- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

субота, 29 вересня 2018 р.

Аморальність, як норма моралі

   Яким мірилом можна визначити міру аморальності фізичних осіб-педагогів (мова про окремих персонажів) Дніпровського педагогічного коледжу, які покликані «сіяти розумне, добре, вічне», а по факту – системно ігноруючи закон, травмують психіку наших дітей, псують нерви їхніх батьків та завзято із натхненням втілюють системний геноцид, виконуючи будь-який незаконний наказ згори і при цьому відверто брешуть, брешуть і брешуть.

   Конвульсивна рефлексія атрофованих звивин головного мозку деяких «виконуючих обов’язки», після наших письмових звернень, матеріалізувалася еквівалентом необдуманих рішень та недалекоглядних, недолугих, часом безглуздих вчинків і дій.
   Виявляється, після нашого ранкового візиту 17 вересня 2018 року до зазначеного вище учбового закладу та реєстрації запитів на отримання публічної інформації, керівництво даної установи, аби прикрити свої протиправні дії по відношенню до нашої підопічної вступниці, «накаталі тєлєгу» до управління-служби у справах дітей Шевченківської районної у місті Дніпрі ради, в якій звинуватили батьків дитини, в порушенні її права на освіту (?).
   «Вважаємо, що право на освіту Ксенії порушують її батьки. На наш погляд, дитина знаходиться під психоемоційним тиском з боку батьків, що може призвести до негативних наслідків в майбутньому» - підсумувала свою петицію виконуюча обов’язки директора вже ліквідованої установи з назвою «Дніпровський педагогічний коледж Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара» Захорольська В. М. А потім, вчергове, запропонувала батькам з’явитись, аби забрати вступні документи з учбового закладу.
   Завіса! Клініка!!! А ми, - продовжуємо «кошмарити» невігласів від освіти…

Хронологія питання в матеріалах: Захищали право дитини на освіту, а викрили повалення конституційного ладу в Педагогічному коледжі Дніпра

Адмінресурс біометризації: це вони впроваджують геноцид!





   На відео, спілкування з начальником Управління-служби у справах дітей Шевченківської районної у місті Дніпрі ради – людина, при тямі!





Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -