- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

субота, 26 вересня 2020 р.

Терор і вимагання під ширмою карантину – чергова заява Лілії Дудко до СБУ

 

   Якщо на вас складено протокол та накладено штраф органами які утворені всупереч Конституції України, то такі дії самоназванців підпадають під дію статті 109 (повалення конституційного ладу) Кримінального кодексу України.

   Якщо ви погодитесь заплатити штраф на офшорноприватний рахунок, а не на рахунок держбюджету, або бюджету відповідної територіальної громади, то вже ваші дії підпадатимуть під кваліфікацію статті 111 (державна зрада – діяння, умисно вчинене на шкоду економічній безпеці України) КК України.

   Думайте! (ред. – сайту Багнет Нації)

 

До слідчого управління Головного Управління Служби безпеки України у м. Києві та Київській обл.

Аскольдів провулок 3А, Київ 01010

 

 

Дудко Лілії Олексіївни

 

 

Вих. № ЗПЗ-7/2020 від 25.09.2020

 

 

 

 

ЗАЯВА ПРО ЗЛОЧИН

        10.09.2020 я, Дудко Лілія Олексіївна, направила до Служби безпеки України (далі СБУ) заяву про злочин. Наразі отримала лише листа №6/Д-1372-СГ/38 від 16.09.2020, що СБУ її отримала та відповідно до положень ст. 218 КПК направила до слідчого управління ГУ СБУ у м. Києві та Київській області для подальшого розгляду та прийняття рішення згідно з вимогами чинного законодавства. На сьогодні 25.09.2020 я досі не отримала інформації щодо внесення моєї заяви про злочин до ЄРДР, підтвердження фактів та якому слідчому доручено вести розслідування, а також мені не надана цілодобова охорона як викривачу вказаних злочинів.

Додатково повідомляю, що факти тероризму мене, Дудко Лілії Олексіївни, продовжуються.

Так мною отримана нова повістка-виклик до установи з назвою «Дарницький районний суд міста Києва» на засідання, яке призначено в приміщенні по вул. Кошиця 5-А на 29.09.2020 о 10:35 за новою сфабрикованою справою № 753/14714/20. Нові учасники цього епізоду фізособа, робітниця державної судової адміністрації на ім’я Цимбал Ірина Костянтинівна, яка видає себе за суддю в установі з назвою «Дарницький районний суд міста Києва». В якості позивачів фізособи на ім’я Служалий Андрій Анатолійович та Шпилюк Дмитро Олександрович, які представлялися патрульними поліцейськими (№№ жетонів 0131711 та 0164388 відповідно) без пред’явлення відповідних посвідчень поліцейських та не підтвердивши свої повноваження складали без мого відома адміністративні матеріали, протокол про нібито адміністративне порушення мною ст. 44-3 КУпАП в приміщенні Приватбанку за адресою вул. Мішуги 3-В. м. Київ, надиктовували пояснення нібито свідкам, двом співробітницям Приватбанку та двом фізособам зі служби охорони Приватбанку. Все це зафіксовано в прямому ефірі в соціальні мережі. Про факти підробки матеріалів справи вказаними фізособами, перевищення повноважень, порушення моїх прав та свобод, ст. 633 Цивільного кодексу України з боку співробітників Приватбанку фізособи на ім’я Бесараб Альона та фізособи з прізвищем Наку, начальниці відділення, зроблено декілька заяв про злочин за телефоном 102 та особисто подано письмову заяву про злочин до Дарницького УП ГУНП у м. Києві слідчому Яворенко Вадиму Олеговичу. Про що я отримала пам’ятку про процесуальні права та обов’язки потерпілого та талон-повідомлення ЄО № 56827.

Не дивлячись на мою заяву про злочин вищевказаною групою осіб, терористичне організоване злочинне угруповання продовжує злочини за ст. 109 та ст. 111 Кримінального кодексу України, кількість епізодів та учасників невпинно зростає, надсилає сфабриковані матеріали до ліквідованого суду, який без права займатися судочинством відкриває провадження за адміністративними матеріалами, складеними неуповноваженими особами, продовжують залякувати мене штрафами, судовими зборами, відповідальністю за правопорушення, яких я не вчиняла.

Розуміння вище та попередньо заявлених фактів злочинів, жертвою яких я стала, спричинило настільки сильні довготривалі  душевні страждання,  що вони призвели до часткової втрати сну та спокою, які полягають у фізичному головному та шлунковому болі, який я позбавлена можливості усувати шляхом прийому ліків через відсутність коштів, та змушеного фактичного обмеження себе в купівлі їжі через неможливість спокійно продовжувати свою життєдіяльність та необхідність постійно реагувати на повістки до так званого суду, витрат на друк та копіювання документів, поштові витрати, виникнення нових рефлексів поведінки: страху та депресії.

Вочевидь, вищесказане потребує як мінімум довготривалого лікування у колі рідних та близьких  у комфортних умовах.

Як наслідок, моральні страждання  оцінюю  в суму 500000.00 (п’ятсот тисяч) грн.

         За вимогами ст. 25 КПК України прокурор, слідчий зобов’язані в межах своєї компетенції розпочати досудове розслідування в кожному випадку безпосереднього виявлення ознак кримінального правопорушення (за виключенням випадків, коли кримінальне провадження може бути розпочате лише на підставі заяви потерпілого або надходження заяви (повідомлення) про вчинення кримінального правопорушення.

За вимогами ст.214 ч.1 КПК України слідчий, прокурор невідкладно, але не пізніше 24 години після подання заяви, повідомлення про вчинення кримінального правопорушення зобов’язаний внести відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочати розслідування.

Таким чином, головною підставою для внесення відомостей про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань є подача (отримання) заяви чи повідомлення  про кримінальне правопорушення.

         На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 25, 214 КПК України, стст. 1-5 ЗУ «Про Службу безпеки України», ст. 40 Конституції України 1996 р.,

 

ВИМАГАЮ:

 

1.   Прийняти заяву до розгляду та долучити вказані факти до раніше поданої заяви від 10.09.2020 як новий епізод.

2.   Встановити особи двох співробітників охорони Приватбанку та особи двох співробітниць Приватбанку та внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості відносно останніх та Цимбал Ірини Костянтинівни, Служалого Андрія Анатолійовича, Шпилюка Дмитра Олександровича, Яворенка Вадима Олеговича відомості за ознаками кримінальних правопорушень передбачених ст.ст. 109, 111, 189, 366, 364, 396 Кримінального кодексу України.

 

3.   Протягом однієї ДОБИ офіційно підтвердити вищевказані факти та їх обставини викладені у цій заяві факти закінченого злочину, безпосередньо встановленого положеннями ст.109 ККУ «Захоплення …. державної влади», ст.111 ККУ «Державна зрада», ч.2 ст.366 ККУ «Службове підроблення», ч.3 ст.364 ККУ «Зловживання владою  або службовим становищем», п. 2 ст. 189 ККУ «Вимагання» ст.396 КК України «Приховування злочину» у діях слідчого «Дарницького управління поліції Головного управління поліції у м. Києві» .

 

4.   Повідомити про виконання імперативних вимог відповідно до ч.1 ст. 214 КПК України на підставі поданої заяви від 10.09.2020 з видачею витягу з ЄРДР.

 

5.   Надати цілодобову охорону, оскільки я як викривач заявлених злочинів переживаю за своє життя та здоров’я через оголошені факти тероризму щодо мене.

 

Нагадую, що у разі невиконання вказаних вимог закону про внесення відомостей до Реєстру протягом 24 год. та початок досудового розслідування, заявник отримує право на оскарження до суду бездіяльності службових осіб в порядку ч.1 ст. 303 КПК України.

         Я, Дудко Лілія Олексіївна, попереджена  про кримінальну відповідальність згідно зі ст. 383 КК України за завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину.

 Ця заява буде опублікована в соціальних мережах та на сайті ГО ОПГ Багнет нації https://bagnetnacii.blogspot.com/.

         У випадку не виконання або неналежного виконання моїх вимог Людини – Громадянки самостійної української держави - УКРАЇНИ на території Україна в унітарній державі Республіка Україна берете на себе повну особисту майнову матеріальну і не матеріальну відповідальність, відшкодування моральних збитків у параметрах та на умовах встановлених особисто мною – Людиною найвищою соціальною цінністю України та Громадянкою самостійної української держави - УКРАЇНИ – співвласницею (співзасновницею) самостійної української держави - УКРАЇНИ з моменту реєстрації цієї заяви – вимоги !

Уразі відхилення моєї заяви – вимоги правосуб`єктом якої є Людина і Громадянка самостійної української держави - УКРАЇНИ або залишення останньої без обґрунтованої відповіді або неповноти надання відповіді на прохання та законні вимоги по заяві – вимозі, буду змушена звернутися у відповідні державні компетентні органи для відновлення своїх порушених конституційних прав правосуб`єктності Людини і Громадянки самостійної української держави - УКРАЇНИ з віднесенням всіх витрат на Ваш рахунок та притягнення винних осіб до відповідальності!

Додатки:

1.   Копія судової повістки вих. № 62745/20 від 14.09.2020

2.   Копія заяви про злочин від 19.08.2020

3.   Копія пам’ятки про процесуальні права так обов’язки потерпілого.

 

Заявниця:

25.09.2020                                                                     Лілія Олексіївна Дудко

Початок теми в матеріалі: Коли змушують порушувати Конституцію, підводячи під кримінал - заява до СБУ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -