- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

понеділок, 5 квітня 2021 р.

Авраам народив Ісака, Ісак народив Якова, Яків народив Юду й братів його – історія реєстрації ОМС

 

   Увазі читачів сайту «Багнет Нації», публікуємо красномовні артефакти повалення конституційного ладу, здобуті через запити на інформацію до відповідних, гібридних недоорганів місцевого самоврядування, обєднанням громадян «Сила Правди», з Вінниці.

   Згідно положень Конституції України територіальна громада безпосередньо або через утворені нею органи місцевого самоврядування (ради) здійснює гарантоване Основним законом місцеве самоврядування. В свою чергу представницькі органи місцевого самоврядування (ради) виключно на пленарних засіданнях утворюють свої виконавчі органи (виконкоми та інше).

   Але, що ми бачимо? Виконавчий комітет Вінницької міської ради, зареєстрований як юридична особа приватного права 22.08.1997 року, реєструє також як юридичну особу приватного права (суб’єкт господарювання) орган, яким він мав бути утворений (Вінницьку міську раду). Крім того, виконком реєструє міськраду раніше на три місяці до самореєстрації (???) - 21.05.1997 року.

   От і виходить, що не зрозуміло, хто, кого, "народив"…  






 


5 коментарів:

  1. Така ситуація з всіма органами місцевого самоврядування, всі вони створено ХУЦПою, відповідно до талмуда.

    ВідповістиВидалити
  2. Така ситуація з всіма органами місцевого самоврядування, всі вони створено ХУЦПою, відповідно до талмуда.

    ВідповістиВидалити
  3. А громадяни України без національності в паспорті фізичні особи тобто іноземці,от і виходить приватно правові відносини.

    ВідповістиВидалити
  4. Їх треба всіх знищувати.Тому , що в них руки по локті в крові.Тільки потрібно це все робити загальними зусиллями.

    ВідповістиВидалити
  5. Оккупанты сняли маски наших майданных защитников и показали, что они предатели родины нанятые на работу в окупационные вражеские структуры, которые они пока называют Государственные. "Волки" с табличкой "ягненки".

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -