- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

четвер, 2 січня 2020 р.

Яким «джерелом влади» утворено ВРУ, або «здрасті» узурпація?!!

   На наші багаточисельні спроби віднайти в архівах правовстановлюючий документ про утворення «єдиного органу законодавчої влади в Україні – Верховної Ради України», отримували лише неприховані «знизування плечима», в контексті кожної наступної офіційної відповіді.

   Але, варто подякувати одному шановному пану, який підказав, що наразі єдиним правовстановлюючим документом про утворення Верховної Ради України слід вважати чинний на сьогодні Закон України від 7 жовтня 1993 року № 3488-ХІІ «Про назву, структуру і кількісний склад нового парламенту України», яким Верховна Рада Української РСР переіменувала себе в Верховну Раду України та встановила свій кількісний склад та вікові обмеження.


   Слід констатувати, що попередньо зазначені норми суттєво відрізняються від сьогоднішньої редакції статті 76. прийнятої, але не введенної в дію Конституції України, згідно з якими узурпований політичними проектами олігархату парламент, збільшив термін каденції до п’яти років, але зменшив віковий ценз «народних обранців».   


Читайте також: Акт проголошення незалежності, як правоустановчий документ Верховної Ради України – відповідь ЦДАВО

Верховна рада підтвердила факт повалення конституційного ладу в Україні

А чи затверджений Регламент ВРУ згідно вимог чинного законодавства

В Україні й досі не затверджено головний державний символ – Державний Герб – проект закону

Матеріали реєстраційної справи Управління справами Верховної Ради України на сайті «Багнет Нації»

Апарат Верховної ради підтвердив неконституційність Верховного суду

Сказано – зроблено! Апарат Верховної Ради зареєстровано як юридичну особу приватного права (приватне підприємство)

Шахер-махер ВРУ стосовно формування КМУ – хроніки повалення конституційного ладу

Документів про утворення Верховної ради, не виявлено – відповідь ЦДАВО України



Наша концепція: Сьогодні кожен українець має стати адвокатом для себе, і слідчим, прокурором та суддею для системи! - ГО «Багнет Нації»

Наше гасло: «І один у полі воїн, коли поле правове!»

Фінансову підтримку діяльності ГО «Багнет Нації» можна здійснити на картку ПриватБанку 5168 7427 1422 2175 на ім’я Сергій Філіпенко. Дякуємо!





3 коментарі:

  1. СЫН ЯНУКОВИЧА БЫЛ ДЕПУТАТОМ В 19 ЛЕТ. кТО НАМИ ПРАВИТ???

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Раз Вы не протестовали тогда против этого нарушения, то виноват "народ", т. е., все мы и Вы, в частности.

      Видалити
  2. ЗУ ПРО ВЕРХОВНУ РАДУ УКРАЇНИ прийнятий в 1993 році, а Конституція України прийнята в 1996 році. Тут все зрозуміло що в 1993 році діяла Конституція УРСР 1978 року. Конституція України ще не діяла.

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -