- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

суботу, 29 травня 2021 р.

Якщо ТОВ «СУМИГАЗ ЗБУТ» «увірвалося» в ваше життя - 3 (досудове попередження-вимога)

 

Передмова від редакції «Багнет Нації»: Безмежно вдячні пані Наталії Залавській, за наданий для опублікування матеріал

 

 

Жива Людина, Громадянин України, Власник імені

________________________________________________

Адреса виключно для надання відповіді:

М. ________________________________________________

Всі утворені з використанням моєї власності – імені персональні дані

 – є моєю інтелектуальною власністю

(збір, зберігання, передача третім особам та використання персональних даних не за призначенням ЗАБОРОНЯЮ)           

 

До ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ (ТОВ Сумигаз Збут – на штампі)?

ЄДРПОУ 39586236

ІПН 395862318190

Вул.Широка 5, м. Охтирка(адреса на конверті)

Вул.О.Береста 21, м. Суми(адреса в листі)

 

ДОСУДОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ - ВИМОГА

 

    Моє Право – природнє. Між мною і Творцем нема посередників.

 

22.01.21 я отримала лист від ТОВ СУМИГАЗ ЗБУТ чи від ТОВ Сумигаз Збут – визначиться вже з однією назвою вашої шахрайської контори та з її єдиною адресою! (підприємство, яке утворено ПАТ СУМИГАЗом). Лист підписаний старшим мененжером із збуту Колодяжна Н.В., з назвою «досудове попередження».

 

Початок теми: Якщо ТОВ «СУМИГАЗ ЗБУТ» «увірвалося» в ваше життя - 1 (позовна заява)

Якщо ТОВ «СУМИГАЗ ЗБУТ» «увірвалося» в ваше життя - 2 (заява про закриття провадження)

                                                          

            Дану пісульку я розцінюю, як шахрайство та чергове залякування з боку ТОВ СУМИГАЗ ЗБУТ (підприємство, яке утворено ПАТ СУМИГАЗом), оскільки з 2018 року після того, як ПАТ СУМИГАЗ програло суд та не змогло довести в суді законність отримання і використання персональних даних та  наявність договірних відносин, я зобов’язала цих шахраїв знищіти мої викрадені персональні дані і не отримувала більше жодної квитанції і жодного зверенення аж до цього часу ні від ПАТ СУМИГАЗ, ні від їх дочірньої «прокладки» ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ(підприємство, яке утворено ПАТ СУМИГАЗом), тому цілком законно вважаю відносини з цими шахраями та їх дочірніми підприємствами - неіснуючими.

           

Доводжу до вашого відома, що я не маю жодних відносин з шахрайською компанією ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ, як  і з їх засновником ПАТ СУМИГАЗ та викрадачами всіх «облгазів» – ТОВ РГК(в реєстрі в стадії ліквідації з 2016 року).

В  2017 році, дізнавшись, що дане підприємство використало вкрадені разом з моїм комунальним підприємством мої персональні дані для зобов’язання мене через залякування до акцептування оферти про надання ними необгрунтованих «послуг» з використанням мого викраденого газового господарства, , я звичайно не акцептувала їх оферту та  заборонила їм використання і зобов’язала їх знищіти мої персональні дані, також звернулася до правоохоронних органів, оскільки мене цілком влаштовували послуги мого комунального підприємства, вкраденого ПАТ СУМИГАЗом. Після того, до нинішнього часу, дане підприємство ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ, як і підприємство, яке його утворило- ПАТ СУМИГАЗ,  жодним способом не давало знати про своє існування, що давало підстави мені вважати, що персональні дані знищено і жодних відносин не існувало.

 

ü  Написане голослівне твердження про «послугу з постачання природного газу» я не беру до уваги, оскільки не надано переліку послуг, доказів замовлення та надання послуг, актів прийому-передачі та доказів з їх отримання взагалі, в тому числі саме від ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ(підприємство, яке утворено ПАТ СУМИГАЗом), а не від мого комунального газового господарства (наприклад),тим більше, що останнє нагло захоплене і нещадно експлуатується ПАТ СУМИГАЗОМ та їх прокладкою ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ, як і викрадені разом з ним персональні дані громадян.

ü  Голослівне твердження про те, що нарахувння якесь «здійснювалось для загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу» я не беру до уваги, оскільки я не суб’єкт господарювання на ринку, а власник того викраденого газу, підприємства і мереж, за рахунок яких прокладка ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ та підприємство, яке його утворило- ПАТ СУМИГАЗ, а також власники ТОВ РГК, яка захопила всі облгази, отримують надприбутки і використовують для власного збагачення через виведення коштів громади в офшори.

ü   Ніразу з 2018 року жодних відомостей мені ні про які нарахування не доводилося до відома, також не надано завірених відповідним чином розрахунків, не надано витяг з «особового рахунку №1200106676», про який згадується, не надано доказів приналежності до мене того рахунку та законності використання даних для створення такого рахунку, а сам розрахунок суми фейкового «боргу» здійснено з перевищенням строку позовної давності в 3 роки: «станом на 1 грудня 2020 року - за період з 1 лютого 2016 року по 31 жовтня 2020 року».

ü  Голослівне твердження про те, що згідно з Постановою НКРЕКП №2496 споживач зобов’язаний щось там сплачувати в ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ(підприємство, яке утворено ПАТ СУМИГАЗом) – не приймаю до уваги з таких підстав: 1 – я не є «споживачем» в розумінні суб’єкта господарювання, а є співвласником природних ресурсів і об’єктів економічної зони, як представник Українського народу; 2- Недержавне, неконституційне утворення НКРЕКП не має ЖОДНОГО права до чогось примушувати Людину і Громадянина України, що визначено в ст.19,22,92.1) – виключно Законами визначаються Права і Обов’язки Людини і Громадянина України.

ü  Голослівне примінення щодо мене ст.526 ЦКУ неможливе, оскільки ні «договору», ні жодних «умов» я не отримувала і не акцептувала; послуг з газопостачання від ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ(підприємство, яке утворено ПАТ СУМИГАЗом) ніколи не замовляла і не отримувала, ніколи не була «споживачем» послуг ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ, ніколи не надавала йому персональних даних і дозволу на їх використання, ніколи не давала згоди на внесення моїх персональних даних в електронні реєстри ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТта права на використання персональних даних для утворення їх «особових рахунків».

ü  Претензії були у мене постійно з тих пір, як аварійний телефон 104 викрадено з території обслуговування(позбавили можливості звернення до комунального підприємства), а Охтирське газове господарство – власність громади було викрадено ПАТ СУМИГАЗом. Але пред’явити їх нікому, оскільки комунальне газове господарство викрадено ПАТ СУМИГАЗом- засновником ТОВ СУМИГАЗ ЗБУТ, а акцептувати відносини з порушниками моїх прав, яких я вважаю злочинцями ,  - я не збираюся, як і не збираюся бути скупщіком вкраденої у мене ж власності та фінансувати злочинців в офшорах.

ü   

            Нині отримане «попередження» доводить, що мої персональні дані знищені не були, а лиш деякий час приховувалося їх зберігання, отже шахраї знову намагаються реалізувати колишню схему по залякуванню «судом», з метою примушування до акцептування оферти – укладення відносин з крадіями за рахунок вимагання оплати не наданих «послуг» для повторного незаконного збагачення за рахунок обікрадених власників.

 

            З вказаних підстав я не визнаю і не акцептую вашу злочинну оферту вчинену з викраденням і використанням моєї власності  та  персональних даних Людини і Громадянина.

 

·         Стосовно незаконного заволодіння і використання персональних даних Зобов’язую В термін 48 годин:

 1. Знищіти мої всі без виключення персональні дані, які потрапили в ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ(підприємство, яке утворено ПАТ СУМИГАЗом) та обробляються і використовуються в злочинний спосіб.

2.Надати мені перелік використаних персональних даних, джерела їх отримання та Акти знищення незаконно отриманих вами персональних даних.

3.Сплатити мені УКРПОШТОЮ на вказану адресу 10 000 (десять тисяч) гривень за  їх використання.

4.Надати мені докази знищення всіх рахунків та в злочинний спосіб нарахованих «боргів» з використанням моїх персональних даних.

5.Надати вичерпний список осіб, яким ТОВ СУМИГАЗ ЗБУТ передавав мої персональні дані.

           

·         Оскільки весь цей час (ймовірно з моменту заснування ПАТ СУМИГАЗОМ) вами неправомірно зберігалися, оброблялися, використовувалися, а можливо і комусь передавалися украдені мої персональні дані,  - ви зобов’язані сплатити мені 10 000 (десять тисяч) гривень за незаконне зберігання персональних даних.

 

Відповідно до Основного Публічного Договору – Конституції України(КУ) я є співвлвсником всієї без виключення публічної власності на території Держави Україна. Конституція України є АКСІОМОЮ і доказуванню не підлягає, а її норми – є нормами прямої дії(ст.8 КУ).

                   Стаття 13. Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об'єктами права власності Українського народу. Кожний громадянин має право користуватися природними об'єктами права власності народу відповідно до закону. Власність зобов'язує. Власність не повинна використовуватися на шкоду людині і суспільству.

                   Стаття 142. Матеріальною і фінансовою основою місцевого самоврядування є рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, земля, природні ресурси, що є у власності територіальних громад.

                   Стаття 143. Територіальні громади села, селища, міста безпосередньо або через утворені ними органи місцевого самоврядування управляють майном, що є в комунальній власності.

За ст.140 Конституції України (далі КУ) Територіальна громада – це жителі,  громадяни  України, котрі спільно проживають на відповідній території.

Стаття 21. Усі люди є вільні і рівні у своїй гідності та правах. Права і свободи людини є невідчужуваними та непорушними.

Стаття 22. Права і свободи людини і громадянина, закріплені цією Конституцією, не є вичерпними.

Конституційні права і свободи гарантуються і не можуть бути скасовані.

При прийнятті нових законів або внесенні змін до чинних законів не допускається звуження змісту та обсягу існуючих прав і свобод.

Стаття 41. Кожен має право володіти, користуватися і розпоряджатися своєю власністю, результатами своєї інтелектуальної, творчої діяльності.

Право приватної власності набувається в порядку, визначеному законом.

Громадяни для задоволення своїх потреб можуть користуватися об'єктами права державної та комунальної власності відповідно до закону.

Ніхто не може бути протиправно позбавлений права власності. Право приватної власності є непорушним.

Примусове відчуження об'єктів права приватної власності може бути застосоване лише як виняток з мотивів суспільної необхідності, на підставі і в порядку, встановлених законом, та за умови попереднього і повного відшкодування їх вартості. Примусове відчуження таких об'єктів з наступним повним відшкодуванням їх вартості допускається лише в умовах воєнного чи надзвичайного стану.

Конфіскація майна може бути застосована виключно за рішенням суду у випадках, обсязі та порядку, встановлених законом.

Використання власності не може завдавати шкоди правам, свободам та гідності громадян, інтересам суспільства, погіршувати екологічну ситуацію і природні якості землі.

Стаття 19. Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством.

 

Стаття 92. Виключно законами України визначаються:

1) права і свободи людини і громадянина, гарантії цих прав і свобод; основні обов'язки громадянина.

            Доводжу до вашого відома, що я не маю жодних відносин з шарашкіною конторою – прокладкою ТОВ СУМИГАЗа  - ТОВ СУМИГАЗ ЗБУТ, ніколи не зверталася до нього за отриманням будь-яких послуг, ніколи не отримувала у відповідності до закону оформлених пропозицій щодо надання (нав’язування) мені будь-яких послуг, ніколи не надавала даному підприємству свої персональні дані та дозвіл на їх отримання, зберігання, обробку, використання, чи передачу, ніколи ніяких послуг від такого підприємства не замовляла і не отримувала.

            Але від підприємства з такою назвою в 2017 році я отримувала листочок, що містив форму вимагання грошей і залякування, що у разі несплати ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ(підприємство, яке утворено ПАТ СУМИГАЗом) звернеться до ПАТ СУМИГАЗ і зобов’яже відрізати мою приватну власність- від моєї публічної власності – газових мереж. Оскільки з шарашкіною конторою ПАТ СУМИГАЗ у мене також ніколи не було жодних відносин і їх послуги я не замовляла та не використовувала, мною було подано до поліції заяву про погрози, вимагання та підготовку до вчинення злочину ПАТ СУМИГАЗ та ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ(підприємство, яке утворено ПАТ СУМИГАЗом). Дізнавшись, що ПАТ СУМИГАЗ викрав моє комунальне підприємство – Охтирське газове господарство, засноване в 1956 році та розбудоване нашими дідами і батьками, я подала ще одну заяву про злочин на засновника ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ(підприємство ПАТ СУМИГАЗ).  Після того, як в 2017 році ПАТ СУМИГАЗ програв суд, ні підприємство ПАТ СУМИГАЗ, ні його дочірнє підприємство ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ(підприємство, яке утворено ПАТ СУМИГАЗом), більше до мене не зверталося, і припинило не лише писати листи з залякуванням, а й припинили приносити квитанції.

Якщо ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ(підприємство, яке утворено ПАТ СУМИГАЗом)  стверджує, що воно є надавачем якихся «послуг», то  воно діє у супереч вимогам ст.98 ЦПК України, яка вимагає від надавача послуг  окрім самих «вимог» ще зазначати обставини, на яких вони ґрунтуються, але монополіст -стягувач у своїм попередженні  та погрозі звернення до суду, не вказав та не довів тих обставин і підстав, на яких він ґрунтує свої «вимоги», котрі виходять за межі встановлені законодавством України, оскільки відсутні будь-які, в тому числі і договірні відносини між монополістом ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ(підприємство, яке утворено ПАТ СУМИГАЗом) та Людиною, Громадянином України, якого назвали «споживачем» невідомих послуг , які повинні бути укладені і обов’язкові для укладання суб’єкту господарювання, надавачу будь-яких послуг громадянам з дотриманням процедури укладення договорів, визначеної главою 53 Цивільного кодексу України та доведені до відома «споживача» у спосіб, визначений Конституцією України та ЦКУ.

Відповідно до п. 1 ч. 2 ст. 11 Цивільного кодексу України договір є підставою виникнення цивільних прав та обов'язків. Цивільні права і обов'язки виникають як з передбачених законом договорів, так і з договорів, не передбачених законом, але таких, що йому не суперечать.

Відповідно до ст. 626 Цивільного кодексу України договором є домовленість двох або більше сторін, спрямована на встановлення, зміну або припинення цивільних прав та обов'язків.

Договір є укладеним, якщо сторони в належній формі досягли згоди з усіх істотних умов договору. Істотними умовами договору є умови про предмет договору, умови, що визначені законом як істотні або є необхідними для договорів даного виду, а також усі ті умови, щодо яких за заявою хоча б однієї із сторін має бути досягнуто згоди. Договір  укладається шляхом пропозиції однієї сторони укласти договір і прийняття пропозиції  другою стороною (ст. 638 Цивільного кодексу України).

 Але договір між Громадянином , що бажає замовити якусь послугу та суб’єктом господарювання – надавачем послуг, - укладається виключно на підставі звернення споживача до надавача послуг про бажання отримати послугу саме таку і саме в цього надавача.

 Ст.633.1 ЦКУ передбачає, саме СПОЖИВАЧ звертається до надавача послуг, бажаючи отримати певну послугу!!! Я ж не лише не зверталася до ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ(підприємство, яке утворено ПАТ СУМИГАЗом) за отриманням послуг, а і не знала про його існування, доки воно само до мене не звернулося в 2017 році з погрозою відключення  від газопостачання!!! То де ж ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ(підприємство, яке утворено ПАТ СУМИГАЗом) взяв мої персональні дані, які я йому не надавала? Дізнавшись, що вони є у невідомого мені підприємства, я запитала , де вони їх взяли (даний запит проігноровано ).

Отже певні особи, вкрали моє комунальне газове господарство разом з моїми персональними даними, а тепер ці особи розповсюджують і використовують мені на шкоду мої персональні дані, вчиняючи вимагання та залякування, про що свідчило  Повідомлення 2017 року, що ТОВ СУМИГАЗ ЗБУТ  зобов’яже ПАТ СУМИГАЗ і воно від’єднає мою квартиру від газової мережі (саме ця погроза стала однією з підстав написання заяви про злочин в 2017 році), хоча жодної послуги мені ніколи не надавали, жодних правовідносин зі мною не укладали та є боржниками громадян – через безпідставне використання їх майна- газових мереж та підприємств і будівель, через викрадення їх власності –  природного ресурсу, комунального газового господарства – власності народу - громади  на території (у відповідності до ст. 13 та 142 Конституції України) та персональних даних всіх громадян!

Укладання цивільних угод визначаються нормами Цивільного кодексу України.

Суб’єкти господарювання «в межах та у спосіб» зобов’язані керуватися і виконувати вимоги, як вимоги ЦКУ, так і вимоги Господарського кодексу України.

Отже підприємець, монополіст, суб’єкт господарювання, в тому числі «прокладка для відмивання грошей і запутування сліду» ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ(підприємство, яке утворено ПАТ СУМИГАЗом)  може надавати послуги лиш тим громадянам, хто до нього звертається (ст.633.1). Я ж до ПАТ Сумигаз не зверталася. Мене цілком влаштовувало надання послуг Охтирським газовим господарством, яке було моєю власністю на підставі ст.13 та 143 КУ та надавало порівняно якісні послуги про які було доведено до мого відома, за обгрунтованими тарифами, за які я справно сплачувала. Судячі з відповіді Тацького К.В. – Охтирське газове господарство викрадено ПАТ СУМИГАЗом разом з базою персональних даних про кожного жителя території (ці персональні дані зараз всупереч закону використовуються ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ (підприємством, яке утворено ПАТ СУМИГАЗом) на шкоду самим громадянам – жителям – власникам на території.

Ст. 633.2ЦКУ передбачає, що умови публічного договору рівні для всіх споживачів, але ПАТ СУМИГАЗ порушив мої права, встановлюючи іншим громадянам і «споживачам» в КВАРТИРИ І ПРИВАТНІ БУДИНКИ індивідуальні лічильники обліку газу, як передбачено ЗУ «Про комерційний облік газу» , але мені , як і іншим співвласникам будинку Лісний 4 було відмовлено у встановленні поквартирних лічильників, що передбачило б індивідуальний облік і індивідуальну відповідальність (за Конституцією) (незважаючи на те, що КОЖЕН громадянин і СПОЖИВАЧ газу в Україні з 1.01.2011 року сплачував кошти (хоча і не знав про це) саме за встановлення індивідуальних засобів обліку газу) та навішено загальний борг на будинок встановленням лічильника загального обліку невідомими особами без дозволу, договорів, ліцензій, інших передбачених документів. Крім того, ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ(підприємство, яке утворено ПАТ СУМИГАЗом) не може порушити права Людини і Громадянина, оскільки ст.22 КУ не допускає звуження або порушення прав громадян – це і є   пільги Громадянину – власнику Держави , гарантовані Конституцією.

Приватне підприємство, ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ(підприємство, яке утворено ПАТ СУМИГАЗом) вже веде нечесну, агресивну, злочинну підприємницьку діяльність по відношенню до громадян – власників порушено статті Конституції України, отже ви в 2017 році були повідомлені мною про недопустимість приєднання мене до умов Договору, який від мене до цього часу приховується, отже акцепту ваших до мене відносин не відбулося.

-Ст.641.1 ЦКУ містить вказівку, що Пропозиція має містити істотні УМОВИ ДОГОВОРУ і виражати зобов’язання особи, яка зробила Пропозицію, а ваша пісулька – страшилка 2017 року містила лиш залякування, що суперечило законам та порушувало мої права, так само, як і оферта-страшилка з назвою «досудове попередження», отримане мною 22.01.21.

-Типовий договір не може бути заключений на підставі ст.642, оскільки після залякування 2017 року вам надана моя повна і безумовна відповідь, що ваша «оферта» мною не акцептована, мої персональні дані я вам не надавала, отже вони – викрадені, а залякування, порушує мої права, суперечить Конституції, тому не може Договір-оферта ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ(підприємство, яке утворено ПАТ СУМИГАЗом) , не доведений до мого відома, вважатися укладеним  до надання мені примірників Договору на ознайомлення і підпис з логічним поясненням законності отримання моїх персональних даних та законності користування моїми газо-транспортними мережами,  і підприємством.

Якщо сторони домовилися укласти договір у певній формі, він вважається укладеним з моменту надання йому цієї форми, навіть якщо законом ця форма для даного виду договорів не вимагалася (ч.2 ст.639 Цивільного кодексу України), та є укладеним з моменту одержання особою, яка направила пропозицію укласти договір, відповіді про прийняття цієї пропозиції (ст.640 Цивільного кодексу України).

Стаття 641 Цивільного кодексу України встановлює, що пропозиція укласти договір має містити істотні умови договору і виражати намір особи, яка її зробила, вважати себе зобов'язаною у разі її прийняття.

Відповідь особи, відповідно до ст. 642 Цивільного кодексу України, якій адресована пропозиція укласти договір, про її прийняття (акцепт) повинна бути повною і безумовною.

Статтею 179 Господарського кодексу України зокрема визначено, що майново-господарські зобов'язання, які виникають між суб'єктами господарювання або між суб'єктами господарювання і негосподарюючими суб'єктами - юридичними особами на підставі господарських договорів, є господарсько-договірними зобов'язаннями. Кабінет Міністрів України, уповноважені ним або законом органи виконавчої влади можуть рекомендувати суб'єктам господарювання орієнтовні умови господарських договорів (примірні договори), а у визначених законом випадках - затверджувати типові договори (УВАГА!!! Мова йде саме про ГОСПОДАРСЬКІ ДОГОВОРИ МІЖ суб’єктами господарювання- та юридичними особами!!!! – І ЖОДНИМ ЧИНОМ НЕ МОЖЕ БУТИ ПРИМІНЕНО ДО Людини, Громадянина, Власника, який ні до чого не може бути примушений!!!!)

. Укладення господарського договору є обов'язковим для сторін якщо існує пряма вказівка закону щодо обов'язковості укладення договору для певних категорій суб'єктів господарювання чи органів державної влади або органів місцевого самоврядування. При укладенні господарських договорів сторони можуть визначати зміст договору на основі: примірного договору, рекомендованого органом управління суб'єктам господарювання для використання при укладенні ними договорів, коли сторони мають право за взаємною згодою змінювати окремі умови, передбачені примірним договором, або доповнювати його зміст, типового договору, затвердженого Кабінетом Міністрів України, чи у випадках, передбачених законом, іншим органом державної влади, коли сторони не можуть відступати від змісту типового договору, але мають право конкретизувати його умови (І ВСЕ ЦЕ ЗНОВ СТОСУЄТЬСЯ ЛИШЕ ЮРИДИЧНИХ ОСІБ І СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ, ЖОДНИМ ЧИНОМ НІ ДО ЧОГО НЕ ЗОБОВ’ЯЗУЮЧИ Людину, Громадянина, Власника, ЯКИЙ НЕ Є суб’єктом господарювання, і НЕ МОЖЕ БУТИ ПРИМУШЕНИЙ (СТ.19, 21,22 КУ).

Статтею 181 Господарського кодексу України визначений загальний порядок укладання господарських договорів, відповідно до якого господарський договір за загальним правилом викладається у формі єдиного документа, підписаного сторонами та скріпленого печатками. Проект договору може бути запропонований будь-якою з сторін. У разі якщо проект договору викладено як єдиний документ, він надається другій стороні у двох вже підписаних примірниках.

Частиною 3 ст. 181 Господарського кодексу України встановлено, що сторона, яка одержала проект договору, у разі згоди з його умовами оформляє договір відповідно до вимог частини 1 цієї статті і повертає один примірник договору другій стороні або надсилає відповідь на лист, факсограму тощо у двадцятиденний строк після одержання договору.

Згідно з ч. 4 -7 ст. 181 Господарського кодексу України за наявності заперечень щодо окремих умов договору сторона, яка одержала проект договору, складає протокол розбіжностей, про що робиться застереження у договорі, та у 20-ти денний строк надсилає другій стороні два примірники протоколу розбіжностей разом з підписаним договором.

 Сторона, яка одержала протокол розбіжностей до договору, зобов'язана протягом двадцяти днів розглянути його, в цей же строк вжити заходів для врегулювання розбіжностей з другою стороною та включити до договору всі прийняті пропозиції, а ті розбіжності, що залишились неврегульованими, передати в цей же строк до суду, якщо на це є згода другої сторони. У разі досягнення сторонами згоди щодо всіх або окремих умов, зазначених у протоколі розбіжностей, така згода повинна бути підтверджена у письмовій формі (протоколом узгодження розбіжностей, листами, телеграмами, телетайпограмами тощо). Якщо сторона, яка одержала протокол розбіжностей щодо умов договору, заснованого на державному замовленні або такого, укладення якого є обов'язковим для сторін на підставі закону, або сторона - виконавець за договором, що в установленому порядку визнаний монополістом на певному ринку товарів (робіт, послуг), яка одержала протокол розбіжностей, не передасть у зазначений двадцятиденний строк до суду розбіжності, що залишилися неврегульованими, то пропозиції другої сторони вважаються прийнятими.

У разі якщо сторони не досягли згоди з усіх істотних умов господарського договору, такий договір вважається неукладеним (таким, що не відбувся).

Ст. 187 Господарського кодексу України встановлено, що спори, що виникають при укладанні господарських договорів за державним замовленням, або договорів, укладення яких є обов'язковим на підставі закону та в інших випадках (до цих випадків відноситься і волевиявлення Людини, та власника щодо обслуговуючого персоналу), встановлених заКоном, розглядаються судом у порядку звичайного позовного провадження.

Тому ваші погрози стягнути неіснуючий «борг» за неіснуючими відносинами з використанням викрадених вами персональних даних у прядку наказного провадження є безпідставними.

День набрання чинності рішенням суду, яким вирішено питання щодо переддоговірного спору, вважається днем укладення відповідного господарського договору, якщо рішенням суду не визначено інше.

ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ(підприємство, яке утворено ПАТ СУМИГАЗом) є штучно створеною монополією - , у якої фактично відсутні у власності та законному користуванні (оренда або договір корпоративного управління)  магістральні та місцеві газотранспортні  мережі (що є обов’язковою умовою для законної діяльності, передбаченої ЗУ  «Про комерційний облік газу», та газовими кодексами(правилами-по суті)), і не може вчиняти жодних дій щодо власності громади, використання власності для незаконного збагачення та обкрадання власників.

 Існує законодавча заборона зловживати монопольним (домінуючим) становищем на ринку, яким зокрема визнається нав’язування послуг, вимагання, залякування, ставлення споживачів у нерівні умови, застосування різних цін чи різних інших умов до рівнозначних угод з споживачами без об'єктивно виправданих на те причин (саме це відбулося при насильницькому нав’язуванні послуг шляхом залякування та введення в оману споживачів).

Таким чином  ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ необґрунтовано та з порушенням вимог чинного законодавства (зокрема, ст.257 ЦКУ, та ст.98 ЦПКУ) вимагає від громадянина  сплату неіснуючого «боргу» за межами встановлених законодавством України договірних відносин, тому, на цей час,  вимагання   оплати неіснуючого «боргу» без договірних відносин, є протизаконні, безпідставні та необґрунтовані. 

Крім цього, монополістом ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ(підприємство, яке утворено ПАТ СУМИГАЗом) створено кабальні, протиправні, антиконституційні умови , що є неприйнятними для людини, тим більше для громадянина України, що є власником того газу, ГТС, газових комунальних підприємств, які штучно створений монополіст використовує нелегально для здійснення власної підприємницької діяльності. Не надавалося ніколи жодних підтверджень законності діяльності ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ(підприємство, яке утворено ПАТ СУМИГАЗом): ні перелік послуг, ні їх обгрунтована вартість відносно до норм законодавства. Весь текст закону «Про комерційний облік газу» та «Кодексу ГРМ»_ фактично ПРАВИЛА для працівників газової галузі, які громадян не стосуються і не можуть ні до чого зобов’язувати, тим більше, що всі зобов’язання суперечать Конституції та чинному законодавству,  у зв'язку з чим громадянин  вправі скористатись нормами Конституції,  Цивільного кодексу України , ЗУ Про захист прав споживачів та іншими нормами законодавства, і право внести власні пропозиції у вигляді протоколу розбіжностей , передбачено для Громадянина законодавчо, ніким не може бути скасовано!!!.

Також, громадянин заперечує : проти встановлення неконтрольованих, безпідставних тарифів, проти викрадення мого газу, мого комунального газового господарства, моїх газотранспортних мереж, моїх персональних даних, та нав’язування послуг злочинцями, які не маючи законних правовідносин погрожують стягненням неіснуючого «боргу» через судові накази; проти зобов’язання громадян сплачувати за газ розподілений(невідомо кому), замість власного спожитого у побуті; проти безконтрольного несанкціонованого доступу монополіста до його приватної і публічної  власності – землі та газових мереж;  проти   накладення будь-яких штрафів з огляду на відмову ПАТ СУМИГАЗ урегульовувати правовідносини в законний спосіб та злочинну передачу ними моїх персональних даних ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ(підприємство-прокладка, яке утворено ПАТ СУМИГАЗом)

Втім, відносно зобов’язань у сфері житлово-комунальних послуг, на відміну хаотичним та невірним посиланням ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ(підприємство, яке утворено ПАТ СУМИГАЗом) на спеціальний закон, який обов’язковий для виконання лиш працівникам газової промисловості, законодавство України має чітку і логічну конструкцію, верховенство права , і всі закони, що приймаються, повинні відповідати Конституції, а при прийнятті нових та внесенні змін в існуючі закони, НЕ ДОПУСКАЄТЬСЯ ЗВУЖЕННЯ І ПОРУШЕННЯ ПРАВ ГРОМАДЯН (ст.22 КУ), і НІХТО НЕ МОЖЕ БУТИ ПРИМУШЕНИЙ (ст.19 КУ).

ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ(підприємство, яке утворено ПАТ СУМИГАЗом) безпідставно стверджує, що я, як громадянин - є споживачем невідомих мені послуг і це, начебто, дає йому підстави вимагати кошти у мене, роблячі невідомі, необгрунтовані , безпідставні нарахування на мою квартиру , вішаючи на мене невідомий борг. Але в повністю врегульованій законодавством України сфері надання житлово-комунальних послуг  закріплені усі права, обов’язки та відповідальність сторін при наданні житлово-комунальних послуг і таких підстав для виникнення зобов’язань між сторонами, як викрадення персональних даних разом з газовим господарством та самовільне відкриття монополістом абонентського особового рахунку з використанням викрадених персональних даних громадянина...” -  там не передбачено. 

Між тим, законодавством України в сфері житлово-комунальних послуг передбачені наступні підстави для виникнення зобов’язань: 

ч. 2. ст. 509 ЦК України вказує: «Зобов'язання виникають з підстав, встановлених статтею 11 цього Кодексу»; 

ч.2 ст.11 ЦК України уточнює: «Підставами виникнення цивільних прав та обов'язків, зокрема, є: ... договори»; 

п.4 ст.203 ЦПК України вимагає вчиняти правочин у формі, встановленій законом; 

ст. 208 ЦПК України вказує, що правочини між фізичною та юридичною особою належить вчиняти у письмовій формі; 

ст. 638 ЦК України чітко визначає, коли договір вважається укладеним та виникають обов’язки. 

Закон України «Про житлово-комунальні послуги» чітко вказує: «Відносини між учасниками договірних відносин у сфері житлово-комунальних послуг здійснюються виключно на договірних засадах»

Ніякий договір монополіст ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ(підприємство, яке утворено ПАТ СУМИГАЗом) на адресу громадянина не надсилав, надавати для ознайомлення в 2017 році відмовлявся, з 2018 року жодних вимог, претензій, угод, пропозицій, доказів надання послуг та законності використання газових мереж громади, розрахунків боргу  та квитанцій ніколи не надсилав, отже відносини вважалися неукладеними, що своїми діями підтвердив сам монополіст.

                 Тобто, очевидно, що ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ(підприємство, яке утворено ПАТ СУМИГАЗом), ухиляючись від свого обов’язку підготувати та укласти письмовий договір з громадянином – споживачем на законних умовах, викравши та в злочинний спосіб незаконно використовуючи власність самого громадянина, намагається отримати кошти від громадянина за допомогою шахрайства, залякування,  примушення його до угод, які порушують конституційні права громадянина, та примушує  до дій, вчинення  яких не є для громадянина обов'язковими, а в більшості прямо суперечать Конституції та чинному законодавству, як наприклад зобов’язання до скупки вкраденого газу

Повідомляю, що добровільно і свідомо жодних взаємин та дій, що могли б бути розцінені, як дія до укладання відносин та отримання послуг  від ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ(підприємство, яке утворено ПАТ СУМИГАЗом, що викрав Охтирське комунальне газове господарство), мною ніколи не вчинялося, і вчинено могло бути виключно під примусом, погрозою, чи тупою крадіжкою і підробкою даних.

            Доводжу до відома ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ(підприємство, яке утворено ПАТ СУМИГАЗом) та відповідальної особи, що підписала злочинне «попередження», що ваша «шарашкіна контора» - дочірнє підприємство ПАТ СУМИГАЗ, яке в незаконний спосіб використовує власність громади, газові мережі та персональні дані громадян, - не має права вимоги ні в судовому, ні в позасудовому порядку, отже ви НЕ МАЄТЕ ПРАВА «ВИМОГИ», і погроза мені «судовим наказом» - лиш чергове залякування – злочинна діяльність, передбачена в ст.189 ККУ.

 Отже вимагаю в позасудовому порядку усунути всі порушення щодо моїх прав та моєї власності і надати мені докази знищення таємно викрадених і використаних моїх персональних даних, рахунків та боргів, навішених з їх злочинним використанням, БО до суду ви можете звертатися виключно в порядку звичайного позовного провадження, надаючи суду всі передбачені документи та  докази для того, щоб суд міг встановити легітимність та право ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ(підприємство, яке утворено ПАТ СУМИГАЗом) здійснювати дії з власністю громадян, які в кінцевому результаті вже призвели до порушення прав, що мають ознаки злочину, а в майбутньому можуть мати ще більш трагічні наслідки для малозабезпечених верств населення які називаються словом – ГЕНОЦИД українського народу.

На цій підставі ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ(підприємство, яке утворено ПАТ СУМИГАЗом) зобов’язую надати мені в досудовому порядку завірені фотокопіїкопії оригіналів документів, в наданні яких на мої запити було відмовлено раніше:

  1. Логічне пояснення того – куди і на якій підставі поділи моє комунальне Охтирське  газове господарство, яке раніше надавало мені послуги?;
  2. Фотокопію мого звернення та документи, які свідчать про звернення власника та вигодонабувача імені Наталія Анатоліївна Міронова до ТОВ СУМИГАЗ ЗБУТ з наміром отримання саме вашої послуги;
  3. Перелік пропонованих послуг, їх вартість, обгрунтування кожної складової ціноутворення;
  4. Договір від ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ(підприємство, яке утворено ПАТ СУМИГАЗом), заключений з Живою Людиною, Громадянином Самостійної Української Держави України, представником українського народу, що є власником всього в державі за Декларацією про Незалежність та ст.13,14,142,143 КУ, - власником Імені Наталія Анатоліївна Міронова, власником квартири №50, співвласником будинку Лісний 4, співвласником всього комунального майна території Сумської обл, Охтирського р-ну, м Охтирка;

Він дасть можливість встановити законність правовідносин сторін громадянина- власника та приватного підприємства, яке стверджує, що насильно та таємно надає громадянину якусь «послугу» (мені поки-що не зрозуміло навіть, яку і на якій підставі). Вказаний договір мені , як споживачу надати відмовлялися з 2017 року, незважаючи на безліч письмових та усних звернень. Натомість з залякуванням зараз погрожують судовим стягненням, не показуючі умови договору та докази отримання мною послуг.

  1. Ліцензію ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ(підприємство, яке утворено ПАТ СУМИГАЗом) на проведення робіт  підвищеної небезпеки для роботи з газовими мережами;
  2. Дозвіл власника мереж на законне користування газовими мережами міста Охтирка, копії дозволів, договорів, актів прийому-передачі газового господарства, газотранспортних мереж, систем розподілу- від власника до ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ ;
  3. Договір з власником та  балансоутримувачем на обслуговування та надання послуг саме жителям м. Охтирка , в тому числі з використанням моєї власності – імені та адреси;
  4. Докази надання послуг, докази отримання(споживання) послуг, акти виконаних робіт та використаних матеріалів, звірену копію (виписку) особового рахунка, підстава відкриття, якщо такий було відкрито на моє ім’я чи на мою власність – за весь час існування підприємства.
  5. Докази того, чий газ розподіляють, де беруть той газ, який газ постачають(розділяють) його склад- («газова суміш» та її склад в процентному співвідношенні), квитанції , чеки та ціни на закупку газу, чийого видобутку газ.
  6. Докази надання розрахунків, квитанцій, повідомлень, попереджень «споживачу» та докази відмови «споживача» від оплати законно замовлених і отриманих послуг.
  7. Докази сплати податку (з наданням копій квитанцій та указанням рахунків) в територальну громаду міста(району області) за здійснення підприємницької діяльності на території .
  8. Докази сплати оренди, ренти, інших виплат за експлуатацію землі, підприємств, мереж народу та  громади ТОВ СУМИГАЗ ЗБУТом для власного прибутку.

11.    Вичерпні відомості про утворення ТОВ СУМИГАЗ ЗБУТ, власника (засновника) (кінцевого бенефіціара) ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ(підприємство, яке було утворено ПАТ СУМИГАЗом), також всі відомості про засновників- ПАТ СУМИГАЗ та ТОВ РГК (інші прокладки та об’єднатори, якщо такі є в наявності).

12.    Інші передбачені Конституцією і законом докази законності проведення діяльності на території міста Охтирка.

+У разі ненадання вище вказаного переліку документів та доказів протягом 48 годин, ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ зобов’язується в добровільному порядку  виплатити мені 500 000 (п’ятсот тисяч) гривень .

+У разі порушення Кону - Волі і Свободи вільного права вибору Людини, Громадянина України, Власника та єдиного джерела Влади зверненням до суду та спроби вчинення тиску, залякування, примушування мене до вчинення будь-яких дій з використанням викрадених персональних даних, шляхом введення в оману суду, ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ(підприємство, яке утворено ПАТ СУМИГАЗом на викраденому майні власності українського народу, в тому числі Територіальної громади міста Охтирка) зобов’язано виплатити власнику використаних ними персональних даних- на ім’я ____________________________________ за адресою Україна, Сумська обл., м. Охтирка, ______________________________ через УКРПОШТА виплатити 1 000 000.00 (один мільйон гривень). (використання наданих персональних даних можливе ВИКЛЮЧНО для виплати вами боргових зобов’язань, використання з іншою метою ЗАБОРОНЕНО).

+Також в разі не задоволення будь-якої з моїх вимог, на посадових осіб ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ додатково буде покладено : - судові збори та  інфляційні та 3% річних витрат, які будуть нараховуватись з часу початку нечесної підприємницької діяльності – і до її фактичного припинення на території з використанням майна співвласності громадян та викрадених персональних даних.

Така ж відповідальність буде покладена на підприємство, яке утворило ТОВ СУМИГАЗ  ЗБУТ  - ПАТ СУМИГАЗ, на ТОВ РГК (Регіональну газову компанію)- собіратєля всіх «облгазів» України .

Звертаю вашу увагу, що ви зобов’язані будете оплатити також всю матеріальну та моральну шкоду і виконавчий збір,  у разі залучення до виконання приватних чи державних виконавців.

Дата____________________                                        Розпис___________________


Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -