- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

суботу, 15 червня 2019 р.

Слідчий суддя Осаулов А.А. Шевченківського районного суду м. Києва вирішив по-порушувати вимоги КПК України - дисциплінарна скарга

- За змістом ч.5 ст.27 КПК України: «під час судового розгляду та у випадках, передбачених цим кодексом, під час досудового розслідування забезпечується повне фіксування судового засідання та процесуальних дій за допомогою звуко - та ВІДЕОзаписувальних технічних пристроїв. Офіційним записом судового засідання є лише технічний запис, здійснений судом у порядку, передбачений цим кодексом».

У відповідності до ч.4 ст.107 КПК України: «фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження під час розгляду питань СЛІДЧИМ СУДДЕЮ, крім вирішення питання про проведення НСРД , та в суді під час судового провадження Є ОБОВ’ЯЗКОВИМ».
Про процесуальні наслідки - Ви розумієте)). Я це теж розумію.
- На початку судового засідання слідчий суддя Осаулов А.А. здійснив перевірку документів, що посвідчують особу вільних слухачів, які були присутні під час проведення судового засідання у справі № 761/10029/19, УТРИМУВАВ ВЕСЬ СУДОВИЙ ПРОЦЕС, переписував персональні данні та НЕ ПОВЕРТАВ впродовж усього судового засідання такі документи вільних слухачів, які були присутні на судовому засіданні, в тому числі, неповнолітніх без згоди батьків, -- хоча ст. 321 КПК України цього не передбачено, а відповідно до ч.2 ст.19 Конституції України - ЗАБОРОНЕНО.
- Не відклав судове засідання, хоча згідно вимог п.5 ч.1 ст. 138 КПК визначено поважні причини неприбуття особи на виклик, а саме:
1. Поважними причинами неприбуття особи на виклик є:
5) тяжка хвороба або ПЕРЕБУВАННЯ в закладі охорони здоров’я у зв’язку з лікуванням.
Ну.... що тут сказати: систематичні порушення імперативних вимог КПК, закону, Конституції України.
Подивимося що вирішить ВРП. Та будемо реагувати далі, якщо ВРП відмовиться в пасивний спосіб притягати суддів за порушення вимог Закону.
Постане питання, яке ВЖЕ ставить ВЕЛИКА КІЛЬКІСТЬ АДВОКАТІВ, ГРОМАДЯН, ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ - а чи потрібно таке ВРП, яке бездіє на порушення суддями вимог Законів ???
Будемо звертатись до Президента.
Боріться за свої права!
З повагою,
Ваш Адвокат Лариса Криворучко.
Телеграм: https://t.me/bagnetnacii

Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -