- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

четвер, 8 березня 2018 р.

СБУ «на олівець»: матеріали реєстраційної справи Головного управління юстиції у Дніпропетровській області

  Змушені дещо змінити формат даної публікації і розтлумачити, елементарне.

   Тут, дехто, нам закидає, мовляв: «навіщо ви це публікуєте?», або «що це нам дає?».
   Спокійно! Пояснюємо.
   По-перше, ми публічно інформуємо Службу Безпеки України, про факти повалення конституційного ладу в Україні. І це, - наше право! Шкода, що вони не реагують. Адже на публікацію із закликом про повалення АНТИконституційного безладу (три роки тому на сайті «Січеслав інфо»), вони, рефлексуючи, надіслали двох есбеушних йолопів (майора і капітана), яким я, в кабінеті свого керівника (також колишнього й(Х)олопа) на підприємстві де я працюю, дві битих години проводив «лікбез», намагаючись пояснити різницю між антиконституційним безладом і конституційним ладом – різницю між білим і чорним. Результат – нуль в квадраті!
   Ми розуміємо, чому вони працюють тільки по команді «фас!». Адже вони, є таким самим приватно-фейковим підприємством, реєстратором якого, виступало такеж саме фейково-приватне підприємство, як ГУ Юстиції в Дніпропетровській області.


   По-друге: той вал позитивних відгуків від оприлюднення даної інформації, в рази перевищує недоумкуваті питання «чому» і «навіщо».
   Отже, вчергове, від всієї нашої команди, висловлюючи щиру подяку небайдужим Громадянам Січеслава (Дніпра-Дніпропетровська) за матеріально-фінансову підтримку нашої суспільно-корисної, громадсько-волонтерської діяльності, ми продовжуємо публікувати матеріали реєстраційних справ гібридних недоорганів, які мали б розпочинати свою реєстраційну «історію», з копій розпорядчого акту про утворення даної установи, компетентним органом, як юридичної особи публічного права.
   Наразі, вашій увазі «макулатура» з реєстраційної справи приватного підприємства з назвою «Головне територіальне управління юстиції у Дніпропетровській області», яке (судячи з документів) є недержавною установою, створеною всупереч Конституції України.
   Отже, «заклик», залишається актуальним…
Тематична сторінка:

З РЕЄСТРАЦІЙНИХ СПРАВ ФЕЙКОВИХ УСТАНОВ


Матеріали по темі:

СБУ «на олівець» - реєстраційна справа ГУ юстиції у Дніпропетровській області

СБУ «на олівець» - реєстраційна справа неДержавної міграційної служби в Дніпропетровській області

ГУ ДМС в Дніпрі – резидент іноземної розвідки, чи гібрид неконституційної системи?

Хроніки Геноциду в матеріалах реєстраційної справи недержавної міграційної служби – документи свідчать

СБУ «на олівець»: реєстраційна справа виконавчого комітету ДМР

СБУ «на олівець»: реєстраційна справа ДФС у Дніпропетровській області

СБУ «на олівець» - реєстраційна справа окружного адмінсуду Дніпра


«Курка – то не птах, а Дніпроміськрада – то не орган місцевого самоврядування!» – документи реєстраційної справи ДМР

СБУ «на олівець»: реєстраційна справа ДФС у Дніпропетровській області




























































Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -