- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

вівторок, 4 травня 2021 р.

«Екстрений» і «Спеціальний» випуски газети «Багнет Нації»: ми публікуємо те, про що мовчать інші

 

   В основу «екстреного» випуску газети «Багнет Нації» покладено заяву про злочин на колегію суддів Третього апеляційного адміністративного суду, а в основу «спеціального» випуску – рішення судді Зінківського районного суду Полтавської області Должко С. Р. за адміністративним позовом щодо складеного протоколу за порушення карантинних вимог.

   Слід зауважити, що повні версії скорочених, газетних варіантів, вже публікувалися на нашому сайті в матеріалах, відповідно: «На колегію суддів Третього апеляційного адмінсуду подано заяви про злочин» і «Браво!!! Суддя Должко «розібрав на молекули» незаконність карантину в Україні - рішення».

   Також, дякуємо ВСІМ, хто продовжує нас підтримувати, в цей складний час.

Читайте також: Газету «Багнет Нації» зареєстровано – копія свідоцтва

Першу річницю утворення ГО ОПГ «Багнет Нації» відзначили першим випуском власної газети

Збираємо кошти на перший тираж газети «Багнет Нації»

Телеграм: https://t.me/bagnetnacii

Фейсбук: https://www.facebook.com/groups/bagnetnacii
Сайт: http://bagnetnacii.blogspot.com

Фінансову підтримку діяльності ГО «Багнет Нації» можна здійснити на картку ПриватБанку № 5168 7427 1422 2175 на ім’я Сергій Філіпенко. Дякуємо за Ваш внесок у відновлення конституційного устрою України!











Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -