- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

вівторок, 17 квітня 2018 р.

Спростовуючи неспростовне - повалення конституційного ладу і узурпація влади

   В Дніпрі, приватна установа з назвою «Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд», продовжує паплюжити конституційні принципи верховенства права та основоположні засади правосуддя, в цілому.

   Наразі, зазначена вище юридична особа приватного права (підтвердження - код ЄДРПОУ 34513210) є лідером з ефективного використання і застосування принципів афірмації, через багаторазове повторення мантр, на кшталт: «ми – те, що про себе думаємо і говоримо».
   Задля запобігання не бажаного втілення «бажаного у дійсність», ми, в свою чергу,продовжуємо повторювати свою вербальну формулу, закріплюючи установку щодо об’єктивного визначення ситуації, що склалася, в контексті частини першої статті 109 Кримінального кодексу України (Дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади).
   Редакція сайту «Багнет Нації», ігноруючи «заклики» щодо «спростувань» (опубліковано нижче), наголошує і наполягає на своїх об’єктивних судженнях щодо факту повалення конституційного ладу і захоплення державної влади (її судової гілки) особами, що вдягають суддівські мантії та впроваджують «правосуддя», без підтвердження відповідних повноважень, які підтверджуються (елементарно) посвідченням судді відповідного суду. Звідси й наша мантра про те, що суд – не суд, і судді – не судді.
   Отже, не витрачайте час дарма, аби намагатися вводити нас в зомботичний транс – на нас, це не діє!  

Повна підбірка матеріалу про приватну установу з назвою «Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд» на ресурсі «Багнет Нації»:

В Дніпрі нацгвардійці влаштували втечу злочинцям з місця злочину (відео)

Як особи в мантіях нехтують рішенням Конституційного суду (відео)

Заява про злочин на колегію апеляційного адмінсуду Дніпра (відео)

Трохи з історії хвороби Апеляційного адмінсуду Дніпра

Дніпро: апеляційне судилище в «біометричній» справі Акулових

СБУ «на олівець»: матеріали реєстраційної справи Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду

Голова апеляційного адмінсуду Дніпра підтвердив свої повноваження але залишились питання до установи, яку він очолює

Апеляційний адмінсуд Дніпра підтвердив свою неконституційність (відповідь на запит)

Слуги диявола йдіть у пекло! (заява про відвід колегії суддів і запит по їхні грішні душі)

Вся суть судової реформи або перетворення у перевтіленнях – ухвали ВРП

Суд розгляне справу щодо нелегітимності всієї виконавчої структури Дніпроміськради (анонс судового засідання)

Апеляційний суд відповів на запит (документ)

Апеляційний адмінсуд відповів на запит (документ)

Голос з унітаза або пізно пити Боржомі… (дисциплінарні скарги на суддівську колегію)

«Арешт» колегії суддів у Дніпрі та заява про злочин (відео)


Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд вимагає спростувати інформацію, поширену «Багнет нації» та Костянтином Пузирем в соцмережах
04 квітня 2018, 08:51
Судді Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду направили до Вищої ради правосуддя та Генерального прокурора повідомлення про втручання в діяльність щодо здійснення правосуддя. Крім того, суддями направлено заяву про скоєний злочин до прокуратури Дніпропетровської області.
Йдеться про події в суді 29 березня 2018 року під час розгляду однієї із судових справ (номер № 183/880/17 (2-а/183/89/17) (872/1988/18).
Вказану справу Дніпропетровським апеляційним адміністративним судом було призначено до розгляду 29 березня 2018 року. Водночас через технічну помилку секретаря судового засідання було неправильно вказано зал судового засідання.
Особи, присутні під час розгляду справи, використовуючи вказану помилку як привід, зірвали проведення судового засідання, вчинили дії, направлені на порушення громадського порядку у суді. Через вказані обставини  у розгляді судової справи судом було оголошено перерву.
Після оголошення перерви особи перешкоджали виходу судді із зали судового засідання, що унеможливило виконання останнім на певний час своїх службових обов’язків.
При цьому 29 березня 2018 року на сайті «Багнет нації» було оприлюднено відеоматеріал під назвою «Як особи в мантіях нехтують рішенням Конституційного суду (відео)» (розміщений за посиланням: https://bagnetnacii.blogspot.com/2018/03/blog-post_34.html). На каналі YouTube Костянтином Пузирем було розміщено відеоматеріал «В Днепре судей областного апелляционного суда поймали на «договорняке» (розміщений за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=mQK4HShKPfM&feature=youtu.be»).
Також у соціальній мережі Facebook на сторінці Костянтина Пузиря було оприлюднено  пост за посиланням: https://www.facebook.com/Constantine.Puchik/videos/pcb.1811567785549429/1811603005545907/?type=3&theater.
У вказаних публікаціях автори надають оцінки діям суддів як «незаконним», називають суддів «злочинцями» та вдаються до висловів щодо наявності у суду та відповідача у справі № 183/880/17 (2-а/183/89/17) (872/1988/18) договірних відносин щодо розгляду цієї справи.
Зокрема у повідомленні в мережі Youtube вказано наступне: «Суд принял жалобу, предварительно договорившись с ответчиками обмануть исцов по делу и рассмотреть удовлетворив жалобу ответчиков без исцов! Но Исцы с активистами города Новомосковска застали врасплох банду судей и показали им, что не буду мерится с беззаконием» (авторська орфографія та пунктуація збережена).
Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд наголошує, що така інформація ґрунтується на неправдивих даних, є безпідставною та недостовірною, не відповідає дійсності та має на меті дискредитацію суду.
Звертаємо увагу на вимоги частини третьої статті 6 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», відповідно до якої  втручання у здійснення правосуддя, вплив на суд або суддів у будь-який спосіб, неповага до суду чи суддів, збирання, зберігання, використання і поширення інформації усно, письмово або в інший спосіб з метою дискредитації суду або впливу на безсторонність суду, заклики до невиконання судових рішень забороняються і мають наслідком відповідальність, установлену законом.
Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд закликає осіб, які розмістили інформацію на сайті «Багнет нації», каналі YouTube, соціальній мережі Facebook вилучити інформацію, яка не відповідає дійсності та має на меті дискредитацію суду та вимагає не поширювати таку інформацію в майбутньому.
Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд закликає представників громадських організацій, журналістів при оприлюдненні інформації щодо діяльності як Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду, так і суддів зокрема, свідомо ставитись до вимог щодо її об’єктивності та достовірності.
За повідомленням прес-секретаря суду

1 коментар:

  1. .............Україна 100% має корумповані суди і суддів у намордниках....
    Без зброї і їх пролитої крові вони свої посади не залишать...

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -