- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

суботу, 2 грудня 2023 р.

Докази неконституційності ЗУ «Про судовий збір»

 

Ну ось і доказ отриманий від архіву ВРУ, що прийнятий 08.07.2011 року ЗУ «Про судовий збір» суперечить Конституції України та іншим законам України, тобто є неконституційним і застосовуватися судами та суддями не може

 

Використовуйте шаблон для заяв, клопотань, апеляцій та касацій з відмовою виконувати антиконституційний акт:

http://bagnetnacii.blogspot.com/2023/11/blog-post_2.html

Доказом є Остаточна юридична експертиза, яка проводилася перед підписанням прийнятого закону Головою Верховної ради України Володимиром Михайловичем Литвином, який знаючи, що закон неконституційний підписав цю писульку і відправив на підпис януковочу. Дуже чесні і порядні політикани.

Стаття 8 Конституції України встановила:

«В Україні визнається і діє принцип верховенства права.

Конституція України має найвищу юридичну силу. Закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і повинні відповідати їй»

Тепер згадаємо скільки з Українського народу цією антиконституційною писулькою було витягнуто коштів за багато років. Коли Кулявлоба цю нікчемну писульку покращував, то офіційно порахував: «Фактичні надходження коштів судового збору за 2014 рік склали 990 млн гривень. Отже, відповідно до взятих зобов’язань річні надходження після внесення змін до Закону повинні складати близько 2 млрд гривень». За результатом покращення Кулівлобою цієї писульки до бюджету щорічно збиралося 2,5 мільярди грн..

Не забудьте подякувати цим добрим людям за грабіж, за відкрите розкрадання чужого майна на підставі нікчемної писульки впродовж багатьох років.

Читайте також: Артур Лі: ЗУ «Про судовий збір» є антиконституційним і не підлягає виконанню – апеляційна скарга

«Права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави. Держава відповідає перед людиною за свою діяльність. Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави», вказала ст.3 Конституції України.

Стаття 79 Конституції України встановила: «Перед вступом на посаду народні депутати України складають перед Верховною Радою України таку присягу:

"Присягаю на вірність Україні. Зобов'язуюсь усіма своїми діями боронити суверенітет і незалежність України, дбати про благо Вітчизни і добробут Українського народу.

Присягаю додержуватися Конституції України та законів України, виконувати свої обов'язки в інтересах усіх співвітчизників"» Згадайте добрим словом кожного.

З моменту коли Конституційний суд прийме рішення щодо неконституційності цього закончику, кожен постраждалий від сплати судового збору має право вимагати (з моменту коли він дізнався, що його дурили), щоб ті, хто порушив Конституцію Україні відшкодували йому збитки і виплатили моральну шкоду, оскільки в момент голосування за пограбунок власного народу голосувальники і підписанти отримували величезні зарплати з податків цього Народу.

Поіменне голосування про проект Закону про судовий збір (№7530) - у другому читанні та в цілому:

За-238 Проти-0 Утрималось-0 Не голосувало-107 Рішення прийняте

Поіменно всі тут:

http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_arh_golos?g_id=2193206&n_skl=6

 

©Артур Лі





Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -