- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

суботу, 2 листопада 2019 р.

Шоб пАтом нє лілі, сльози крАкАділ’ї… О!

   Є у нас в Дніпрі представники правоохоронних органів (яким ми довірили охорону безпеки та правопорядку, і захист наших прав і свобод від неправомірних посягань) настільки безпорадні, що маючи юридичну освіту, вони невзмозі відрізнити правосуб’єктність, від правого сектору.

   Саме тому, таких цінних кадрів, призначають на відповідні посади «липовими», непідписаними уповноваженими особами наказами, і саме тому, зазначені особи, складають присяги відповідно до ненабувшого законної сили Закону України «Про Національну поліцію».

Читайте також: Положення Департаменту патрульної поліції на сайті «Багнет Нації» - документ

Як сприймати відсутність Великої Державної Печатки України на документах особливої державної ваги? - (оновлюється)








  

Наша концепція: Сьогодні кожен українець має стати адвокатом для себе, і слідчим, прокурором та суддею для системи! - ГО «Багнет Нації»

Наше гасло: «І один у полі воїн, якщо поле правове!»

БОНУС – Положення "Про Міністерство внутрішніх справ України":










Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -