- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

понеділок, 23 березня 2020 р.

Рубіжне: Вводите карантин? – Відповідайте за наслідки!!!



Редакція сайту «Багнет Нації» дякує рубіжанським однодумцям за наданий для публікації матеріал і закликає зберігати спокій та продовжувати виконувати українське законодавство.


                                                                                          До Рубіжанської міської ради
                                                                                          вулиця Володимирська, 2,
                                                                                          Рубіжне, Луганська область,                                
                                                                                          93000

                                                                                           Громадянин національної Держави
                                                                                           України                                                                                   
                                                                                           представник української нації
                                                                                           __________________________________
                                                                                           __________________________________
                                                                                           __________________________________
                                                                                           ________________________ м. Рубіжне
                                                                                           Луганської області, 93010
                                                                                           __________________________________
                                         
                                          
ПРО НЕГАЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕНЯ
безпеки життя і здоров'я кожного громадянина України, включаючи пенсіонерів та дітей, а саме забезпечення природних потреб на весь період карантину на виконання головного обов'язку національної держави української нації України за розділом 6 Декларації про державний суверенітет України, прийнятої на національних зборах української нації (референдумі) 01.12.1991р., та ст. 3, 7, 13, 14, 20, 27, 95, 140, 142, 143 Конституції України.
Відповідно до п.1, 2 постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» введено в дію карантин по всій території України та заборонено:
2) з 17.03.2020р. до 03.04.2020р. проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, у яких бере участь понад 10 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування;
3) з 17.03.2020р. до 03.04.2020р. роботу суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, зокрема закладів громадського харчування (ресторанів, кафе тощо), торговельно-розважальних центрів, інших закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів, закладів культури, торговельного і побутового обслуговування населення.
4) з 18.03.2020р. до 03.04.2020р. регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні (крім перевезення легковими автомобілями), перевезення понад 10 пасажирів одночасно в одному транспортному засобі у міському електричному (трамвай, тролейбус) та автомобільному транспорті, що здійснює регулярні пасажирські перевезення на міських маршрутах у звичайному режимі руху; перевезення понад 10 пасажирів одночасно в автобусах, які виконують регулярні пасажирські перевезення на міських автобусних маршрутах в режимі маршрутного таксі;
5) з 17.03.2020р. до 03.04.2020р. перевезення пасажирів метрополітенами мм. Києва, Харкова і Дніпра відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 16 березня 2020 р.;
6) з 18.03.2020р. до 03.04.2020р. перевезення пасажирів залізничним транспортом в усіх видах внутрішнього сполучення (приміському, міському, регіональному та дальньому).
У зв'язку з цим, з 17.03.2020р. громадяни України позбавлені можливості отримувати кошти від своєї творчої, інтелектуальної та підприємницької діяльності та свого права на працю, а отже позбавлені власних ресурсів для задоволення своїх природних потреб, які забезпечують їх не від'ємне права на життя, а саме позбавлені власних ресурсів для харчування, лікування та забезпечення належних умов проживання(питна вода, електрична енергія, природний газ, опалення).
Забезпечення цих природних потреб кожному громадянину України гарантоване за рахунок примноженням національним багатством України і відповідно до ст.3, 7, 13, 14, 20, 27, 95, 140, 142, 143 Конституції України.

За приписами ст.3, 49 Конституції України головним обов'язком держави Україна є забезпечення життєдіяльності здорового громадянина України на рівні не нижчому від прожиткового мінімуму та забезпечення підтримання на належному рівні санітарно-епідеміологічного благополуччя на території України.
У зв'язку з вищезазначеними наслідками введення повного карантину нп підставі постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020р. №
211, для негайного забезпечення невід'ємного права громадян України на життя та охорону здоров'я відповідно до ст.27 Конституції України, яке забезпечується державним фінансуванням, вважаю за необхідне невідкладно вжити наступних заходів Рубіжанській міській раді і Верховній раді України :
1. Негайно скласти кошторис потреб всіх жителів територіальної громади м. Р
убіжне з урахуванням санітарних норм на кожного громадян України відповідно до віку.
2. Скликати позачергову сесію
Рубіжанській міській раді та Верховній раді України, на яких відповідно до складених кошторисів внести зміни в місцевий бюджет на 2020р., а Верховній раді України в Державний бюджет України щодо належного фінансування відповідних соціально-економічних медико-санітарних і лікувально-профілактичних програм для забезпечення всіх життєво необхідних потреб громадян України на період карантину на рівні не нижчому від прожиткового мінімуму на території м. Рубіжне і на всій території України, якщо таке фінансування передбачалось відповідно місцевим бюджетом м. Рубіжне на 2020р. та Державним бюджетом України на 2020р.
3. У разі якщо вищезазначене фінансування для забезпечення всіх життєво необхідних потреб громадян України не передбачалось місцевим бюджетом м. Р
убіжне на 2020р. та Державним бюджетом України на 2020р., то негайно вжити належних заходів щодо забезпечення такого фінансування у 2020р. з місцевого бюджету м. Рубіжне на 2020р. та Державного бюджету України на 2020р.
4. Вжити негайних заходів щодо забезпечення фінансування цих витрат та їх безпосереднього здійснення, а саме: виділення коштів з місцевого і державних бюджетів та їх виплати кожному громадянину України, який у наслідок запровадження карантину не має можливості здійснювати підприємницьку діяльність або працювати, а пенсіонерам для забезпечення соціального захисту для підтримки імунітету та забезпечення ліками.
4. Відповідь у письмовій формі про вжиті на виконання Конституції України заходи та належним чином завірені копії прийнятих на виконання Конституції України рішень надати на мою адресу: ____________________________________, м. Рубіжне, Луганської області, 93010.

___.03.2020р.                                                                                          Громадянин України
                                                                       
                                                                            __________________



Фінансову підтримку діяльності ГО «Багнет Нації» можна здійснити на картку ПриватБанку 5168 7427 1422 2175 на ім’я Сергій Філіпенко. Дякуємо за Ваш внесок у відновлення конституційного устрою України!

3 коментарі:

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -