувати конституційні права і свободи людини і громадянина,як джерела конституційного права. Ст.1,ст.71,ст.6,ст.68,ст. 8,ст.19,ст.125 Конституції України.

    ВідповістиВидалити
  5. КПК України також передбачає рівність сторін а яке може бути рівність сторін якщо в залі судового засідання не зрозуміло хто сидить у чорному одязі ???

    ВідповістиВидалити
  6. Молодец,по капле да по капле и полная бочка, через край. Давим. Давим эту мерзоту. Глыбу не перебьешь, а мелким сверлом, да 1000 отверстий - сама развалится.Ты там, мы здесь, в Днепропетровске. Давим сволочь до посиненья.

    ВідповістиВидалити
  7. Моя боротьба проти шахраїв Укргазбанку триває з 2013 року. За виключенням періоду моєї участі в так званому АТО, а за всіма ознаками, війні. Основним моїм життєвим кредо є "Рабів до раю не не пускають". Радий, що нас багато. Сил Вам у боротьбі.

    ВідповістиВидалити
  8. Мужик молодец, пусть народ Украины прозреет и проснется от сна на яву в котором он находится, выкладывайте как можно больше подобных видео.
    Я за Вас! Полностью Вас поддерживаю!

    ВідповістиВидалити
  9. Спосибо тебе за проделаную роботу єтот вірус зделает украинцев осведомленними

    ВідповістиВидалити
  10. Отличный спич. Как можно получить текст зачитанный в суде Денисом? Будем благодарны за отклик и ответ. Написали Денису в ФБ, но он почему то не отвечает(мало ли), а нам очень надо, у нас похожая ситуация. Скиньте пожалуста на почту radiant67@gmail.com или дайте ссылку откуда можно скачать образец!

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -