- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

вівторок, 26 травня 2020 р.

МОЗ підтвердив наявність біолабораторій США в Україні

   МОЗ таки підтвердив, що в Україні присутні біолабораторії США, де зберігаються особливо небезпечні інфекції для "запобігання біозброї". Це 8 лабораторій в різних регіонах України. Зокрема - у Вінницькій, Дніпропетровській, Закарпатській, Львівський, Одеській, Харківській, Херсонській та Тернопільській областях.

   Про це йдеться у відповіді Міністерства охорони здоров'я на інформаційний запит "Українських Новин":

   "Положеннями контракту було передбачено надання допомоги Україні в запобіганні розповсюдженню технологій, патогенів та знань, які знаходяться в НДІ Епідемологія і гігієни (м. Львів), Українському науково-дослідному протичумному інституті (м. Одеса) та установах МОЗ, а також на інших об'єктах, які можуть бути використані в ході розробки біологічної зброї".

   Програму відновили в 2016, а раніше вона функціонувала з 2005 по 2014 рік. Вона діє в рамках меморандуму, яке підписало Міністерство з питань Євроінтеграції та "Блек енд Витч Спейшл Проджектс Корп".


Фейсбук, Oksana Kozlova








6 коментарів:

  1. мне их бумажки до одного места, пускай убираются к чёртовой матери к себе за лужу, и детям своим и родне вирусы цепляют....за одно и пейсатых хозяев наградят .8

    ВідповістиВидалити
  2. Почему петицию по поводу биолаб. Не подписать, выступить и не один раз,в каждом ОСМД знакомить людей тоже и с этой темой

    ВідповістиВидалити
  3. В Харькове (апрель 2020) открывается центр вирусологии.
    Планируют "проводить научные исследования для эффективной борьбы со всеми типами коронавирусов, а также с возбудителями других инфекционных заболеваний".
    http://www.privivok.net.ua/smf/index.php/topic,1819.0.html

    ВідповістиВидалити
  4. Дуже прошу надати номер С.Гули для консультации- цивильна чи криминальна справа викрадення людини 063-239-46-75.

    ВідповістиВидалити
  5. Г-н Педро и его кредитная компания оказали нашей компании невероятную помощь, предоставив кредитную линию для нашего постоянного роста агробизнеса, я так рад, что моя компания снова поднимается с помощью Педро, кредитного специалиста, который предоставляет мне 8 000 000,00 долларов США на бизнес-ссуды. Г-н Педро и его компания также предоставляют любую сумму кредита частным лицам или компаниям, которые ищут способ расширить или реализовать свой проект с низкой процентной ставкой 2 годовых. свяжитесь с ними, чтобы получить бизнес-ссуду, личную ссуду, коммерческую ссуду, стартовую ссуду, ссуду на покупку автомобиля, жилищную ссуду. на pedroloanss@gmail.com текст в WhatsApp: +18632310632 удачи "

    ВідповістиВидалити
  6. На хер з пляжу разом з усіма лабораторіями, вірусами і жидами! Робіть експерименти з собою! Ви вбивці, які робили геноцид!

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -