- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

понеділок, 18 квітня 2022 р.

Кабмін встановив порядок застосування цивільними особами вогнепальної зброї

 

   15 квітня 2022 року Кабінет Міністрів України своєю постановою № 448 затвердив Порядок застосування цивільними особами вогнепальної зброї під час участі у відсічі та стримуванні збройної агресії Російської Федерації та/або інших держав проти України у період дії воєнного стану.

   В документі зокрема йдеться про те, що під час участі у відсічі та стримуванні збройної агресії проти України у період дії воєнного стану цивільні особи мають право застосовувати вогнепальну зброю для: відбиття нападу або запобігання загрозі нападу на військові та/або цивільні об’єкти, що охороняються; запобігання вчиненню та/або припинення протиправних дій чи діяльності осіб, причетних до збройної агресії; звільнення захоплених військових та/або цивільних об’єктів або запобігання (перешкоджання) такому захопленню; знищення зброї, бойової техніки, транспортних або технічних засобів, які перебувають у користуванні осіб, причетних до збройної агресії; захисту цивільних осіб, військових та/або цивільних об’єктів від нападу; запобігання та/або припинення діяльності, затримання, роззброєння або знешкодження осіб, причетних до збройної агресії; припинення дій осіб, які вчинили або вчиняють правопорушення; припинення дій осіб, які перешкоджають виконанню законних вимог осіб, залучених до виконання завдань, пов’язаних із запровадженням і здійсненням заходів правового режиму воєнного стану; а також відбиття нападу на осіб, залучених до виконання завдань, пов’язаних із запровадженням і здійсненням заходів правового режиму воєнного стану, або інших осіб, у разі виникнення загрози їх життю чи здоров’ю.

   Більше деталей в документі (нижче).







1 коментар:

  1. Объясняю, что будет на самом деле если после совершения любым гражданином данного деяния «Убийства» он попадает в полицию?

    Гражданину объяснят пару простых вещей
    1.Гражданин Украины отделен от службы обвинителя и не выполняет судебные функции (эти функции выполните суд)

    2.Брать на себя роль обвинителя граждане не имеют права.

    И напомнят гражданину Статью 60 никто не обязан выполнять явно преступные Распоряжение или приказы.
    А так же напомнят, что он несет полную ответственность за содеянные действия повлекшие смерть другого гражданина.
    Статья 115 Уголовного кодекса Украины. Умышленное убийство !

    Правовой порядок в Украине основывается на принципах, предусмотренных законодательством, а не бумажками от частной конторы США не имеющих подписей и печатей!

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -