- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

четвер, 13 вересня 2018 р.

Ми – єдине джерело влади!: громадське затримання прокурора-фальсифікатора в Дніпрі – відео

   А, як вам таке: слідчі Шевченківського СВ ВП ГУНП з натхненням «мурижать» кримінальну справу впродовж майже чотирьох місяців, при цьому не проводиться жодних слідчих дій і дослідження наданих в достатку доказів перевищення службових повноважень керівником ДМС в Дніпропетровській області Кулябою С. Б. (колишньою співробітнецею Бабушкінського РВ). А потім, справа передається для «поховання» до процесуального керівника прокуратури № 2.

   До прокурора зазначена кримінальна справа потрапляє на професійний розтин вже у «препарованому» стані. Адже матеріали справи не зшиті належним чином, не пронумеровані, відсутній опис документації, з матеріалів справи зникли документи з реєстрів про Дніпропетровську міськраду, а натомість, з’явились документи, які подавалися з іншою справою.
   Отже фальсифікатори, відповідатимуть перед законом.
   Відновити конституційний лад, просто – почни виконувати Конституцію України, вже сьогодні! 
   Далі буде…



2 коментарі:

  1. Внутрішній ворог набагато небезпечніше зовнішнього !
    Дивлячись на те що відбувається в Україні останніми роками прийшов до висновку, що де ця точка кипіння і коли зірве кришку - доки невідомо . Але те, що це ось ось станеться сумнівів практично вже не залишилося . Справжній Народний Суд - буде строгий, але справедливий !!!

    ВідповістиВидалити
  2. Як називається ця зграя, що захопила владу в Україні,спотворює Конституцію України веде антиукраїнську діяльність

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -