- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

вівторок, 7 липня 2015 р.

ДЕРЖФІНІНСПЕКЦІЯ ДНІПРОПЕТРОВЩИНИ КРИШУЄ КОРУПЦІЮ ТА САМОЗВАНЦІВ?!!

22 червня 2015 року представники громадського руху «Багнет Нації», через свого представника, звернулись до Держфінінспекції України в Дніпропетровській області з вимогою провести контрольно-ревізійну перевірку фінансової діяльності органу з назвою «Дніпропетровська обласна рада».
07 липня (поточного року) ми отримали «відповідь».

Витяг з Закону про Державну фінансову інспекцію:

   «Держфінінспекція України здійснює державний фінансовий контроль за використанням і збереженням державних фінансових ресурсів, правильністю визначення потреби в бюджетних коштах та взяттям зобов’язань, ефективним використанням коштів та державного чи комунального майна, за дотриманням законодавства на всіх стадіях бюджетного процесу щодо державного і місцевих бюджетів.
   Держфінінспекція України з метою організації своєї роботи забезпечує в межах повноважень здійснення заходів щодо запобігання корупції і контроль за їх здійсненням, а також організовує розгляд звернень громадян з питань, пов’язаних із діяльністю органів, установ, що належать до сфери її управління.
   У своїй діяльності Держфінінспекція України керується Конституцією та Законами України».

Низький рівень кваліфікації юристів зазначеної служби в Дніпропетровській області, не дозволив їм розгледіти в Законі України «Про місцеве самоврядування в Україні» нелегітимність (незаконність) існування органу з назвою «Дніпропетровська обласна рада», який мав би представляти інтереси об’єднання територіальних громад (ЮРИДИЧНИХ ОСІБ, ЯКИХ НЕ ІСНУЄ) в межах відповідної області.

Більше того, в додатках до Звернення було закцентовано увагу на нецільовому витрачанні 615 тисяч гривень, на неіснуючу в природі Обласну дошку інформації.

Цікаво, який «відкат» від вищезазначеної суми отримали інспектори аби не помічати очевидного та ліпити «відмазки» (на фото).


Матеріал підготував: Сергій Філіпенко


Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -